Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
": Benim uykum var. Gute nacht
N: iyi gecelerrr
: Tatlı rüyalar
N: kovalasın seni tavşanlar
: "
Canım acıyor. Seni düşündükçe, o günü düşündükçe canım acıyor. Ben seni sevmiştim yaa sevmiştim. Ben seni gerçekten sevmiştim. Resmen duygularımla oynadın. Şuna bak, hâlâ unutamıyorum seni. Bana büyü yaptın sanki. Artık aklımdan çıkar mısın? Seni unutmak istiyorum. Bana acı veriyorsun. Sadece acı
Bugün arkadaşımla parkta oturuyordum. Sonra arkadaşıma sarıldım. Karşıdaki bankta oturan adam, ben arkadaşıma sarıldığımda aklına kızının geldiğini ve çok duygulandığını söyledi. Öyle küçük bir sohbet ettik. Hayatımda yaşadığım en garip anlardan biriydi. İyi gecelerrr
Yemin ediyorum sabahtan beri tarih çalışıyorum şu hasta hâlimle. Hiçbir şekilde odaklanamadım ve hiçbir şey anlamadım. Üstelik çalıştığım şey o kadar az olmasına rağmen o kadar uzun sürdü ki. İşkence gibiydi. Bacaklarımı hissetmiyorum ve belim ağrıyor
Çok iyi gidiyorsun. Gerçekten her şeyle çok güzel başa çıkıyorsun. Bazen tökezlesen bile önemli değil. Üzülme olur mu? Ben her zaman yanındayım. Ne olursa olsun senin arkanda olacağım. Her zaman seni destekleyeceğim. Sende kendine dikkat et~ Unutma seninle gurur duyuyorum, küçük hanım.