Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Yeryüzünden Bir Grubu Silecek Olsanız Hangisi Olurdu

bir grubu yok et

• Kullanılan toplam oy
    83

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
İlgi çekmeye çalıştıklarını düşünüyorum ve ilgi isteme psikolojik olarak sağlıklı bir düşünce değildir ve izlediğim programlarında gördüğüm kadarıyla yaptıkları şey hep bu ve staylar yüzden özür dilemedi ive hayranlarının
yazdıklarını görseydin benimle aynı düşünürdün.
Sunghoon GIF by ENHYPEN
bu insanlar skz de dahil ilgiyi sevdikleri için idol oluyor zaten?? ive hayranları chan a saldırdıysa bunun sebebi staylerin saygısız grubun ive olduğunu iddia edip kızlara nefret kusmasıydı, chan isim vermemişken kimsenin fanı ive dan özür dilesin diye bir şey de dememişti ne yaptıysa skz fanları yaptı yani niye bunu inkar ediyorsunuz ki

aurora

Trainee
Tepki
-415
abla birak bu sagliklik insan kafasi ayaklarini ya. sen saglikli insan kafasina sahip birine hayran olmak isteseydin zorba hyunjine mi hayran olurdun

stayler bu olaylar olmadan once de ive'a saldiriyorlardi surekli divelar karsilik vermiyordu. fandomin her wony videosunun altina kosa kosa cilegi bitti mi, sutu cigneyerek icen wony, pizzasini bitirince konusalim tarzi yorumlar ve nefret yorumlari yapmaya geliyo
Hyunjin’in zorba olduğunu nerden biliyorsun? Benim bu olaydan önce ive’la sorunum yoktu şu anda yok sadece artık sevmiyorum. İzlediğim kadarıylada sağlıklı olduklarını düşünmüyorum

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Hyunjin’in zorba olduğunu nerden biliyorsun? Benim bu olaydan önce ive’la sorunum yoktu şu anda yok sadece artık sevmiyorum. İzlediğim kadarıylada sağlıklı olduklarını düşünmüyorum
abla lokman hekim misin sen ne bu sğalık muhabbeti yaaaa

aurora

Trainee
Tepki
-415
kaos hastasi kadin sana istedigini vericem dur

@CumberLay🔥 blackpinke oy veren benle muhatap olmasin.

ive'in chan'a bir saygisizlik yaptigi falan yok ki kimse senin idolune selam vermek zorunda degil. chan cikip canli yayininda hedef gostermeseydi, fandomin o yayindan sonra orda burda ive'a saldirmasaydi idolun ozur dilemek zorunda kalmazdi
Chan o yayında gerçekten İve’den bahsettiğini şu anda bile ben bilmiyorum orda isim vermedi ama ive hayranları hemen saldırıya geçti. Ve Kore’de selam vermek önemli bir şey çocuğun garibine gitmiş ve söylemiş.

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Chan o yayında gerçekten İve’den bahsettiğini şu anda bile ben bilmiyorum orda isim vermedi ama ive hayranları hemen saldırıya geçti. Ve Kore’de selam vermek önemli bir şey çocuğun garibine gitmiş ve söylemiş.
ive hayranları stayler o grubun ive olduğunu iddia edip kızlara demediğini bırakmayınca karşılık verdi kaç kişi kaç kez aynı şeyi yazmalı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu fanlar her şeye ayılıp bayılıyor kpopda hande yener ve demet akalın gibi bir ikili olsaydı ne olurdu acaba

aurora

Trainee
Tepki
-415
İve ye hakaret etmeye başlayan staylar bütün videoları didikleyip acaba kim diye aratıp durdu yani bunu yaptınız buna ön ayak olan chan di, sence şimdi bir exo üyesi şu zamanda bi grup bana saygısızlık yaptı dese biz gidip bakmazmıyız bakarız yani grup üysi her söylediğini değil bir kez 10 kez düşünecek benim hayranlarım bir şey söylediğimde nasıl hareket eder diye düşünecek. Öyle bir bahsediyorsun ki gören diyecek ive üyesi gitti chan e tokat attı. Nesin sen psikolog musun da birinin sağlıklı olup olmadığına karar veriyosun?
evet, psikiyatri öğrencisiyim
Chan özür dilemek zorunda kaldığı için sinirlenmiş olabilirsin ve bu yüzden Ive’ı sevmiyor olabilirsin (nefret demiyorum) ama woyoung şu an yüz misli nefret alıyor. hiç denk geldin mi bilmiyorum ama Türk fanlar dahil hep kötü yorum yapıyorlar instagramda. Starship umarım yabancı fan diyip geçmez de hepsini mahkemeye verir 🌞
Ben hiç bir zaman bir idole gidipte o tarz konuşmam zaten doğruda bulmuyorum Wooyoung’un yaptığı hareketle ilgili yorumda da bulunmicam ama her fandomda toksik fanlar vardır ama bu benim sevdiğim bir insana zarar verirse ben onu sevmem

