Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
@Prenses Ciklet forum olaylarına Ataist, Fıristiyan, Fristiyan Yahudi, Yahudi; İbrani, Türk, Arap; İngilizce, İspanyolca, Ladino, İbranice bilen; Türkiye'de zengin hayatı yaşayan ama Kanada'da fakir olacağına inanan; kendi kendine deprem uyduran; çello, keman, zurna, davul Allah ne verdiyse çalabilen bir user forumdan geldi geçti diye ekleyebilir misin?
çello keman da mı çalabiliyormuş ben senaryonun o kısımlarını görmemişim tühh

kimchi

Trainee
Tepki
100
@Prenses Ciklet forum olaylarına Ataist, Fıristiyan, Fristiyan Yahudi, Yahudi; İbrani, Türk, Arap; İngilizce, İspanyolca, Ladino, İbranice bilen; Türkiye'de zengin hayatı yaşayan ama Kanada'da fakir olacağına inanan; kendi kendine deprem uyduran; çello, keman, zurna, davul Allah ne verdiyse çalabilen bir user forumdan geldi geçti diye ekleyebilir misin?
Nyu mezunu+ fransiz lisesi cikisli+ dedesinin italya'da restaurant zinciri var+ boran kuzum'la komşu+ kraliyet ailesine konser vermis+ kanada dogumlu baska var mi unuttum
çello keman da mı çalabiliyormuş ben senaryonun o kısımlarını görmemişim tühh
kraliyet ailesine konser vermisti bir de AAAAAAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...