- Tepki
- 7,310
İmzadaki kişi hangi karakter?? Çok karizmatik duruyor@Uranyum ekmeğinde...işini biliyor. Benimkini de silmemisti
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olİmzadaki kişi hangi karakter?? Çok karizmatik duruyor@Uranyum ekmeğinde...işini biliyor. Benimkini de silmemisti
William james moriarty ve evet öyledirİmzadaki kişi hangi karakter?? Çok karizmatik duruyor
Benim saf olduğumu belli etme seviyesikızm senin umut seviyesi şaka mı neyi açıklayacakŞLSKGİŞDFHKGŞLSFDHKŞFİKHGŞFSKGŞ kimchiden özür dileyeceksen dile canm
Vampir havası veriyorWilliam james moriarty ve evet öyledir
haoy maşallahNyu mezunu+ fransiz lisesi cikisli+ dedesinin italya'da restaurant zinciri var+ boran kuzum'la komşu+ kraliyet ailesine konser vermis+ kanada dogumlu baska var mi unuttum
kraliyet ailesine konser vermisti bir de AAAAAAA
Nyu mezunu+ fransiz lisesi cikisli+ dedesinin italya'da restaurant zinciri var+ boran kuzum'la komşu+ kraliyet ailesine konser vermis+ kanada dogumlu baska var mi unuttum
kraliyet ailesine konser vermisti bir de AAAAAAA
Cumburlop'um ne kadar renklisin sen ya önce kraliçe, sonra rap master, sonra moderatör, şimdi de visual queen maşallahya bence anlattığı hikayenin bir kısmı doğruydu ama çelişen şeyler de vardı. Gerçek bir kişilik fakat abartarak anlattığı bir hayat
görüldü falan atar benim bildiğim seni sevmiş ondan öyle yapıyor kesiinVala yapmaz diye dedim yaptı uyarı şakası yaptım uyarı verdi bu saate sonra uranyuma asla şaka yayapmam
Evt evt @Uranyum @Uranyum☢️ u baya seviyor gibi oylamada da onu desteklemiştigörüldü falan atar benim bildiğim seni sevmiş ondan öyle yapıyor kesiin
ya da seni hamsterların yüzünden denek faresi olarak kullanıyor fare katili @UranyumUranyum enseye vurarak seviyo sanırım
Ay gerek yok arkadaslar özre yapmayın cidden ama yillarin sosyal medya gurmesi olarak boyle tipleri cok gordum, her gordugunuze inanmayin o yuzden optummm@kimchi özür dilerim forum ilk açıldığı zamanlar o da vardı ve dediğim gibi söylediklerinden hiç şüphelenmedim bu yüzden sana inanmadığım için özür dilerim
Atamıyorum maalesef o yüzden sen sana sarılan kedi gifi attım sayAy gerek yok arkadaslar özre yapmayın cidden ama yillarin sosyal medya gurmesi olarak boyle tipleri cok gordum, her gordugunuze inanmayin o yuzden optummm
Dimi dimi madem şüpheleniyorsunuz söyleyin bizde bilelimYa ama o gün niye hepimiz Nayna yı savunduk o zaman, o günden bugüne be değişti evet anlattıkları çok uç şeylerdi ama öyle bi yaşantım olmayınca yalan söylüyorsun demek saçma olurdu. Kaç pargraf döşedik onu korumak için madem şüphe ediyordunuz niye demediniz o kadar savundum kızı yani
senin yerine ben atayım o zamanAtamıyorum maalesef o yüzden sen sana sarılan kedi gifi attım say
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Dimi dimi madem şüpheleniyorsunuz söyleyin bizde bilelim
Güzel bir aksiyon filmi izlemiş olduk Uranyum'cumSONUÇ NE OLDU ŞİMDİ
nayna'nın söylediklerinin doğru olmadığına karar verdik ve nayna sessizliğini koruyor veda postu attı bu kadr uranyum neyi anlamıyonSONUÇ NE OLDU ŞİMDİ
Sonuc yok bazıları hala inanıyor bazıları kafalarinda bitirmisler kafalarini daglara taslara vuruyorlar niye safım diye. Bazıları da genel olarak hayatı gercekti ama abartiyordu diye dusunuyorlarSONUÇ NE OLDU ŞİMDİ
Sen kaosla besleniyorsun hem yazdiklarima cevap ver artik beni ghostlamaBende inanıyorum.
İlk raundun sonucu kesin galibiyet değil gibi ikinci raunda kalabilir bakalım.SONUÇ NE OLDU ŞİMDİ
DOSTM KIZ DEPREM VAR DEDİ YOK BİRİLERİ BOĞULMUŞ CART CURT DEDİ YOK anonim olsak da yalan söyleyebliyoruz imzandaki rword'den utanBende inanıyorum. Yani nayna fake değil. Öyle hatırlıyorum. Eski yazdıkları mantıklıydı yani.
HAYIR BENİM ANLAMADIĞIM. HERKES ANOMİM ZATEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ?