Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Yeryüzünden Bir Grubu Silecek Olsanız Hangisi Olurdu

bir grubu yok et

• Kullanılan toplam oy
    83

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
bigbang falan bilerek koymadım herkes onu seçer diye söyleyin bakalım hangi grubu komple üyeleriyle birlikte uçururdunuz?
benden herkes bts cevabı bekliyodur ama YANLIŞ. bts'ten daha fazla sevmediğim bir grup varsa o da skz'dir. HER ŞEYLERİ BENİ RAHATSIZ EDİYO. bu yüzden kendi dünyamda onları yok ediyorum

aurora

Trainee
Tepki
-415
Bunların arasından bir seçim yapacaksam o kesinlikle ive olurdu. 1. Neden Straykids fandomunda olduğum için Chan’e yapılan saygısızlıktan dolayı ne ive’i nede hayranlarını seviyorum 2. neden de grup üyelerinin sağlıklı bir kafada olduğunu düşünmüyorum.
Sunghoon GIF by ENHYPEN

aurora

Trainee
Tepki
-415
bigbang falan bilerek koymadım herkes onu seçer diye söyleyin bakalım hangi grubu komple üyeleriyle birlikte uçururdunuz?
benden herkes bts cevabı bekliyodur ama YANLIŞ. bts'ten daha fazla sevmediğim bir grup varsa o da skz'dir. HER ŞEYLERİ BENİ RAHATSIZ EDİYO. bu yüzden kendi dünyamda onları yok ediyorum
Ve neden Straykids’i sevmiyorsun, sevmeyebilirsin tabi ama silecek kadar ne oldu merak ettim sadece

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,350
3 şık arasında kalıp birine karar verdim mecburi

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Ve neden Straykids’i sevmiyorsun, sevmeyebilirsin tabi ama silecek kadar ne oldu merak ettim sadece
silecek bi şey olmaz zaten birilerini niye silelim başlık makara. skz sevmeme sebebim genel olarak bangchan'in tavırları, üyelerin deliler gibi queerbaiting yapması, tam olarak ne olduğu bilinmwse de hyunjin olayı vs.vs., aşırı seksi sert adam konsepleri..bir sürü sebep yani

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Bilmiyorum yaptıkları hareketler normal gelmiyor, sağlıklı bir insan kafasının bunları yapacağını düşünmüyorum🙃
Sunghoon GIF by ENHYPEN
sağlıklı bir insan nasıl oluyor hayranlarıyla daddy babygirl ilişkisi kuran bi adamın kafası sağlıklı mıdır

aurora

Trainee
Tepki
-415
Ive chan e bir saygısızlık yapmadı. Fanları yaptıysa bile bu ive nin suçu değil. Ayrıca ive fanlarının yaptıklarının staylerin ive a yaptığı zorbalıklarla kıyaslanabilceğini sanmıyorum buna rağmen biz toxic fanlar yüzünden skz e nefret kusmuyoruz çünkü olması gereken bu.
Evet ıve saygısızlık yapmadı hayranlar yaptı ve chan 2 kez bu yüzden özür dilemek zorunda kaldı ve bir stay olarak sinirlenmek sizcede hakkımız değil mi kesinlikle ileriye kaçan sözleri savunmuyorum yanlış anlama ama benim sevdiğim bir idol bu yüzden 2 kez özür dilemek zorunda kaldı ve eski neşesi bu yüzden yok. Bu nedenle ive’a karşı ısınamam

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Evet ıve saygısızlık yapmadı hayranlar yaptı ve chan 2 kez bu yüzden özür dilemek zorunda kaldı ve bir stay olarak sinirlenmek sizcede hakkımız değil mi kesinlikle ileriye kaçan sözleri savunmuyorum yanlış anlama ama benim sevdiğim bir idol bu yüzden 2 kez özür dilemek zorunda kaldı ve eski neşesi bu yüzden yok. Bu nedenle ive’a karşı ısınamam
ısınıp ısınmamak sana kalmış ama sen hayranlara değil üyelere diyorsun sağlıklı kafada değiller diye

aurora

Trainee
Tepki
-415
sağlıklı bir insan nasıl oluyor hayranlarıyla daddy babygirl ilişkisi kuran bi adamın kafası sağlıklı mıdır
Onları şakasına söylüyo lütfen yapmayın yorumlarda yazıyolar daddy diye o da gülerek babygirl diyo chan gerçekten samimi bir idol bu laflarına başka bir anlam çıkarıcaklarını düşünemiyor başına ne geliyorsa bu yüzden zaten ama olaylardan sonra canlı açmıyor merak etmeyin

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Onları şakasına söylüyo lütfen yapmayın yorumlarda yazıyolar daddy diye o da gülerek babygirl diyo chan gerçekten samimi bir idol bu laflarına başka bir anlam çıkarıcaklarını düşünemiyor başına ne geliyorsa bu yüzden zaten ama olaylardan sonra canlı açmıyor merak etmeyin
kaç yaşında adam bu muhabbetlerin nereye gideceğini çok da güzel düşünebiliyodur sen ben düşünebiliyoruz o niye düşünemesin? isabet olmuş yayın açmaması ağzını tutamayıp fan grubunu milletin üstüne salacağına açmasın zaten

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Bts dedim ama açıkçası hiçbir grubu silmek istemezdim. Bts dememin sebebi tamamen toksik fan kitlesi yüzünden. (Buradaki bts fanları üzerine alınmasın.)
Aslında düşününce stray kids'i de seçebilirdim. Onların da fanlarında çirkefler çok. Grubu da pek dinlemiyorum ama herkes onu seçmiş ben de farklı seçmiş olayım 😅

aurora

Trainee
Tepki
-415
Chan stayler yüzünden özür diledi. Eğer stayler ive in saygısızlık yaptığını iddia edip üstlerine saldırmasalardı bu olay büyümezdi ve chan de özür dilemezdi. Bu olayda ive in hiçbir suçu yok resmen. Diğer dediğin şeyleri zaten anlayamadım sağlıklı kafalarda değiller derken ne demek istedin biraz açabilir misin
İlgi çekmeye çalıştıklarını düşünüyorum ve ilgi isteme psikolojik olarak sağlıklı bir düşünce değildir ve izlediğim programlarında gördüğüm kadarıyla yaptıkları şey hep bu ve staylar yüzden özür dilemedi ive hayranlarının
yazdıklarını görseydin benimle aynı düşünürdün.
Sunghoon GIF by ENHYPEN