Haney 🍯 25 Mar 2024 Stray Kids'im de Stray Kids'im İyi ki varlar, onları çok seviyorum Altıncı yılları kutlu olsun
Haney 🍯 24 Mar 2024 @Haney 🍯 İle Tepki Emojilerinin Sesi Var : "Tamam." : *Yarışma programlarında yanlış bildiğin zaman çıkan ses* : "Ya." : "Aaaa." : "İşte bu be, slay!" : "Hahahaha!" : "Uuuuv." : "Iıııı." : "Hah." : "Wow." : "Yiaa." : "Hmm." : "Hiiiiiiii!" : *İç çekiş* : *İç çekiş* (hüzünlü versiyon) : *Bebek ağlama sesi* : "Hıh!" : *Filmlerde kılıçları çektiklerinde çıkan ses*
@Haney 🍯 İle Tepki Emojilerinin Sesi Var : "Tamam." : *Yarışma programlarında yanlış bildiğin zaman çıkan ses* : "Ya." : "Aaaa." : "İşte bu be, slay!" : "Hahahaha!" : "Uuuuv." : "Iıııı." : "Hah." : "Wow." : "Yiaa." : "Hmm." : "Hiiiiiiii!" : *İç çekiş* : *İç çekiş* (hüzünlü versiyon) : *Bebek ağlama sesi* : "Hıh!" : *Filmlerde kılıçları çektiklerinde çıkan ses*
Haney 🍯 22 Mar 2024 Fark ettim de herkes okulumun nasıl gittiğini soruyor Derslerin nasıl? Sınavların başladı mı? Öğretmenlerini iyi dinliyor musun? Ama kimse hayatımın nasıl gittiğini sormuyor Birine kırıldın mı? Seni rahatsız eden bir derdin var mı? Bir babam soruyor, canım babam
Fark ettim de herkes okulumun nasıl gittiğini soruyor Derslerin nasıl? Sınavların başladı mı? Öğretmenlerini iyi dinliyor musun? Ama kimse hayatımın nasıl gittiğini sormuyor Birine kırıldın mı? Seni rahatsız eden bir derdin var mı? Bir babam soruyor, canım babam
Haney 🍯 18 Mar 2024 Uğraşınca fizik yapabildiğimi fark ettim Ne kadar güzel bir hismiş bu ne diyeceğimi bilemedim