Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Tahmin Ediyoruzz

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bu tür sese zarar verme eleştirisi Jimin için yapılıyor genelde
Jimin mi ??
Evet. Army arkadaşlar yanlış anlamasın kendisini severim. Zaten ders alıyor diye biliyorum. Umarım iyi birisiyle çalışıyordur ben Hybe'nın ses eğitimini beğenmiyorum genellikle.

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Bende sesten gideyim o zaman
Evet. Army arkadaşlar yanlış anlamasın kendisini severim. Zaten ders alıyor diye biliyorum. Umarım iyi birisiyle çalışıyordur ben Hybe'nın ses eğitimini beğenmiyorum genellikle.
Bence tatlı biri aynı zamanda iyi de bı dansçı ama kıdemli bı idol olmasına rağmen vokali geliştirilmesi gereken bı seviyede
Sizce bu kişi kim?

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Grubunun en iyi dansçısı sensin hatta diğer üyeler de söyler bunu ama fanların grup selfmade diye öne çıkmak istemediğini söyler, ama buna katılmıyorum senin işin insanların gözü önünde olmak aslında sen de boş durmuyorsun ama keşke daha çok göz önüne çıksan(bu eleştiri değil biliyorum ama yazmak istedim işte)

Kaepjjang

Trainee
Tepki
14
Grubunun en iyi dansçısı sensin hatta diğer üyeler de söyler bunu ama fanların grup selfmade diye öne çıkmak istemediğini söyler, ama buna katılmıyorum senin işin insanların gözü önünde olmak aslında sen de boş durmuyorsun ama keşke daha çok göz önüne çıksan(bu eleştiri değil biliyorum ama yazmak istedim işte)
Minho

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Eski ismini ve sitedeki Minho hakkında olan yorumlarını düşününce zor olmadı.
hafızan kuvvetliymiş o zaman çünkü yazdığım şey açıktı ama çok açık da değildi tabi hakkımda bir detay hatırlaman çok hoşş ayrıca bunu neden silip tekrardan yazdın ki neyse vardır bir bildiğin

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Sahne hakimiyeti kötü diyemem sonuçta asla izlemesi sıkıcı biri değil. Bana hitap etmiyor ama. Fazla dramatik buluyorum.