İnsanları ölüme kadar surukleyen vakalar var acikcasi ben de hassas bir insanim bas etmem diger insanlara gore daha zor oluyor tek işyeri zorbalığı yasamadim heralde umarim ilerde ataninca basima gelmez gecen bir arkadasimi 2 ay calistirip dolandirmislar kiza 1000 lira vermisler saka gibi o da dava acacagini soyleyince
lisede de yasadim zaten sistematik bir zorbalik ustelik 3 sene iyi arkadas oldugum kisiler son senemi cehenneme cevirmisti universiteye gectigim yil bile hergun ruyamda goruyodum okulda yasadiklarimi ilac kullandim ilk yil bir tane bile arkadas edinmedim universitede simdi eskisi gibi kotu olmasamda hala hatirlamak istemedigim seyler var su an ki ben olsam belki o kadar etkilenmezdim ama o zamanlar zordu ne demisler oldurmeyen acı guclendirir simdi en azindan sınırlarımı daha iyi biliyorum bana hak etmedigim gibi davranan kisilerden uzak duruyorum tabi bazen zorunlu katlandıklarımız da oluyo ama katlanma direncim artti en azindan ama hala çok agladigim zamanlarda oluyo bu yuzden zorbalık yapanlardan ve yapilmasina goz yumanlardan uzak duruyorum unlulere olan bakis acima gelince kore gibi zorbaligin yuksek oranlarda seyrettigi bi ulkede yuzde 50 ihtimal veriyorum sucsuzlugu kesin olarak ortaya cikmadikca o yuzden destegi kesiyorum sevmedigimi de belirtirim ama gidip issiz gibi nefret yorumu yazmam ya da nefretime bunu bahane etmem o zaman bizde zorbalik yapmis oluyoruz