Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
Nyu mezunu+ fransiz lisesi cikisli+ dedesinin italya'da restaurant zinciri var+ boran kuzum'la komşu+ kraliyet ailesine konser vermis+ kanada dogumlu baska var mi unuttum

kraliyet ailesine konser vermisti bir de AAAAAAA

danla biliç ve duygu özaslan'la da yıllarca çalışmış.

ayrıca bu akşam tanzanya başlığında orada gezdiği yerleri anlatmış. hatta bir sürü ülkeye tekrar tekrar gittiğini de yazmış.

bence tek eksiği günün 24 saat olduğunu unutması 😅

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
ya bence anlattığı hikayenin bir kısmı doğruydu ama çelişen şeyler de vardı. Gerçek bir kişilik fakat abartarak anlattığı bir hayat
Cumburlop'um ne kadar renklisin sen ya 😆 önce kraliçe, sonra rap master, sonra moderatör, şimdi de visual queen maşallah

kimchi

Trainee
Tepki
100
@kimchi özür dilerim forum ilk açıldığı zamanlar o da vardı ve dediğim gibi söylediklerinden hiç şüphelenmedim bu yüzden sana inanmadığım için özür dilerim 💙💜♥️
Ay gerek yok arkadaslar özre yapmayın cidden ama yillarin sosyal medya gurmesi olarak boyle tipleri cok gordum, her gordugunuze inanmayin o yuzden optummm

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Ay gerek yok arkadaslar özre yapmayın cidden ama yillarin sosyal medya gurmesi olarak boyle tipleri cok gordum, her gordugunuze inanmayin o yuzden optummm
Atamıyorum maalesef o yüzden sen sana sarılan kedi gifi attım say 🌸
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ya ama o gün niye hepimiz Nayna yı savunduk o zaman, o günden bugüne be değişti evet anlattıkları çok uç şeylerdi ama öyle bi yaşantım olmayınca yalan söylüyorsun demek saçma olurdu. Kaç pargraf döşedik onu korumak için madem şüphe ediyordunuz niye demediniz o kadar savundum kızı yani😭
Dimi dimi madem şüpheleniyorsunuz söyleyin bizde bilelim

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Bende inanıyorum. Yani nayna fake değil. :D Öyle hatırlıyorum. Eski yazdıkları mantıklıydı yani.

HAYIR BENİM ANLAMADIĞIM. HERKES ANOMİM ZATEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ?
DOSTM KIZ DEPREM VAR DEDİ YOK BİRİLERİ BOĞULMUŞ CART CURT DEDİ YOK anonim olsak da yalan söyleyebliyoruz imzandaki rword'den utan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...