Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jurnalci

Trainee
Tepki
33
Kanada da yaşayacak param yok malesef. Türkiyede hayli hayli yetiyor ama kanada da daha düşük standartta neden yaşayayım?
Yalnız bu ifade bana biraz abartı geldi.
Kusura bakmayın da alım gücü diye bir şey var. Orada hiç gidemiyor gibi yazmışsınız şimdi de standart oldu. Vah vah.

• Alev
Reactions: ask
Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Hala aptal yerine koymaya çalışıyorsun nerede attın allah aşkına gizleyerek attın o hesapların seninle alakası bile yok daha fazla utandırma kendini
Ne alaka arkadaşımın kişisel hesabı olduğu için neden herkesle paylaşayım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız bu ifade bana biraz abartı geldi.
Kusura bakmayın da alım gücü diye bir şey var. Orada hiç gidemiyor gibi yazmışsınız şimdi de standart oldu. Vah vah.
Oraya gideniyor değil yaşayamıyorum hani işim türkiyede ya

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Antalya kumluca çıkıyor vala
Ama Yunan adası diyor ege açıklarında olmalı.
Onun büyüklüğude önemli 5 veya 4 dün altındaki depremler çok az hissediliyor bildiğim kadarıyla.
İngilizce bir siteden bugün Yunanistan dan olan tüm depremlere baktım
Link bu 1 ve 2 derecelik depremler var sadece

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
@Nayna birileri sana güvenmiş ve olayı fazla sorgulamadan destek mesajları yazmışlar bence onlarıda üzmeden yalansa açıkla ya da harbi gerçek kanıtlar at ve olayı detaylı anlat.

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
@Nayna birileri sana güvenmiş ve olayı fazla sorgulamadan destek mesajları yazmışlar bence onlarıda üzmeden yalansa açıkla ya da harbi gerçek kanıtlar at ve olayı detaylı anlat.
Neden yalan söyleyeyim? Boğulan ben değilim detayları bilemem tek bildiğim boğulduğu

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
Deniz aracılığıyla vizesiz gidiliyor.

başlığa dair yorum yapabileceğim tek yer ayvalık'ta yaşadığım için karşıdan gördüğüm dibimizdeki yunan adasına bile schengen ya da kapı vizesi olmadan giremediğimiz kısmı ki bu sene kapı vizesi de yürürlüğe girmedi, kaldırdılar yani. sadece schengen geçerli. onlar bize vizesiz giriyor ama her perşembe pazara geliyorlar hatta.

bu arada yunan adaları diyor herkes de burada kaç tane ada var. hangi adaya gitmişti aile ??

jurnalci

Trainee
Tepki
33
Nayna hanımın ailesi yahudi, hristiyan, arap, müslüman, ladino konuşuyor, ingilizce, fransızca, ibranice, ispanyolca. Piyano, çello. Babası golf oynuyor. Dedesinin restorantları Italya'da mı Ingiltere de mi belli değil. Hey yavrum hey. Üstüne ülke ülke gezmiş. Sahi Nayna hanım Osmanlıca da biliyor musunuz?

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Nayna hanımın ailesi yahudi, hristiyan, arap, müslüman, ladino konuşuyor, ingilizce, fransızca, ibranice, ispanyolca. Piyano, çello. Babası golf oynuyor. Dedesinin restorantları Italya'da mı Ingiltere de mi belli değil. Hey yavrum hey. Üstüne ülke ülke gezmiş. Sahi Nayna hanım Osmanlıca da biliyor musunuz?
Babam ingilterede dedemin açtığı restorantını batırdı italyadaki restorant amcamın üzerine. Fransız lisesi mezunu olduğum için fransızca be ispanyolca bilmrm zorunlu zaten? Saint benoit Türkiyenin müzik anlamınfa en gelişmiş lisesi müzik aleti çalıyofsunuz illa

jurnalci

Trainee
Tepki
33
Ne alaka arkadaşımın kişisel hesabı olduğu için neden herkesle paylaşayım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Oraya gideniyor değil yaşayamıyorum hani işim türkiyede ya
Oraya da Ingiliz aksanınızdan utandığınız için gitmiyordunuz değil mi? Ne hikmetse Ingiliz aksanına özenen Amerikalılar sizi dışlamış. Geçmiş olsun.

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Oraya da Ingiliz aksanınızdan utandığınız için gitmiyordunuz değil mi? Ne hikmetse Ingiliz aksanına özenen Amerikalılar sizi dışlamış. Geçmiş olsun.
Amerikada ingiliz aksanına özenen biri mi var? Güldürmeyin beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...