Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yaşadığınız Şehri Seviyor Musunuz?

Lilac

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
568
Tepki
1,365
Puan
69
Yaşadığınız şehri sevip sevmediğinizi merak ettim. Sevmiyorsanız hangi yönünü sevmiyorsunuz? Seviyorsanız hangi yönünü seviyorsunuz?

Yaşadığım şehrin her seyini seviyorum 2 konu hariç. Bunlar; yaz ayları ve turistler. Hele yerlesik hayata geçmiş yabancılar nefretim geldi resmen.
 

Nora

Rookie Idol
Katılım
16 Haz 2023
Mesajlar
395
Tepki
1,482
Puan
119
Ben seviyorum yaşadığım şehri. Acayip turistik bi şehir sayılmaz ama yine de gezip görülebilecek yerler, sosyal aktiviteler var. Genel olarak yaşanabilecek bi yer, ne sıkılıcak kadar küçük ne de bıktırıcak kadar kalabalık. Bazen okul-iş çıkış saatlerinde falan trafiği bezdiriyor ama yine de seviyorum. Bi de havalimanı rotasında uçak gürültüsü biraz rahatsız edici olabiliyor.
 
Konu Sahibi
Lilac

Lilac

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
568
Tepki
1,365
Puan
69
Yağmur yağdığı zaman,yazın ve Ramazan zamanı özellikle gerçekten çok seviyorum. Eskiden her şeyiyle sevdiğim şehirden de kurtulmak için can atıyorum. Nasıl desem baya baya love-hate ilişkimiz var.
Ara sira başka şehre git, özlersin belki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yazın aşırı sıcak ve nemli olsa da turist kaynasa da seviyorum bie şekilde( klima diye bir icat olmasa işler değişirdi tabii) ama onların dışında ileride bir süre tekrar bu şehirde yaşamak isterim
Aynı yerde miyiz acaba 🤔🤔
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben sevmiyorum,çok kalabalık ve özellikle belirli bir saatten sonra trafik AŞIRI BÜYÜK bir problem. Saat 17-18 itibariyle dışarı çıktıysan eve varman (normalde 20 dk iken) 2 saati bulur. Onun dışında ben de yaşadığım şehrin turistik bir bölgesinde oturuyorum ve gerçekten sıkıntılı bir durum. Bir kere aşırı kalabalık oluyor, insanlar eğlenmeye geldikleri için çok gürültü ve umursamaz oluyorlar, toplu taşıma çok kalabalık oluyor, akşam markete gittiğinde rafların boşalmış olduğunu görüyorsun😅 Oturulacak mekanlar extra çok pahalı vb. ama kışın fazla kişi olmuyor ve sessiz sakin güzel bir yere dönüşüyor.
Fiyat konusu çok can sıkıyor
 
Üst