Ya arkadaşlar bu ünide arkadaş illa bulunuyor değil mi ya? Kriz geçiricem çünkü de ben. Nöbetçi kykda kalıyorum ilk odam sıkıntılıydı oda değiltirdim oradaki 2 kız da benim dönemden ama hazırlık okumuşlar deneyimliler ben atladım. Birisiyle çok güzel muhabbet kurduk konuşuyoruz bana yardımcı olmaya çalışıyor falan ama diğeri bir öyle bir böyle. Diğeri işte odada çok okeyiz konuşuyoruz falan sonra uyum programına gittiğimizde başka bir arkadaşı varmış onunla buluşup birlikte görmezden geliyorlar. Hani arkadaşı benden hoşlanmadı falan olsa tamam ama resmen hiçbir muhabbettimiz falan yok onun arkadaşıyla ve herhangi bir konuda yorum yaptığımda da görmezden geliniyorum. Yanlarında oturuyorum yüzüme bakmıyorlar, sohbete katmıyorlar, kulaktan kulağa konuşuyorlar ayıp cidden. Ben kendi arkadaşlarımlayken yeni birisi gelse hep sohbete katmaya falan çalışırdık bir anda böyle görmezden gelinince hiçbir neden olmadan tuhaf oldu. Ve hani problem etmiyordum 2si bir takılmak istiyorsa falan diyordum ama sonra yanlarında ben varken beni umursamazken şey triplerindeler ya abi yeni birileri lazım yeni birileriyle tanışalım falan ama literally benim çabalarımı görmezden gelip yüzüme bakmıyorsunuz yanımdasınız. Kendimi inanılmaz kötü hissettim gerçekten. Pazartesi de işte dersler başlıyor. Var mı tavsiyeleriniz,tecrübeleriniz?