Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hani ben gözüm ağrıyor diye doktora gitmiştim ya. Gözüm bozukmuş arkadaşlar görmek için gözüm odaklanmaya çalıştığı için zorlanıyormuş bu yüzden ağrıyormuş doktor bey dedi
Ya aşklarım o değilde keşke konularımızı silmek için yönetici veya moderatörlere söylemek zorunda kalmasak ben kendi açtığım konuyu neden silemiyorum ki yani?
Doğum günün kutlu olsun diyince teşekkür bile etmeyen insanlar neyin kafasını yaşıyor ? Ne bu ego pardon? Bir daha başıma gelsin açık açık öfkemi püskürtücem biliyorum anlamicaklar duymadım diyecekler ama sinir içimde kalmamış olur o zaman çünkü kaç yıl önceki şey bile hala sinir ediyor beni
En yakın zamana randevu alayım dedim. Alabildim(!) 16 gün sonra göz doktoruna gideceğim 18 Aralık'ta bulabildim randevu o zamana kadar gerilmem umarım düşündüğüm kötü şeyler olmasın da baya korkuyorum çünkü. Neyse sonuçta cesaret edip aldım. Kaçmak bir işe yaramicaktı
evett ballı çöreklerim kararımı verebildimm Ben Winx perisi olsam Flora olurmuşum bu yüzden artık ben bu forumun Flora perisiyim (stella ile ucu ucuna bitti üzgünüm Stella seni de çok seviyorum tabikide) (çocukken de Floraydım biliyor musunuz) Flora nazik kibar güzel bir kız ayrıca doğayı ve hayvanları da çok seviyor sonuçta o bir doğa perisi neyse sözün kısası ben artık Winxten Florayım
Bloom yok çünkü tek bir tane Bloom var. Roxy yok çünkü o ana karakterler Winx clubun içinde değildi öyle zannedenler niye öyle zannediyor bilmiyorum ve son olarak hepsini de severim 🤗💛
netizenturkey.net
ay aşklarım şu ankette oy kullanır mısınız iki winx perisi aynı oyu aldığı için karar veremiyorum da