Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşımın yt deosunudan stme attığım bağlatıdan dolayı olabilir mi çok bilmiş? Zaten dünkü başlığımda vietnamlı vloggwr vir arkadaşım olduğunu söylemiştim haddi bil
Arkadaşımın yt deosunudan stme attığım bağlatıdan dolayı olabilir mi çok bilmiş? Zaten dünkü başlığımda vietnamlı vloggwr vir arkadaşım olduğunu söylemiştim haddi bil
Olayda deprem ve yoğun bakım ( sabaha taburcu olacakları gerçeği ile ) çok şüpheli birde habere çıkmaz diyorsun 4 kişi boğulmuşken o da şüpheli. Olayı en baştan net ve aklımızdakileri giderecek bir şekilde açıklaman daha iyi olur tabi olay doğruysa.
Deprem olayı ile ilgili kanıt((Haberlere düşmemesi inandrıcı değil elinizde bir kanıt olmalı.)
YouTube hesabının arkadaşınıza ait olduğuna yönelik kanıt ve YouTube hesabı.
Konserde bulunduğunuzun kanıtı vs.vs.
Kanıt atmak isteseniz çok fazla.
Olayda deprem ve yoğun bakım ( sabaha taburcu olacakları gerçeği ile ) çok şüpheli birde habere çıkmaz diyorsun 4 kişi boğulmuşken o da şüpheli. Olayı en baştan net ve aklımızdakileri giderecek bir şekilde açıklaman daha iyi olur tabi olay doğruysa.
Arkadaşım dün izmire gitti bu sabah yunan adalarına geçiyorlar. Orada ailesi ile tatil yaparken akıntı ve deprem olduğunu tahmine ediyorum boğuluyorlar. Doktor neredeyse çoğu zaman böyle durumla karşılaştıklarını söylüyor zaten. Diğer kızları yunan olduğu için türkşye haberlerine zaten çıkmazlar. Oksijen kaybediyorlar ve tabiki kritik olduğu için yoğun bakıma alınıyorlar. Ama doktor iyi olduklarını söylüyor durum bu
Zannetmiyorum ki bir gün New york'ta bir gün Fransa'da bir gün orda burda olup şatafatlı hayat yaşayan biri kendini bunca ispat yükü altına soksun. İnandırıcı tek bir şey bile herkesin sesini keser. Ancak yok.
Arkadaşım dün izmire gitti bu sabah yunan adalarına geçiyorlar. Orada ailesi ile tatil yaparken akıntı ve deprem olduğunu tahmine ediyorum boğuluyorlar. Doktor neredeyse çoğu zaman böyle durumla karşılaştıklarını söylüyor zaten. Diğer kızları yunan olduğu için türkşye haberlerine zaten çıkmazlar. Oksijen kaybediyorlar ve tabiki kritik olduğu için yoğun bakıma alınıyorlar. Ama doktor iyi olduklarını söylüyor durum bu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
En az 3 gün gerekmiyor ny da oturken bir gün içinde gelen farfecht kargom oldu.
Depremi kesin gibi yazdın ama ilk mesajda ayrıca deprem olduysa google de onla ilgili bir site vardır büyük ihtimal oraya düşmüştür internetten baktığımızda çıkar. Son olarakta 4 kişinin boğulduğu haberi türk medyasında çıkmasada yunan medyasında çıkabilir.
Madem öyle tamam inandım. Öncdden yazmışsınız ki Kanada vatandaşıyım ancak param olmadığı için gidemiyorum. Maşallah 100 bin liralık elbiseler havada uçuşuyor. Siz parasızlık görmemişsiniz.
Deprem olayı ile ilgili kanıt((Haberlere düşmemesi inandrıcı değil elinizde bir kanıt olmalı.)
YouTube hesabının arkadaşınıza ait olduğuna yönelik kanıt ve YouTube hesabı.
Konserde bulunduğunuzun kanıtı vs.vs.
Kanıt atmak isteseniz çok fazla.
Madem öyle tamam inandım. Öncdden yazmışsınız ki Kanada vatandaşıyım ancak param olmadığı için gidemiyorum. Maşallah 100 bin liralık elbiseler havada uçuşuyor. Siz parasızlık görmemişsiniz.
Nayna burada kimse aptal değil sen bizi değil kendini aptal yerine koyuyorsun böyle yalanlara devam ederek o kadar iğrenç ki bu yaptığın ama bunu algılayabilecek olgunluk seviyesinde değilsin r-word gibisin biri bitiyo diğeri başlıyo biz kurtulamıyoruz forum halkı olarak kolpacılardan