Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Yöneticiler Ve Moderatörler Hakkında Eleştiri

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
Modların sabitlenmesi daha iyi olur bence. Ha illa mod gerekiyorsa @çiçek ve @kayısı müthiş bir seçim olabilir. Çiçek zaten çok sakin bir karakter olduğu için objektif olabiliyor. Kayısı'da hukuksal anlamda en çok fikir verdiğini gördüğüm kişi. Raporlarda bir yetkisinin olmasını çok isterim.
Mod alımı yapılacağı zaman gün içerisinde aktif çalışıyorum burayla ilgilenemem diye hiç bulaşmamıştım bu işe. Ama görüşlerimin dikkate alınabilir olduğu düşünülüyorsa bu konuda seve seve yardımcı olurum. 🥺 🥺 💜

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
@@kayısı benim için de müthiş bir moderatör olur. Fikirlerini cümlelere çok güzel aktarıyor. Objektif olduğunu da düşünüyorum aynı zamanda. Önemli noktalarda kullanıcıların aklındaki soru işaretlerini giderecek cevaplar, orta yolu bulacak çözümler vereceğini de inanıyorum. Mesleğini burada muhteşem izah ediyor, etkilenmemek mümkün değil. (İsminizi etiketledim çünkü marifet iltifata tabidir.)
Teşekkür ederim. 🥺 Dediğim gibi, şu anki mod arkadaşlarımız kadar detaylı ilgilenemeyebilirim burayla ama daha alt bi görev başlığıyla adminler de okey derse uyarı/kurallar konusunda hukuki ve objektif yorumlarla yardımcı olmaya çalışabilirim her zaman. Dünkü açıklamamda da dediğim gibi, kurallar konusunda net çizgi getirilmesi gereken bazı kısımlar olduğunu düşünüyorum çünkü.

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
Yani illa ki gün içerisinde işin oluyordur ama senin de müsaitlik durumuna göre bir şeyler ayarlanabilir bence. Zaten anladığım kadarıyla diğer moderatörler de hemen anında aktif olmuyor. Müsait oldukça gelip ilgileniyorlar. Seni de moderatörler arasında görmek isterim açıkçası.
Teşekkür ederim, görüşlerime değer verilmesi benim için de çok anlamlı. 💜 🥺 Dediğim gibi, mod olmasam bile yardımım istenirse yardımcı olabilirim belki. Bunun kararı da elbet yönetim kadrosunda zaten.