JeyKey
Rookie Idol
- Tepki
- 755
Zb1 grubundan Sung Hanbin ve bir arkadaşının beraber fotoğraflarının çıkmasının ardından bazı kişiler bu konuyu sevgili noktasına bile getirdiler.Bana göre çok anlamsız sonuçta kız erkek arkadaşlığı olabilir.Sevgilisi olsa böyle rahatlıkla paylaşmazdı zaten fotoları.
NETİZEN YORUMLARI:
•Çıkış yapmadan önce arkadaşlarıyla gezintiye gitti,hiç arkadaşın yok mu? Troller çıldırmış.
•Ah,insanlar neden şimdi bunu paylaşıyor diye merak ediyordum ve Weibo Hot kategorisinde yayınlandığını farkettim ㅋㅋ Bu çinli aptallar tıpkı Pann'ın OP'si gibi,ikisi de trol o zaman git bias'ına harca.
•Gerçekten öyle mi düşünüyorsun? Bu fotoğrafların nesi var? Belli ki bir arkadaş.
FOTOĞRAFLARDAN BAZILARI:
NETİZEN YORUMLARI:
•Çıkış yapmadan önce arkadaşlarıyla gezintiye gitti,hiç arkadaşın yok mu? Troller çıldırmış.
•Ah,insanlar neden şimdi bunu paylaşıyor diye merak ediyordum ve Weibo Hot kategorisinde yayınlandığını farkettim ㅋㅋ Bu çinli aptallar tıpkı Pann'ın OP'si gibi,ikisi de trol o zaman git bias'ına harca.
•Gerçekten öyle mi düşünüyorsun? Bu fotoğrafların nesi var? Belli ki bir arkadaş.
FOTOĞRAFLARDAN BAZILARI: