Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Stray Kids Sürekli Linçleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
-194
Alin size toksiklik canlar
(Jisung’a da çok gülüyorum burda dayanabilirsinn)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sevmediğin zaman değil, nefret ettiğin zaman düşman oluyorsun. İkisinin ayrımını yapabildiğin zaman savunma yap bir daha ki sefere.
Nefret ediyorum demedim ki

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 645

Burası ive hayranlarıyla dolu o yüzden skz’nin linçilenmesi çok normal takma o yüzden
Tabi ivedan ve ive hayranlarından ne bekliyoruz ki hepsi toksik ;)
Dalga mı geçiyorsun? Chan zaten SBS ve senin gibi toxic fanlar yüzünden nefret alıyor. Ben de IVE seviyorum. Bu nefrete ne gerek var? Açıkçası senin STAY olduğunu düşünmüyorum. Amacın başta Chan olmak üzere grubu ve fandomu linçletmek. Bu sitede sürekli yanlış düşündüğün açıklandı ama sen inatla devam ediyorsun. STAY falan değilsin.

Tepki
-194
Dalga mı geçiyorsun? Chan zaten SBS ve senin gibi toxic fanlar yüzünden nefret alıyor. Ben de IVE seviyorum. Bu nefrete ne gerek var? Açıkçası senin STAY olduğunu düşünmüyorum. Amacın başta Chan olmak üzere grubu ve fandomu linçletmek. Bu sitede sürekli yanlış düşündüğün açıklandı ama sen inatla devam ediyorsun. STAY falan değilsin.
Hani diyorsun ya neden bu kadar linçleniyo chan diye cevabini veriyorum ive

Babana da göster aşko. Belki o da görmek ister. 😇
Kadın düşmanı diyosunuz bide bana arkadaşın dediği şeye bakkk

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 645

alakasız bi başlıkta konuyu bangchanın yaptığı hataya çekip tepki görünce ama skz yine linçleniyo diyerek iftira atmazsak sevinirim
İftira falan atmıyorum. Ben genel gözlemimi yazdım. Konuyu Chan'a çeken de ben değilim. İşte yıkmanız gereken ön yargılardan biri daha. Zaten lincin sebebi toxic STAY'ler. Bunu ben söylüyorum. Ama "iftira atan, Chan'ı konuya dahil eden" oluyorum(!)

Tepki
-194
İftira falan atmıyorum. Ben genel gözlemimi yazdım. Konuyu Chan'a çeken de ben değilim. İşte yıkmanız gereken ön yargılardan biri daha. Zaten lincin sebebi toxic STAY'ler. Bunu ben söylüyorum. Ama "iftira atan, Chan'ı konuya dahil eden" oluyorum(!)
Bak sen yazdığının arkasında bile duramıyorsun. Burada chan sevilmiyo bu kadar basit, bir lafta chan desek linçlemeye başlıyorlar zaten, bunu söyleyip şimdi neden başka bir şey demek istedim diyorsun anlamıyorum açıkçası canımm. Ve buraya ilk geldiğimde normal bir şekilde konuşuyordum ama burda normal biri olmadığı için artık herkese nasil cevap veriyorsa öyle cevap veriyorum haaa bu yüzden toxic fan oluyosam en toxic fan olabilirim ama burda ki çoğu stay ben öyle demek istemedim şöyle demek istedime getiriyosunuz biraz dobra olun ama han şöyle, hyunjin böyle, chan şu şekilde denilince hiç stay göremiyorum amaaa

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 645

Bak sen yazdığının arkasında bile duramıyorsun. Burada chan sevilmiyo bu kadar basit, bir lafta chan desek linçlemeye başlıyorlar zaten, bunu söyleyip şimdi neden başka bir şey demek istedim diyorsun anlamıyorum açıkçası canımm. Ve buraya ilk geldiğimde normal bir şekilde konuşuyordum ama burda normal biri olmadığı için artık herkese nasil cevap veriyorsa öyle cevap veriyorum haaa bu yüzden toxic fan oluyosam en toxic fan olabilirim ama burda ki çoğu stay ben öyle demek istemedim şöyle demek istedime getiriyosunuz biraz dobra olun ama han şöyle, hyunjin böyle, chan şu şekilde denilince hiç stay göremiyorum amaaa
Ben zaten dediğimin arkasında duruyorum. Dediğim şeyi değiştirmedim. Sen nasıl algılıyorsun anlamıyorum..?

comealongwthme

Trainee
Tepki
131
Dobralık haklı oldugun konularda olur genelde, o kadar komik şeyler yaziyorsun ki gülmekten ölüyorum okurken lütfen daha fazla aktif ol günümuz şenlensin

Tepki
-194
bu pek hoş bir tabir olmadı bence, o kadar stay var burada o arkadaşla tartışan.

