Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Stray Kids Sürekli Linçleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
-194
Chan sen ve senin gibi toxic fanlar sayesinde yayın açamıyor. Özür nedeni de sizsiniz. Çünkü durduk yere olay çıkardınız.
Laf kıvırtan gelmiş👏🏻 Canım ben toxic fan helooo neyse bak. stay. Yüzünden. Olmadı. Tamam mı buraya kadar anladın mı? Devam ediyorum ive. Hayranları. WOAHH BİZİM İDOLE NE DİYOO dediler. Sonra. Chan’e. Kötü. Yorum. Attılar. Sonra. JHPİÇ. Özür diletti . Hemde sana bişi soyliyim mi 2 KERE. Ve chan. staylere. yayın. açmak. istiyorum. ama. açamiyorum dedi
Daha ne kadar basit anlatabilirim bilmiyorum benden bu kadar😮💨

Tepki
-194
Ive hayranranlarının chan'ın yayınından bile haberi yoktu :D
Biliyo musun hep öyle derler ne tesadüf aman tanrım 😃
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ive hayranranlarının chan'ın yayınından bile haberi yoktu :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Artık kim yetkili bilmiyorum ama konunun kilitlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Sen tüm ive hayranlarını tanıyorsun ama biliyorum ben bu kişi ive hayranlarını yönetiyo hatta hep birlikte kalkıp yemek yıyolar yatıyolar öyle yani

Tepki
-194
Ufff kaç zamandır sıktın gerçekten. Yanına destekçi bulmak için kıvrandın, kıvrandın olmayınca da millete saldırıyorsun. Sal knk, kapat hesabını defol ya. Beğenmediğin bir ortamda ısrarla bulunmaya çalışmak da ne bileyim yani.
Ya ne zaman desdekçi aradım ayol Buda gelip kafasından bişey uydurup gidiyo. Bide sanane canım tapulu malın mı burasıı😘

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Cevap verdikçe uzatıyor bence cevap yazmayın kendi kendine bırakır diye tahmin ediyorum😂😂
Hepiniz nasıl yorulmuşsunuz şöyle bir şeyler ancak hararetinizi alır🤩 dhhdhdjdjd
Ufff kaç zamandır sıktın gerçekten. Yanına destekçi bulmak için kıvrandın, kıvrandın olmayınca da millete saldırıyorsun. Sal knk, kapat hesabını defol ya. Beğenmediğin bir ortamda ısrarla bulunmaya çalışmak da ne bileyim yani.
Gel sakinleş panda😎 ay seni de etiketlemek ne zor be en son alıntılıyabildim 🤣🤣
Snow White Coffee GIF

Spill The Tea GIF by TRT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...