Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Sana youtube diyorlar sen hala utanmadan yalan sıkmaya devam ediyorsun iğrenç birisin insanlarun vicdanlarıyla oynuyorsun utanmaz arsızsın
Arkadaşımın yt deosunudan stme attığım bağlatıdan dolayı olabilir mi çok bilmiş? Zaten dünkü başlığımda vietnamlı vloggwr vir arkadaşım olduğunu söylemiştim haddi bil

jurnalci

Trainee
Tepki
33
Abim newyorkta oturuyor kendiyle getirecek kıyafeti
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yoğun bakımdalar zaten. Ama oksijen kaybınfan dolayı ölümcül değil
Amerika'da dükkanlar gece açık oluyor demek. Malum saat farkı!
Nasıl da bir hayatmış her şeye bahane hazır.
Youtube ss konusunu açıklarsınız umarım.

• Alev
Reactions: ask
Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Amerika'da dükkanlar gece açık oluyor demek. Malum saat farkı!
Nasıl da bir hayatmış her şeye bahane hazır.
Youtube ss konusunu açıklarsınız umarım.
Farfecht ne zaöan bulundu hmm

Tepki
96
Arkadaşımın yt deosunudan stme attığım bağlatıdan dolayı olabilir mi çok bilmiş? Zaten dünkü başlığımda vietnamlı vloggwr vir arkadaşım olduğunu söylemiştim haddi bil
Neden hiç ispatınız yok? Bu noktada sadece sözlere güvenilecek gibi değil. Her şeyiniz çok abartı.

• Alev

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
Olayda deprem ve yoğun bakım ( sabaha taburcu olacakları gerçeği ile ) çok şüpheli birde habere çıkmaz diyorsun 4 kişi boğulmuşken o da şüpheli. Olayı en baştan net ve aklımızdakileri giderecek bir şekilde açıklaman daha iyi olur tabi olay doğruysa.

• Alev
Tepki
96
Ne tir birspat isyorsunuz hemen atayım
Deprem olayı ile ilgili kanıt((Haberlere düşmemesi inandrıcı değil elinizde bir kanıt olmalı.)
YouTube hesabının arkadaşınıza ait olduğuna yönelik kanıt ve YouTube hesabı.
Konserde bulunduğunuzun kanıtı vs.vs.
Kanıt atmak isteseniz çok fazla.

• Alev
Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Olayda deprem ve yoğun bakım ( sabaha taburcu olacakları gerçeği ile ) çok şüpheli birde habere çıkmaz diyorsun 4 kişi boğulmuşken o da şüpheli. Olayı en baştan net ve aklımızdakileri giderecek bir şekilde açıklaman daha iyi olur tabi olay doğruysa.
Arkadaşım dün izmire gitti bu sabah yunan adalarına geçiyorlar. Orada ailesi ile tatil yaparken akıntı ve deprem olduğunu tahmine ediyorum boğuluyorlar. Doktor neredeyse çoğu zaman böyle durumla karşılaştıklarını söylüyor zaten. Diğer kızları yunan olduğu için türkşye haberlerine zaten çıkmazlar. Oksijen kaybediyorlar ve tabiki kritik olduğu için yoğun bakıma alınıyorlar. Ama doktor iyi olduklarını söylüyor durum bu

İyi araştırsanız en az 3 gün gerektiğini bilirdiniz. Nerden tutsak elde kalıyor yeter bizi parmağınızda oynattığınız!
En az 3 gün gerekmiyor ny da oturken bir gün içinde gelen farfecht kargom oldu.

Tepki
96
Zannetmiyorum ki bir gün New york'ta bir gün Fransa'da bir gün orda burda olup şatafatlı hayat yaşayan biri kendini bunca ispat yükü altına soksun. İnandırıcı tek bir şey bile herkesin sesini keser. Ancak yok.

• Alev

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
Arkadaşım dün izmire gitti bu sabah yunan adalarına geçiyorlar. Orada ailesi ile tatil yaparken akıntı ve deprem olduğunu tahmine ediyorum boğuluyorlar. Doktor neredeyse çoğu zaman böyle durumla karşılaştıklarını söylüyor zaten. Diğer kızları yunan olduğu için türkşye haberlerine zaten çıkmazlar. Oksijen kaybediyorlar ve tabiki kritik olduğu için yoğun bakıma alınıyorlar. Ama doktor iyi olduklarını söylüyor durum bu

Depremi kesin gibi yazdın ama ilk mesajda ayrıca deprem olduysa google de onla ilgili bir site vardır büyük ihtimal oraya düşmüştür internetten baktığımızda çıkar. Son olarakta 4 kişinin boğulduğu haberi türk medyasında çıkmasada yunan medyasında çıkabilir.

• Alev

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926

Hangi ada tam olarak? Yukarıda deprem olduğunu yazmıştım ama benim hatam deprem tarihi 4 Eylül.Ada ismi verirseniz iyi olur kanitiniz olur elinizde

jurnalci

Trainee
Tepki
33

Madem öyle tamam inandım. Öncdden yazmışsınız ki Kanada vatandaşıyım ancak param olmadığı için gidemiyorum. Maşallah 100 bin liralık elbiseler havada uçuşuyor. Siz parasızlık görmemişsiniz.

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834

jurnalci

Trainee
Tepki
33
Durun hanımlar deprem kesin değildi ya! Nayna hanım kanada ile birlikte açıklar elbet!

• Alev
Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Madem öyle tamam inandım. Öncdden yazmışsınız ki Kanada vatandaşıyım ancak param olmadığı için gidemiyorum. Maşallah 100 bin liralık elbiseler havada uçuşuyor. Siz parasızlık görmemişsiniz.
Kanada da yaşayacak param yok malesef. Türkiyede hayli hayli yetiyor ama kanada da daha düşük standartta neden yaşayayım?

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Nayna burada kimse aptal değil sen bizi değil kendini aptal yerine koyuyorsun böyle yalanlara devam ederek o kadar iğrenç ki bu yaptığın ama bunu algılayabilecek olgunluk seviyesinde değilsin r-word gibisin biri bitiyo diğeri başlıyo biz kurtulamıyoruz forum halkı olarak kolpacılardan
Yalan olmadığı belli yt kanalınıda attım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...