- Tepki
- 2,850
Son zamanlarda yeni userların geldiğini görüyorum. Gördüğüm kadarıyla genel olarak onları aktif görmüyorum pek bir şeyler yazmıyorlar ve katılmıyorlar tabiki de zorunda değiller ancak çekinen userların da olduğunu görmüştüm bu yüzden onlara şunları söylemek istiyorum; Açılan bir konuya çekinmeden yorum yapın zaten yorum yapılsın diye konu açılıyor kimse size sana ne oluyor diyemez böyle bir hakları yok. Çünkü öyle bir şey demek takı dükkanına gittiğinizde kolye satın aldığınız için azarlanmanıza benzer. Saçma yani. Real hayat değil burası kimsenin arasına girmiyorsunuz 3.kişi değilsiniz. Olur da sert çıkışırlarsa bu onların ayıbı olur. O yüzden rahat olun ve yorum yapın çekinmeyin canlarım tabi istemezseniz o ayrı ve samimi kişilerin arasına girip onlara cevap vermek istemiyor çekiniyor olabilirsiniz bu çok normal ama sonuçta onlar da herkese açık yer de konuşuyorlar bu yüzden onların da size kötü bir şey demeye hakkı yok ve dediğim gibi zorunda değilsiniz sadece kendinizi geri çekmeyin.