Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hesabımı Nasıl Silebilirim Yardım Eder Misiniz

uzman

Trainee
Katılım
14 Kas 2023
Mesajlar
3
Tepki
1
Puan
1
Dün gece açtım hesabımı bütün gece yorum okudum her şeye yorum yazmak istiyorum alışmamam gerekiyor düzenim bozuldu. Silmeme yardım ederseniz sevinirim.
 
Konu Sahibi
U

uzman

Trainee
Katılım
14 Kas 2023
Mesajlar
3
Tepki
1
Puan
1
Artık girdin bu bataklığa. Çıkış yok. Bizle yok olacan.
Hesap silme yok. 🤧
normalde olsa kalmak isterim zaten ama kpss ye hazırlanırken gece yarısına kadar oturup bir şeyler okumak yorum yazmak istemiyorum zaten çalışma isteğim gün geçtikçe azalıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeni gelenin silinmesini istemesini anlarım. İlgisini çektiği başlıklara bakarken dalmıştır, zamanından olmuştur.

Peki ya epeydir burada olanlar...
Forumda hiçbir şey yok. Dikkatinizi dağıtacak bir şey yok, sayfalarca yorum yazılmaya neden olacak başlıklar yok... Çok okunan kaos başlıkları da yok. Yok da yok.

Aksine güzel etkinlikler var. Kitap mı okumak istiyorsunuz, Van kedisi kitap kulübü kurdu. Çalışmak mı istiyorsunuz, pomodoro var. Çalıştınız mı, bilgilerinizi dökeceğiniz bilgi köşesi var.
aynen öyle tüm geceden sabaha kadar bide yorum yazmak istiyorum çıkamam işin içinden
 
Konu Sahibi
U

uzman

Trainee
Katılım
14 Kas 2023
Mesajlar
3
Tepki
1
Puan
1
Anladım seni. Silinsen de başlıklar hâlâ okunabiliyor ziyaretçi olarak ama yorum yazılmıyor tabii. Sen de şu ana kadar yorum yazmamışsın gerçi. Bu yüzden kendini kontrol edebilirmişsin gibi geliyor bana. Motivasyon ve çalışma şevki için de istediğin zaman belirtebilirsin aslında, yardım eli uzatan olacaktır. Hatta reklam yapmış gibi olacağım ama yaptığımız pomodoroya katılmayı deneyebilirsin. Belki sana yardımcı olur.
Bir kalmayı dene istersen diyorum sana kısaca. Tabii zorlamıyorum, gitmek istiyorsan saygı duyarım.
burdakileri okuyorum ama haber kısmı var ya orada herkese yazıyorum ziyaretçiyken bile 100 defa yazdım bi de biri cevap verince çenemi tutamıyorum böyle 1 saat mesele anlatıyorum. Haber kısmı mı deniliyor bilmiyorum cahil gibi öyle dedim ama. 13 yaşında çocuklarla kavga eden bir boomer oldum burda jsjsjs
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Artık girdin bu bataklığa. Çıkış yok. Bizle yok olacan.
Hesap silme yok. 🤧
admin üyeliği silemiyorsan haber kısmına attığım yorumları yok et bari biri cevap verdikçe ben daha da cevap veriyorum elimi ayağımı haber kısmında kesiver forum kısmı kalsada problem olmaz
 

Benzer konular

Üst