Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jurnalci

Trainee
Tepki
33
İstediği yazarım seni ilgilendirmez. Beni tanıyan zaten tanıyor. Hepimiz denize giriyoruz dikkatli olmamız gerek bir konu. Daha 3 saat önce akdenizde dünde yunanistanda deprem olmuş zaten bugünde olması çok olası
Tanıyan tanıyor diye milletin acısıyla prim kasamazsın! Böyle hassas bir konuyu neden yazarsın hem? Bir sorun çıktı da gidemedim desen de inanırdık. Niye ifşalıyorsun arkadaşını?
Amacın ne senin. Like alacağım diye ne yapacağınızı şaşırdınız. Hem siz demediniz mi bu sünnet Türkiye'de olacak? Ne ara taaa Yunan adalarına gittiniz? Benim tek art niyetim yok amma kimsenin duygusunu sömüremezsin hanım!

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
Sanmıyorum haberlere çıkacağını arkadaşımın ailesi asla izin vermez
İzin vermeseler bile yanlarında iki kadının daha boğulduğunu söylüyorsun olay biraz büyük gibi onlar izin vermese bile haberi çıkabilir hiç olmadı depremin haberi çıkabilir bölgeyi biliyorsan yaz buradakiler baksın bi haberlere.

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Siyasiler depreme yakalanıyor ve habere çıkmıyor mu güldürme beni
Siyasiden kastim politikacı değil. Zaten ölü yok büyük ihtimalle sabaha taburcu olacaklar. Ailesi bundan önce habere çıkacak çok olay yaşadı ama bir kere bile çıkmadıkar.

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Tanıyan tanıyor diye milletin acısıyla prim kasamazsın! Böyle hassas bir konuyu neden yazarsın hem? Bir sorun çıktı da gidemedim desen de inanırdık. Niye ifşalıyorsun arkadaşını?
Amacın ne senin. Like alacağım diye ne yapacağınızı şaşırdınız. Hem siz demediniz mi bu sünnet Türkiye'de olacak? Ne ara taaa Yunan adalarına gittiniz? Benim tek art niyetim yok amma kimsenin duygusunu sömüremezsin hanım!
Yunan adaları gidilmesi zor bir yermi hanımefendi? Deniz aracılığıyla vizesiz gidiliyor. Asıl senin amacın ne? Geldiğinden beri bir kavga çıkarma peşindesin

Tepki
96
İzin vermeseler bile yanlarında iki kadının daha boğulduğunu söylüyorsun olay biraz büyük gibi onlar izin vermese bile haberi çıkabilir hiç olmadı depremin haberi çıkabilir bölgeyi biliyorsan yaz buradakiler baksın bi haberlere.
Evet lütfen gelişme olursa okuyabileceğimiz bir haber bırakın bize. Böylelikle soru işareti kalmaz. ☺️

• Alev
Reactions: ask

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Diğerlerini bilmem ama bugün aydın da deprem olmuş.Depremin mekanı olası bir yerde.

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Söylediğim gibi neredeyse hergün boğulma nedeniyle hasta geliyormuş. Yeri tam olarak bilmiyorum akıntıya kapılıyorşar yani küçik bir deprem olsa dahi çok etki eder. Boğulma durumları ölüm yoksa haberlere çıkarmı bilmiyorum

jurnalci

Trainee
Tepki
33
Yunan adaları gidilmesi zor bir yermi hanımefendi? Deniz aracılığıyla vizesiz gidiliyor. Asıl senin amacın ne? Geldiğinden beri bir kavga çıkarma peşindesin
Yahu ben nerede kavga çıkardım hepiniz ordaydınız bee!
Ben fikrimi yazdım koşa koşa herkes eleştirdi ben de sustum münasip olsun diye. Konumuz bu değil hem. Ayrıca madem elbise bakıyordunuz ve de sünnet bu kadar yakındı ne ara gelecekti o siparişiniz?

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Yahu ben nerede kavga çıkardım hepiniz ordaydınız bee!
Ben fikrimi yazdım koşa koşa herkes eleştirdi ben de sustum münasip olsun diye. Konumuz bu değil hem. Ayrıca madem elbise bakıyordunuz ve de sünnet bu kadar yakındı ne ara gelecekti o siparişiniz?
Abim newyorkta oturuyor kendiyle getirecek kıyafeti
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Baba ve oğul yoğun bakımda değilmiydi nasıl sabaha taburcu oluyorlar?
Yoğun bakımdalar zaten. Ama oksijen kaybınfan dolayı ölümcül değil

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...