Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yardim

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Arkadaslar gercekten cildircam günlerdir her dk telefona bakıyorum mesaj atmış mı diye sürekli onu düşünüyorum gercekten kafayı yicem😭😭 en kötüsü bunun güzel bir sonucu olmayacagini biliyorum ama yinede vazgecmiyorum nasıl kurtulabilirim bu kara sevdadan?

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Arkadaslar gercekten cildircam günlerdir her dk telefona bakıyorum mesaj atmış mı diye sürekli onu düşünüyorum gercekten kafayı yicem😭😭 en kötüsü bunun güzel bir sonucu olmayacagini biliyorum ama yinede vazgecmiyorum nasıl kurtulabilirim bu kara sevdadan?
Ne zamandır aşıksın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Deniyorum ama olmuyor ki tam unuttum diyorum bir görüyorum bir gülüyor puff
O gülümsemeler çok can yakar :((

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Ya bak gerçekten bende anlamıyorum çocukla flortoz konuşuyoruz çok samimi de oluyoruz ama ertesi gün yoldan geçen biriyle aynı muameleyi goruyorum yani anlamiyorum onun duygularını ama büyük ihtimal platonik

Ne zamandır aşıksın

O gülümsemeler çok can yakar :((
3 senedir falan ama daha uzun zamandır tanisiyoruz

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Ya bak gerçekten bende anlamıyorum çocukla flortoz konuşuyoruz çok samimi de oluyoruz ama ertesi gün yoldan geçen biriyle aynı muameleyi goruyorum yani anlamiyorum onun duygularını ama büyük ihtimal platonik

Oha 3 sene mi kaldı mı senin gibi sadıkları

Senin tarafından sevilmek isterdim bu kadar sadık bir kişi tarafından sevilsem gözüm asla arkada kalmazdı

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288

Senin tarafından sevilmek isterdim bu kadar sadık bir kişi tarafından sevilsem gözüm asla arkada kalmazdı
Çok merak ediyorum acaba benim onu sevdiğimi anlamış mi ya eğer anlamışsa ve hala bana umut veriyorsa Allah belasini

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
En sevmediğim erkek tipi ya, anlık hareket ediyorlar bi an bişey yapıyor aha diyorsun kesin o da boş değil, sen o hareketlerine anlam yüklüyorsun doğal olarak
tam olarak bu ya off

Bazen olabiliyor öyle senin hoşlandığını biliyorlar, sana aşık da değiller ama verdiğin ilgiyi sevdikleri için devam ettiriyorlar bunu. Umarım bu öyle değildir
Ya bak bu umutlandırdı şeyi sürekli olsa tamam ama bu çocuk bir iyi bir kotu yani aşırı dengesiz bende ne olduğunu anlayamıyorum ya

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Eğer arkadaşlığını kaybetmek sorun değilse bence içindekiler dökmek daha mantıklı bende öyle birinden hoşlandım ama sırf arkadaşlığnı kaybetmemek için itiraf etmedim.
Çocukla büyük ihtimal hayatım boyunca yüz yüze gelicem yani eğer ıtiraf edersem ve red yersem sürekli kendimi kötü hissetmek korkuyorum

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Bak o kötü işte, yüz yüze olunca o utanç duyusu bütün bedenini dolaşıyor sanki, içinde pişmanlık olarak kalmasın isterdim, çocuğun sana karşı duygularını öğrenme şansın yok acaba yani ağzını arasa biri hiç değilse nasıl bir yol izleyeceğine karar verirsin.
Maalesef öyle bir şansım yok..

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686

Ben olsam engellerdim😭 bir ilişkiniz olsa bile toksik olma ihtimali yüksek duruyor