Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Ekonomisi kotu olan bir ulkede bu kadar 'şatafatlı' hayatından bahsetmesi bazi insanlar için de tetikleyici olabilir ama. özellikle yaşı küçük kisiler için. Bir insanın durumu gerçekten iyi olabilir ama her başlıkta görgüsüz gibi bunu gözümüze sokması sinir bozucuydu açıkçası. Dedigim gibi bayagidir okumadım yazdıklarını ama o zamanlar sadece maddi durumuyla ilgili başlık açıyordu veya yorum yapıyordu. Yok kardeşimi beyonce konserine mi götürsem yok kanada'da doğdum kraliyet ailesine konser verdim vs vs kolpaydı tamamen. Gerçekten zengin bir insan zenginliğini bu kadar kanıtlamaya çalışmaz. O gun bayagi tepki gormustum kıskanç ilan edilmiştim
o zamanlar gözüme o kadar da batmıyordu açıkçası sonra batmaya başladı bu olay da bitirdi artık. kimchi user haklıymış😭

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
o zamanlar söylediği şeyler uçuk kaçık da olsa kimseye zararı olmadığı için inanmayı tercih ettim ben açıkçası. şu an açılan başlık hoş değil, insanları tetikleyebilir yoksa çoğu kişinin aklında şüphe olmasına rağmen susuyordu bence insanlar
Benim aklımda hiç şüphe yoktu valla direkt inandım kendimi çok salak hissetttim şu an battaniyeme sarılıp ağlicammm

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
Selam kizlar nayna userin fake oldugunu ilk ben söylemiştim belki hatirlarsiniz. O zaman herkes üstüme gelmisti, konu cok farkli yerlere cekilmisti bu yuzden foruma girmiyordum. Sonunda hakli cikacagimi biliyordum. Bayagidir okumadim ne yazdığını ama tum dediklerinin kolpa oldugu basindan beri belliydi
kusura bakma bi önceki yorumda da onun tarafını tuttuğum için pişman olduğumu söyledim haklıymışsın cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...