sunnfloweer
Rookie Idol
- Tepki
- 839
bu forumda dönen olaylardan pembe dizi çıkar yeminle aramızda kimler kimler var awww
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olbenimkide baya arttı he şcpdmlcldlsAy çok teşekkürler 900 tepkim oldu
Biz ekmeğimizi yemeye devam edelim skdkdkfkkffbenimkide baya arttı he şcpdmlcldls
Kesinlikle kaksjdjfjgkgOlaylara pozitif bakıyoruz arkadaşlar
Nsjdkfkktt çekirdek kaptım geldim vallaKöy yanarken ben
aynen öyle 82 kişi olmuş bu arada ilk defa bu kadar çok kişiyi aynı anda bir başlık altında görüyorumBiz ekmeğimizi yemeye devam edelim skdkdkfkkff
Seni ekleyecektim duzenleyip cumberlay ssleyip imza ypcgm dedi diye duzenlemedim duzenleyeyim hemenBu listeyr kendimi eklemezsen ölürmüşüm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Özet geçsekte okumuyon zaten
@rüyalardabuluşaım olmasaydı nasıl günlük kaos ihtiyacımızı giderirdikolayı ilk @rüyalardabuluşaım farketti bu arada konser fotosunu aratarak hepimizden dikkatli çıktı valla helal
@kimchi de fark etmisti hatta nayna baslik acmisti onun icinolayı ilk @rüyalardabuluşaım farketti bu arada konser fotosunu aratarak hepimizden dikkatli çıktı valla helal
imanı bütün olduğu gibi zehir gibi de çalışıyomuş aklı go girl tebliğ et üstümüze nur fırlatolayı ilk @rüyalardabuluşaım farketti bu arada konser fotosunu aratarak hepimizden dikkatli çıktı valla helal
çello keman da mı çalabiliyormuş ben senaryonun o kısımlarını görmemişim tühh@Prenses Ciklet forum olaylarına Ataist, Fıristiyan, Fristiyan Yahudi, Yahudi; İbrani, Türk, Arap; İngilizce, İspanyolca, Ladino, İbranice bilen; Türkiye'de zengin hayatı yaşayan ama Kanada'da fakir olacağına inanan; kendi kendine deprem uyduran; çello, keman, zurna, davul Allah ne verdiyse çalabilen bir user forumdan geldi geçti diye ekleyebilir misin?
daha başkalarının da gerçek yüzünü çıkartır belki mümine power ablamimanı bütün olduğu gibi zehir gibi de çalışıyomuş aklı go girl tebliğ et üstümüze nur fırlat
Nyu mezunu+ fransiz lisesi cikisli+ dedesinin italya'da restaurant zinciri var+ boran kuzum'la komşu+ kraliyet ailesine konser vermis+ kanada dogumlu baska var mi unuttum@Prenses Ciklet forum olaylarına Ataist, Fıristiyan, Fristiyan Yahudi, Yahudi; İbrani, Türk, Arap; İngilizce, İspanyolca, Ladino, İbranice bilen; Türkiye'de zengin hayatı yaşayan ama Kanada'da fakir olacağına inanan; kendi kendine deprem uyduran; çello, keman, zurna, davul Allah ne verdiyse çalabilen bir user forumdan geldi geçti diye ekleyebilir misin?
kraliyet ailesine konser vermisti bir de AAAAAAAçello keman da mı çalabiliyormuş ben senaryonun o kısımlarını görmemişim tühh
@Uranyum ekmeğinde...işini biliyor. Benimkini de silmemistiEvet ya geçen haftalarda ben Uranyum admine hesabımı silebilir misiniz yoğun bir tempoya giriyorum(bahaneye bak sdkfjfjk)cart curt dedim o da silmedi sonra bi baktım bir hafta sonra yine gelmişim
Harbiden bir okuyup üflesinimanı bütün olduğu gibi zehir gibi de çalışıyomuş aklı go girl tebliğ et üstümüze nur fırlat
kızm senin umut seviyesi şaka mı neyi açıklayacakŞLSKGİŞDFHKGŞLSFDHKŞFİKHGŞFSKGŞ kimchiden özür dileyeceksen dile canm