Son düzenleme:

aurora

Trainee
Tepki
-415
of gercekten anlamak istemiyorsun tarafli bakiyorsun olaya. stayler tiktokta ive'a chan'in soyledikleri uzerinden nefret videolari yapmasaydi divelar da karsilik vermeyecekti diyorum. hedef gosteren sizin idolunuz ve saldiri modunu acan ilk siz olmaniza ragmen divelar size karsilik verince idolum olanlardan sonra ozur diledi diye magdur ayagina yatmaniz sikmaya basladi artik
İlk başta bu straykids nefretini anlayamıyorum ve ben taraflıysam sizde taraflısınız instagramdan straykids’e ive hayranları tarafından hakaret içeren cümleler kuruldu ve staylerde başladı ikincisi umarım seninde idolun 2 kez özür dilemek zorunda kalmaz

Aman ablam be psikiyatri ogrencisi olmusun hala 14 yasindaki ergen gibi wy idolume selam vermedi idolum canli yayin yapmiyo diyon
Bakın benim olayım o değil ben Chan’in 2 kez özür dilemek zorunda kalması ve bu olaylar yüzünden üzülmesi benim olayım

dygu

Trainee
Tepki
200
İlk başta bu straykids nefretini anlayamıyorum ve ben taraflıysam sizde taraflısınız instagramdan straykids’e ive hayranları tarafından hakaret içeren cümleler kuruldu ve staylerde başladı ikincisi umarım seninde idolun 2 kez özür dilemek zorunda kalmaz
Ben hic bir fandomda degilim sadece magazini takip ediyorum tarafsiz yaklasinca kimin hakli kimin haksiz oldugu anlasiliyo sen duygusal yaklasiosun bence ama karsi tarafa nefret de kusuyosun ki hataliysa ozur dilemesi kadar normal bisey yok

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
sabrimin sonuna geldim daha fazla uzarsa sitedeki toxic halime burunucem az kaldi burda sonlandiriyorum
bugün birisi kelebeğin sinirli halini görmek istiyorum demişti şsdkşfsLSKFŞDGKDSŞİFKSLŞİGKDLFŞGKSDŞFGKŞFSDKGS

dygu

Trainee
Tepki
200
Bakın benim olayım o değil ben Chan’in 2 kez özür dilemek zorunda kalması ve bu olaylar yüzünden üzülmesi benim olayım
Olm ozur dilemek niye bu kadar batti sana bi hata yapmis o yuzden ozur dilemis bu kadar basit. kendi soylemese hadi soyledi fandomu buyutmese bisey olmicak zaten ozur diledi uzuldu diye sinirleniyosan ive yada wy degil stay ve chan muhattabin

aurora

Trainee
Tepki
-415
Sinirlenecek bir olay yok

Olm ozur dilemek niye bu kadar batti sana bi hata yapmis o yuzden ozur dilemis bu kadar basit. kendi soylemese hadi soyledi fandomu buyutmese bisey olmicak zaten ozur diledi uzuldu diye sinirleniyosan ive yada wy degil stay ve chan muhattabin
Hatta yapmadı çünkü olay bu birde hatasızken 2. kez özür diledi ve hâlâ daha ive hayranları tarafından özür dilettik işte gibi cümleler duymak ne diyelim teşekkür mu edelim

Burda ki herkes straykids antısı mı

dygu

Trainee
Tepki
200
Sen ive hayranısın ve onları savunuyosun ben straykids hayranıyım ve chanı savunuyorum olay bu
Bunun fanlikla alakasi yok tarafsizlik diye bisey var biliyon mu bi seyi elestirirken objektif olmak mesela???
hayatsiz gibi haksizken fani oldugunuz kisiyi mi savunuyonuz cidden sonra tanimadigin insanlara saglikli kafa yapisi yok diyon