Haney 🍯 27 Kas 2023 "Gizleme üzüntünü, kederini, gözyaşını göster bana, bana. Kendinle konuşur gibi içini dök, hepsini söyle. Paylaş benimle acını, sessiz haykırışını..." Stray Kids - Silent Cry, Türkçe Ai Cover
"Gizleme üzüntünü, kederini, gözyaşını göster bana, bana. Kendinle konuşur gibi içini dök, hepsini söyle. Paylaş benimle acını, sessiz haykırışını..." Stray Kids - Silent Cry, Türkçe Ai Cover
Haney 🍯 21 Kas 2023 "Yalan söylendiğini kalbin çarpmasından anlayabileceğimizi söylerler. Fakat bazen doğruyu söylerken de kalbimiz çarpar. Mesela 'Seni seviyorum.' derken."
"Yalan söylendiğini kalbin çarpmasından anlayabileceğimizi söylerler. Fakat bazen doğruyu söylerken de kalbimiz çarpar. Mesela 'Seni seviyorum.' derken."
Haney 🍯 19 Kas 2023 Bazen forumun Google'da olduğunu unutup normal bir uygulama sanarak Google'dan bir şey bakmak için Google'dan çıkıyorum sonradan çakıyorum
Bazen forumun Google'da olduğunu unutup normal bir uygulama sanarak Google'dan bir şey bakmak için Google'dan çıkıyorum sonradan çakıyorum