Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayarlardan doğum günümü kapatıcam ama bu sefer nickim de 09 var diye 09lu zannedecekler (aranızda 09lu varsa size lafım yok bebişlerim doğum tarihinizi siz seçmiyorsunuz sonuçta sadece öyle zannedilmek istemem)
Pembe en sevdiğim iki renkten biridir ama insanlar başka bir kişiye pembe tek sana yakışıyor diyordur @augustine pembe için yaratılmış bu arada yanlış anlaşılmasın lafım yok bebişime🩷
10 saat kaldı yani gece okuyacağım süslerinizi hiç beklemediğim kişilerde yazmış o yüzden artık çok mutluyum ve bekleyipte yazmayanlara üzülmüyorum pozitif yanından bakmalıyız değil mi?
Canı tatlı biriyim ve parmağımı kestim canım çok acıyo anneme diyorum yara bandı var mı diye ne noldu der gibi bakıyor ya zaten canım acıyor altı üstü var yok veya bilmiyorum diyeceksin ya azıcık sinirlendim yerini söyledi hayır yani yara bandını keyiften isteyecek değilim ya off
Aslında bazı userların da ağacımı süslemesini istemiştim ama olmadı neyse yapacak bir şey yok istememişler demekki (görmemiş de olabilirler) içtenlikle olması çok daha iyi ve doğru zaten
Arkadaşlar hem umursamaz olup öncelik olarak hep kendimi düşünüp aynı zamanda kırılgan ve hassas olmak çok zor uçlarda yaşıyorum resmen azıcık denge ya