Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düşünsenize. Dışardayken forumdan biriyle bir konu yüzünden tartışma yaşıyorsunuz ama onun forumda olduğunu bilmiyorsunuz. Günün sonunda forumda birbirinize aşk mektupları yazıyorsunuz onun tartıştığınız kişi olduğunu bilmeden. Düşününce garip geliyor
Of şuan Stray Kids'i ilk keşfettiğim zamanları hatırladım. Akşam salonda içeriyi ısıtan klima ve battaniye eşliğinde kulaklığımı takar Skz-code izlerdim. Gece gündüz Stray Kids dinlerdim. Videoları her seferinde beni güldürürdü. Amcam hayatını kaybetmişti ve ilk sığındığım yer Stray Kids olmuştu. Ablam nişanlısından ayrılmıştı, amcamın da ölümü üstüne gelince ailecek psikolojimiz mahvolmuştu ve geceleri Chan's Room izleyip Chan'a sarılıyordum. Size garip gelebilir ama bu beni inanılmaz rahatlatıyordu. Felix'e ciddi anlamda aşık olduğum zamanlar bile güzeldi. Onun videolarını izler ve ağlardım. Şimdi bunu yazınca baya cringe geldi ama o zamanlar inanılmaz mutlu hissettirirdi beni bunlar.
"Özlemek acı verir. Ona ulaşma imkanın olmasına rağmen ulaşamayıp özlemek ise yıkıcıdır. En kötüsü nedir biliyor musunuz? Bir daha asla geri gelmeyeceğini bildiğiniz birini özlemek. İşte bu öldürür."