Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

K-Pop'ta Yaşadığınız Şoklar

kaorii

Rookie Idol
Katılım
30 May 2023
Mesajlar
311
Tepki
1,453
Puan
27
Kpop'ın size yaşattığı şoklar neler? hangi olaylar en çok sizi şok etmişti?
 
E

Edalyn

Neredeyse her şey. İlk kpop'a baktığım zaman çok takip etmiyordum, yüzeysel bakıyordum bayağı. O zamanlar snsd dinlerdim arada, blackpink yoktu. O zamanlar sevgilinin olması skandal olması, bu kadar güzellik takıntıları olması, normal halk içinde çekilen videoların sektördeki gösterilen hayattan farklı gözüküyor olması, fazlaca şirketlerce hareket edilmesi, kendilerini izah etmeleri değil şirketin onlar yerine açıklaması (yani hayırdır dedim), intiharların olması (dizilerdeki zorbalıklarda bunlar ne demiştim) bu gibi çok şey var. Uzaktan görüldükleri gibi değiller. Olmak istediğim en son yer galiba Kore.
 

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
515
Tepki
1,904
Puan
90
Chen'in evliliği ve çocuğu olması
Baekhyun-taeyeon ilişkisi
Yoochyun'un tecavüz skandalı
Kakaotalk olayları ve bu olayda cnblue jonghyun'un da olması ve tam bir pislik olduğunu öğrenmemiz. Bu olaydan sonra kpoptaki herhangi bir skandala şaşırmıyorum.
Jonghyun'u ve moonbin'i kaybettiğimizi gördüğüm haberler. En büyük şokum. İnanmak istemedim. Yalan haber olduğunu düşündüm. Ve gerçeği görünce de uzun süre kabullenemedim. Özellikle jonghyun... hala müziklerini çok dinleyemiyorum ve dinlediğimde de içimi hüzün kaplar.
 

Hanlı

Trainee
Katılım
4 Haz 2023
Mesajlar
15
Tepki
47
Puan
6
Beni burning sun olayları kadar şok eden başka olay gelmedi kpopa. Hiç bu kadarını beklemiyordum.
Birde kpopa ilk girdigimde sevgili haberine skandal denmesi beni çok şaşırtmıştı. Bir idolun sevgilisiyle görüntülendigi haberin başlığında " skandal" yazıyordu. Durumu anlamayip "Ay ne oldu acaba, ne yaptı bu kişi "diye içeriğe girmistim.iki kişinin sevgili olduğu yazıyordu sadece.
 

Hellobaby

Fanbase Starter
Katılım
2 Haz 2023
Mesajlar
302
Tepki
838
Puan
27
Ben baya geç girdim kpopa ama bu aşırı saygı durumu benim içimi boğuyor. Özellikle programlarda insanlar seninle dalga geçiyor kalbini kırıyor saygıdan susuyorsun. Bana göre saygı hak edilen bir kavramdır yaşla meslekle alakası yok. Senin benim saygımı kazanman lazım. Eğer idol olsaydım her gün saygısız diye linç yiyen o idol ben olurdum
 

stormy2

Trainee
Katılım
4 Haz 2023
Mesajlar
18
Tepki
47
Puan
8
herkesin her şeyinin planlı olması ve her dediklerinin her yaptıklarının şirket tarafından söylenmesi yani hiç kendi düşüncelerini fikirlerini doğal hallerini göremiyoruz kutudaki barbie-ken bebekleri gibiler sadece görsellikten ve şirket imajından ibaretler
 

Benzer konular

Üst