Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim ders çalışacak zorla getirdi beni masasının yanına benim için de sandalye çekti sen çalışma bana bak ben çalışacağım diyor psikolojide bunun bir adı var mı çocuk kafayı yemiş olmasın
Ay Allah'ım ya jungkook için Michael Jackson karşısında oynayan kadın aktör için prenses Diana yı temsil ediyor diyorlar konsept bu ise şimdiden bayıldım
Bir şey sorucam kör cahil kaldım sanırım şu ülkelerin kimler ile dost ya da işbirliği içinde olduğu ile ilgili sürekli önüme videolar çıkıyor işte İsrail, ABD vs diğer ülkeler her neyse dikkatimi çekti japonya yı hep ABD ile aynı tarafta gösteriyorlar dış siyaset ile pek ilgilenmiyorum diye mi bu durum saçma geldi bilmiyorum ama adamlara 2 kere atom bombası attılar iki şehirleri yok oldu şimdi bir savaş çıksa ABD nın yanında mı olacaklar hiç mi kin beslemiyor bu adamlar
attack on titan 3.sezon son sahnesinde eren denizi göstererek orada ki bütün düşmanları öldürürsek sonunda özgür olabilir miyiz derken bunu gerçekten yapacağını düşünmemiştim ama şimdi tekrar izleyince zaten her şeyi biliyor olduğunu anladım
Can sıkıntısına Harry Potter ve lanetli çocuk kitabını tekrar okudum oğlu slytherine seçiliyor yetmiyor draconun oğlu ile en yakın arkadaş oluyor o da yetmiyor voldinin kızına aşık oluyor ya ne yapacaksın evlat işte atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Dark 3.sezon 3.bölümdeyim işler o kadar karıştı ki geçmişe gittik tamam daha da geçmişe gittik olmadı geleceğe de gittik okey ama paralel evren nereden çıktı oğlum bunun sonu da gelmez kim bilir kaç tane paralel evren var
Yarın büyük gün seçim var bir kaç yorum okuduktan sonra aklıma geldi seçimin en önemli detaylarından biri adayların seçim şarkısı neden yok adayları şunlara benzer seçim şarkısı yapmaya davet ediyorum