Forumda ve sitede olan ive ve chan tartışmalarını daha fazla uzatmanın manası yok. Kaç defa tartışıldı hala birilerinin fikri değişmiyorsa zaten konuşmaya ve kendimizi yormaya değmez. Burada konuşan staylere de teşekkür ederim objektif davrandığınız için. Stanlediğimiz kişilerin yanlışlarını söylemek bizi fandomdan atmaz forumdaki çoğu kişi kendi idolünü eleştirmekten çekinmiyor bana göre. Twitter-tiktok ortamından çıkıp gelmiş toxic bir stayi takmayın boşuna.

Ayriyeten Ive x Saweetie ortak şarkısı All night yayınlandı koşun dinleyin🏃‍♀️
Aynen öyle oluyo ive tek kelime ettirmiyorsunuz sonra çok objektif yaklaşıyorum oluyo??? burda ive sevmediğimi bile söyleyemiyorum

bu pek hoş bir tabir olmadı bence, o kadar stay var burada o arkadaşla tartışan.

Forumda ve sitede olan ive ve chan tartışmalarını daha fazla uzatmanın manası yok. Kaç defa tartışıldı hala birilerinin fikri değişmiyorsa zaten konuşmaya ve kendimizi yormaya değmez. Burada konuşan staylere de teşekkür ederim objektif davrandığınız için. Stanlediğimiz kişilerin yanlışlarını söylemek bizi fandomdan atmaz forumdaki çoğu kişi kendi idolünü eleştirmekten çekinmiyor bana göre. Twitter-tiktok ortamından çıkıp gelmiş toxic bir stayi takmayın boşuna.

Ayriyeten Ive x Saweetie ortak şarkısı All night yayınlandı koşun dinleyin🏃‍♀️
İve’in daha doğrusu hayranlarının hiç hatası yok ama chan hep hatalı dimiiii😌

Tepki
-194
yok kardeş söyleyebiliyorsun, ama kalkıp foruma her geldiğinde Ive'dan bahsedip sonra da hayır takıntılı değilim demen saçmalık. Onlarca kişi (kendi fandomın da dahil) sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor aynı lafları ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorsun. Leeseo'nun ağlamasıyla ilgili dalga geçip başlık atmıştın sonra da buradan çıkınca unutuyorum, grubu umursamıyorum tarzı bir şeyler zırvalamıştın. Üstte yine aynı konuyu açmışsın. Bu Ive'ı sevmemek falan değil bu basbaya takıntılı olmak. Sana burada sevmediğim idolleri söylesem sayamazsın bile. Ama durup dururken buraya başlık açıp onları hedef göstermiyorum. Konusu açılırsa sevmediğimi söylerim. Sevmemek dediğin şey budur, ben şu an sevmediğim idollerin ne zaman cb yaptığını en son hangi şarkıyı çıkardığını bile bilmiyorum ama sen maşallah Ive'a benden fazla hakimsin.
İnan bana o kızın isimini bile bilmiyordum sadece wonun ismini biliyorum şarkılarını hiç bilmiyorum bi tane bile. Buraya bi girdim konu gene chan konu chan olunca yazmadan duramıyorum napıyım

Tepki
-194
öyle bir şey demedim, dive'lardan da chan'a saygısızlık yapan olmuştur ben fandom savunucusu değilim. Ben grubu savunuyorum ve burada hatalı olan ve konuyu başlatanın ne Ive ve ne de dive'lar olmadığını söylüyorum. Chan söyleminde hata yaptı, yer zaman mekan belliyse fandomının bunu araştıracağını bilmeliydi. Stay fandomının genişliğini hepimiz biliyoruz ne kadar büyükse de o kadar toxic kesimi var. Toxic kesim Ive'a saldırınca ve linç hiç olmadık yerlere gidince mecbur özür diledi. Özür dilediğinde siz de divelarda konuyu kapatmalıydı. Gel gör ki sen hala takıntılı kalmışsın.
Evet divelar yüzünden yayın açamıyo belkı o yüzden kalmışımdır ha? Şimdi keşke isim vererek söyleseydi diyorum chan nolucak yani isim verseydi ive’ı sevmiyo olabilir absürt gelmiş olabilir keşke isim vererek söyleseydi. Bu kadar gizlemeyide bir kpop’da gördüm başka sanatçılar devlet başkanlarına kadar eleştiriyo burda isim bile veremiyo

Sadece bir kızın ismini biliyorsan nasıl isinamiyorsun veya sevmiyorsun?
Bunu çok açıkladım elimi yoramam hiç bin kere mi anlatıcam

Yani burası ivedan başka bir şey bilmediği için buraya gelince iveı hatırlamak çok zor olmuyo

Ppdeki Jay hatrına çok bişey demicem

Son düzenleme:
Tepki
-194
Chan'ın söyleminden grubu arayanlar stayler, linçleme de aşırı ileri gidenler stayler. Ama chan'ın özür dilemesinin ve yayın açmamasının sebebi divelar😃 Bir de Chan Ive'ı sevmeyebilir diyorsun aynen kanka sevmiyor. İzle bakayım
O saatten sonra pekte sevdiğini düşünmüyorum. Canım ya bide tanınsınlar diye yayında izliyomuş. Merak etmiştir stayler😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...