- Konu Sahibi
Konu Sahibi
<.<gattara<.<
yanni şu anda kariyer değişikliğine gidiyorum bu sözler beni derinden etkilendi teşekkürlerayyyyy teşekkür ederim askkk debut country albumu oldugu icin buyuk ihtimal sana cok farkli gelir begenmezsin ama tam bi genc kizin dunyaya acilma albumu ama mutlaka the outsidei soyleriyle dinle eminim sozlerini seversin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
asklarrrrr tesekkur ederim tahminlerimin dogru cikmasi beni cok mutlu etti insan sarrafligim ve talor enayiligim yillar sonra bi ise yaradi xjbxmxjxjhxj siz isteyin fal da bakarim xhjzjzjxhjx hadi seviliyorsunuz optummm
lisada 1989 deliligi ve anksiyetesi var cok belli
rosede red kalp kirikligi var
jisooda evermore melankolikligi
jenniede reputation ozguveni ve ozguvensizligi var xnbxkxbxj
demeee o kadar bildim mi yaa ayol ucuncu gozum falan acildi bu aksam galiba znnznzxj bu arada delicate in yanina this is why we cant have nice things i yazmayi unutmusum
hmmm 1989 ama anksiyete versiyon nxbxnxnx bircok sey atlattin hicbir sey yok gibi hayatina devam ediyorsun egleniyorsun falan ama arada bi icten ice acitiyor. ama hala yuzlesme degil de kacma evresindesin sen. surekli guvende miyim temizde miyim diye dusunuyorusun ve icindeki bu huzursuz hissin gececegi gun en buyuk hayalin. 1989 satkilarin clean ve out of the woods
tahminkerimi begendiysen tjis is me trying ve mirrorballin sozlerine bayilirsin gibi ama tum album harika benden soylemesi