Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

V Nin Taennie Etiketini Silmesi(!)

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Kadın nasil sevgilisinin elini tutup sokaklarda rahat rahat gezdiyse şimdi de aynı düşünceyle fotoğrafları paylaştı.
Taekook xhipperlar bu etiket olayını uydurarak acınası oldular.Sadece Türkler arasında konuşulan bir mesele bu Umarim global toksikliğine erismeden gerçeği anlarlar.Ayrıca v ipucu vermiyor lafının yanlış olduğunu da olayları takip eden biri bilir.Fazla uzatmaya gerek yok.

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Cidden jiminin bunlardan çektiğini başka kimse çekmedi. Jiminin kendisini geri çekmesinin en büyük sebebi bunlar. Fandomca keşke şu ruh hastalarını def edebilsek ama malsf kimse umursamıyor :/
En çokta bu geri çekme olayına üzülüyorum. Jimin benim için kpopu tanıdığım ilk isimdi. Herkesten her olay için o kadar nefret alıyor ki. Bir yerden sonra patlaması fena olayor diye korkuyorum.

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Kusura bakma ama biz blogta idollerimiz bigbang ile işbirliği yaptı diye en çok eleştirenlerdendik hatta şarkıları bile dinlemedik konunun muhattabı biz değiliz objektif yorum atmak bu kadar zor olmamalı 🙂
Benim bahsettiğim şey ben sadece espriyle karışık benzetme yaptım zaten idol kavgalarıylada pek ilgim yok. Benim objektif olmayan ne yorumumu gördünüz bilmiyorum bahsettiğiniz kavgalardan haberdar değilim bir grup uğruna kavga etmek için yaşlı olduğumu düşünüyorum. Seni gücendirecek bir tutumun oldusa kusura bakma kimseyi kırmak istemedim

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Bunları Staylere veremiyor muyuz? Onlara geçiş yapan bir grup olmuştu. Biraz onlara transfer etseydik iyiydi xkshxlhwoduw Jimin'im çok çekti bu manyaklardan😭
Bence dağıtalim yazık değil mi staylere her 4. Jen gruplarına birazını verelim. Birazda Netflix dizi shiplerine verelim.

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Lütfen bu tarz gönderileri paylaşmadan önce uyarı verin gözlerim kanadı bu ne yorumları okurken ıqm düştü kendimi iyi hissetmiyorum gözlerimi ve beynimi ciflemek istiyorum benim güzel gözlerim bunları görmemeliydi
Çok özür dilerim hanımefendi önceden uyarmam gerekirdi (hchchcnc)

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ben zaten bts seven ve destekleyen biriyim konserlerine bile gittim. Forumda kimsenin birinin idolüne hakaret edeceğini sanmıyorum en azından ben karşılaşmadım. Lütfen bu tepkinizi kadın düşmanı diyenlere gösterin o zaman🙂
Yuh konseri anlattigin post acsana bos ver fanwaru

mektup

Trainee
Tepki
53
V’de Jennie’de dramaqueenliği bırakıp aylardır ifşa olan ilişkilerini olumlu ya da olumsuz olarak açıklamalı. Prim kasmak için, etkileşim kasmak için bu konuyu kullanmaya devam ettikçe iki fan tarafıda diğer kişiyi linçlemeye devam edecek

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Yeter artık ciddi anlamda Twitter’da ki olayları buraya taşımayın. Taşımaya devam edecekseniz de bende gördüğüm her linç paylaşımını buraya atmaya başlayacağım madem. Tek taraflı olmasın ha. Tek bir fan grubu taşıyıp bundan mağduriyet yaratmasın madem. Herkes taşısın. Blinkler armyler önceler exoller stayler. Ama niyeyse tek bir fan grubu taşıyor olayları buraya