Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Yeryüzünden Bir Grubu Silecek Olsanız Hangisi Olurdu

bir grubu yok et

• Kullanılan toplam oy
    83

aurora

Trainee
Tepki
-415
Kusura bakma ama kpopa yrni girmiş gibi davranıyorsun, özür dilemek erdemli bir davranıştır ha chan çok eminse kendinden derdi kardeş ben özür mözür dilemiyorum ben kimseyi hedef göstermedim kimse üzerine alınmasın der geçerdi
Umarım hiç bir zaman hatasız olmana rağmen özür dilemek zorunda olmasın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu açmasa gerek kalmayacaktı bunlara fandomunun büyüklüğünü biliyordur ne dediğine dikkat etseydi biraz o zaman hem ortalık karışmaz hem özür dilemek zorunda kalmazdı ki bence özür dileyerek doğru olanı yapmış ama sizin kızlara olan nefretiniz bir türlü geçmek bilmiyor :(
Şu an burda anladım ki straykids nefreti daha fazlaymış

Gerçekten burda 1 tane bile stay yok mu

dygu

Trainee
Tepki
200
Cano burda kimse senin idolune antilik yapcak (yapmiyo kimse) durduk yere elestircek degil ya ayni seyi soyluyip duruyon bozuk plak gibi 2 kez ozur dilemis sadece karsi tarafin yedigi lincin haddi hesabi yok. Su fanlarin acitasyonundan kusucam en magdur sizin idolunuz tamam.

aurora

Trainee
Tepki
-415

dygu

Trainee
Tepki
200
Senin idolüne çileği öyle yediren, sütü çiğneyerek içeren vb. chan değil o nefreti yaptığı haraketlerden dolayı alıyor doğru ve ya değil bilemem ama olan bu

Tamam bende öyle uygun gördüm anlaştık bak
Askim birinin yemegi nasil yedigi niye batiyo size hala stay yok mu diyosun hatali oldugu halde savunup toxiclik yapiyosun en magdur senin idolun 25 yasinda ama cok masum hic biseyden haberi yok dusunemedi tamam

aurora

Trainee
Tepki
-415
HaksızIık yapıp tüm insanIarIa birIikte oImaktansa, adaIetIi davranıp tek başına kaImak daha iyidir.
Stray Kids Stay GIF by BuzzFeed

aurora

Trainee
Tepki
-415
e senin idolun de yaptigi hareketinden dolayi linclendi ve ozur diledi o zaman olan bu konu kapanmistir diye dusunuyorum?

burda gelip ive kizlarina saglikli kafada degiller diyerek yine ve yine fwu baslatan tarafin stay oldugunu kanitliyosun. biz de sana senin gibi karsilik verdik diye hemen anti ilan ettin bizi
Ben saygili biçimde konuşuyordum ve saygımı bozmadığımı düşünüyorum ama siz bana hyunjin zorba, chan daddy fantazisi yapıyo derseniz ne dememi bekliyorsunuz inan Wooyoung ne yaparsa yapsın gerçekten umrumda değil burda bahsettiğim linç almasının sebebi chan değil

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Ben saygili biçimde konuşuyordum ve saygımı bozmadığımı düşünüyorum ama siz bana hyunjin zorba, chan daddy fantazisi yapıyo derseniz ne dememi bekliyorsunuz inan Wooyoung ne yaparsa yapsın gerçekten umrumda değil burda bahsettiğim linç almasının sebebi chan değil
abla sen iyi misin KIZLAR SAĞLIKLI Bİ KAFADA DEĞİL dedin biz de sana olan şeyleri söyledik onlar çok mu sağlıklı kafa diye 😃 sağlık ve kafa kelimelerini bi süre görmek istemiyorum

aurora

Trainee
Tepki
-415
Burdaki insanlar objektif oldugu icin tuhaf gelmis olabilir bi ig yt havasi al gel iyi gelir fikirlerine yandas bulursun
O kadar objektifki gözlerim yaşardı bir tane bile stay yok benden başka ne objektif bir ortam

abla sen iyi misin KIZLAR SAĞLIKLI Bİ KAFADA DEĞİL dedin biz de sana olan şeyleri söyledik onlar çok mu sağlıklı kafa diye 😃 sağlık ve kafa kelimelerini bi süre görmek istemiyorum
İlgi alanım söylemeden duramıyorum bu da benim zayıf noktam aslında kötü bir şey demedim sadece yardım almaları onlar için daha iyi olur

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
O kadar objektifki gözlerim yaşardı bir tane bile stay yok benden başka ne objektif bir ortam

İlgi alanım söylemeden duramıyorum bu da benim zayıf noktam
mezun olunca adını ver de yanlışlıkla denk gelmeyelim

dygu

Trainee
Tepki
200
Gercekler acitir gulum alisirsin zamanla

aurora

Trainee
Tepki
-415

dygu

Trainee
Tepki
200
Askim sen anlamiyon hatali oldugu icin skz elestiriyoruz suanda. objektif oldugumuz icin wy fani falan degilim onu savunuyorum xunku hakli. Birini fani oldugun ixin savunmakta objektiflik degil cano sen nasil psikiyatri ogrencisisin

aurora

Trainee
Tepki
-415
al iste WOMDOWMDOWMDOWKDO sonra gelip idolum ozur diledi diye aglama tamam mii
Hyunjin zorba diyen nerde o da hyunjinden özür dilicek mi

Abi stay olsa ne değişecek fanwar mi yapıyoruz burda ne bu yanına insan toplama çabası. Hatalısın ve hala üste çıkmaya çalışıyorsun sana güzelce ive in suçu olmadığını açıkladık ama hala ısrar edip kızların hastalıklı kafalara sahip olduğunu savunuyorsun birde gelmiş bize anti diyorsun. Ayrıca emin ol bu forumdakiler kadar objektif fan biraz zor bulursun biz gayet objektifiz objektif olmayan sensin.
İşte ive fanları var hep üstüme gelinmesi normal

Ama burda gerçekten bir stay olsaydı o da bu konuda konuşurdu

Konu Sahibi
bbequitedontcry

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Hyunjin zorba diyen nerde o da hyunjinden özür dilicek mi
yoo dilemeyecek bak senin idolün kabul edip özürünü dilemiş görüyo musun buna da ağladın mı mağdurlardan özür diledi diye