Ü
Üye silindi 192
"Barbie'nin filmi atom bombası ya da mantar bulutları ile editlendiği için değil bu öfke. Hayranlar [2 film arasındaki rekabet konusunda] heyecanlı olduğu için, filmin arkasında resmin bir niyeti olmadığını söylemek imkansız...Onlar bitti"
Şu anda RT'lerle patlıyor
"Yabancılara baktığınızda, atom bombası probleminin farklı değerleri ile ağırlık farkını bir an için görebilirsiniz. Hâlâ daha sadece bunun bir silah olduğunu ve tehlikeli bir silah türü olmadığını ve bu tür malzemelerle böyle bir silah yapılabileceğini düşünüyorlar."
Kızgınlar çünkü insanların atom bombasının yıkıcılığını ciddiye almadığına düşünüyorlar.
1. Evet, yine Barbie ve Oppenheimer kavga ediyor
2. Ama her neyse, animeler dışında hiçbir şey izlemiyorlar, yani bu tür filmlere hiç saldırmaya hakları yok ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
3. Evet onları boykot etmeye devam edin~
4. Barbie'yi izledim, demek ki şimdi Oppenheimer'ı da izlemem gerekiyor
5. Pearl Harbor ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Ama zaten bunun hakkında bir film çekmediler mi?
6. Barbie'nin içinde gerçekten mantar patlama sahnesi var mı?
7. Ha? Ama Oppenheimer'ın asıl amacı onun bombayı yaptığına pişman olması değil mi? Onlar ne anlatıyorlar?
8. Aslında Oppenheimer'ı izleme konusunda isteksizdim çünkü Japonya'yı güzelleştirmelerinden korktum ancak artık onu güvenle izleyebileceğimden eminim!!
9. Beklendiği gibi yine mağduriyetleri sağlam
10. Artık Barbie'yi izlemem gerekiyor
Koreliler yine en iğrenç zihniyetli ve beyin yoksunu ırklardan olduklarını belli etmişler, neyseki bu estetik manyağı plastik meraklılarını kimse ciddiye almıyor. O bomba Japonya yerine kendilerine atılsaydı döşeyecekleri makaleler gözümün önünde, bu kadar empati yoksunu olmaları korkunç.