Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol
Tepki
1,901

    Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Mesaj Alanları Hakkında Profil Ziyaretçileri

  • Nct üyeleriyle birlikte 2013(ya da 14)-16 arası smrookies olarak tanıtılan hansol, şuan Avustralya'da bir dans akademisinde dans eğitmenliği yapıyormuş. Uzun süredir ne yaptığından haberim yoktu. İnstagramını takipten çıkmıştım. Tekrar takibe aldım ve bunu öğrendim. Yolu açık olsun. Hem yetenekli hem yakışıklı biri. Umarım hak ettiği değeri görür.
    Müstesna
    Müstesna
    Eğer bir gün nct üyelerini tanıtımına devam edip tüm üyelerin tanıtımını bitirebilirsem Hansol'ü de tanıtmayı düşünüyorum ama o gün gelir mi bilemiyorum 😅
    Müstesna
    Müstesna
    @Kaudupul_____6.23 ben hansol her aklıma geldiğinde üzülürüm. Nct ile çıkış yapsaydı çok farklı olacaktı her şey. Sm'nin ona dansçı olarak kalmasını teklif ettiğini düşünüyorum. Ama muhtemelen kabul etmedi ve idol olmak istedi. Bu tamamen benim düşüncem. Taemin'in konserinde arka dansçısı olmuştu çünkü. Eğer sm de dansçı olarak kalsaydı bile şuan Korede popülerdi bence. Yakışıklılığı ile illa fark edilirdi. Ama olmadı. Şimdi umarım istediği gibi bir hayat yaşayabilir ve başarılı olur.
    Ösym tercih ücreti 50 tl olmuş. Ücretli olması zaten saçma bir de 50 tl nedir ya! Sınavlardan para aldıkları yetmiyormuş gibi bir de tercihleri de ücretli yapmaya başladılar. Hayır her şeyi bilgisayarlar yapıyor zaten. Kağıt masrafı yok, çalışan masrafı yok. Bu paraya neye alıyorlar asla anlayamıyorum. Sosyal devletiz güya!
    Müstesna
    Müstesna
    Üniversite tercihlerinde para var mı bilmiyorum ama kpss tercihlerinde maalesef var. Ama sanırım senenin ilk tercihinde olmuyor da diğerlerinde oluyor. Tam da anlamadım sistemini. Birkaç kere para ödedim sonra arada bir kere de ücretsiz tercih yaptım. Sınavların paralı olması zaten saçma ama işte... kpss de gkgy+ eğitim bilimleri+ alan sınavına girenler dünya paralar ödemek zorunda kalıyorlar her sene. Parayı denkleştirmek için sene boyunca uğraşan insanlar var. Korkunç bir sistem ya.
    Bu performans canlı bir performans. Dikkat ederseniz mikrofonla mücadele veriyorlar seslerini daha iyi duyurabilmek için ve harika bir performans sergiliyorlar. Bu adamlar 30lu yaşlarda bu kadar zor bir dans ve şarkıyla tamamen canlı performans sergiliyorlar. Hayran olmamak elde değil. 😍

    Müstesna
    Müstesna
    Yaşa özellikle dikkat çekmemin nedenini de açıklayayım. Ben de 27 yaşındayım. Ve yaş aldıkça gerçekten vücudunuz bazı noktalarda sinyal vermeye başlıyor. Özellikle de 27 yaştan sonra. Vücut ağrılarınız çoğalıyor falan. Eskiden yaşı 30 a yaklaşan idollerin dans ederken zorlandıklarından bahsettiklerinde anlamazdım. 30 o kadar da yaşlı bir yaş olmadığı için. Ama 20 yaşındaki gibi kullanamıyorsunuz o vücudu. Yani aynı enerjiye sahip olmuyorsunuz maalesef. Bu yüzden yaşı vurguladım. Malum günümüzde 20 li yaşlardaki idoller canlı performans sergileyemiyorlar. 🙄
    Müstesna
    Müstesna
    @imruveyyy💙 onew sağlık sorunları nedeniyle faaliyetlerine ara verdi. Hard geri dönüşünden sonra ara verdi. Promosyonlara da katılmadı. O zamandan beri de dinleniyor. (Umarım iyi olarak geri döner.)
    Müstesna
    Sm'nin yıllardır yıl sonu gösterilerinde Nct'ye hiç vokal işbirliği yaptırmaması ama tam da Taeil'in olmadığı bu sene sbs gayo daejun'da (doyoung, chenle ve xiaojun) vokal işbirliği sahnesi yaptırması... üzülsem mi sinirlensem mi bilemiyorum şu duruma artık. En azındam chenle diye bir vokal üyesi olduğunu hatırlamış neyseki. Buna da şükür.
    Eskiden sosyal medyanın yaygınlaştığı ilk zamanlarda. Dünyada ya da ülkemizde üzücü bir olay gerçekleştiğinde sosyal medya dururdu. Komedi yapan hesaplar en az 1 gün ara verirlerdi. Kpop fan hesapları en az 1 gün paylaşım yapmayı bırakırdı. Konuşuluyorsa sadece o üzücü olay konuşulurdu. 1 günlük de olsa hayatımız o olay olurdu. Ama artık bu yok. Ve ben bu duruma üzülüyorum. Keşke eskisi kadar duyarlı olsak. Herkes bir tane paylaşım yapıp vicdanını rahatlatıp tekrar reelslerini izlemeye geri dönmese...
    Nct şarkılarını sevmeyenler ve beğenmeyenler bence Nct 127'nin yeni albümü be there for me'ye bir şans versinler. Dinlemesi rahat. Tam kışın dinlemelik bir albüm. Zaten 3 şarkıcık.
    İnstagram keşfetlerim bozulmuş 🥺 iki hesabım vardı. İkisi de bozulmuş. Hep manzara fotoğrafları falan var. Düzeltmek için normalde olan şeyleri aratıp girdim falan arattığım şeylerden bir tane bile gelmedi keşfete. Nasıl düzelecek bu keşfet? Youtube ana sayfam ve instagram keşfetim kırmızı çizgimdi benim. Bozulmasın diye uğraşıyordum. Şuan fenalardayım. Umarım uyuyup uyanınca düzelmiş olur. 😭
    Müstesna
    Müstesna
    @52Hertz aslında şimdi söyleyince komik gelecek ama söyleyeceğim. Sevdiğim idollerin fotoğraf ve videoları, kdramalar, çin dizileri, çin dizilerinin kamera arkası videoları ve çinli oyuncuların video ve fotoğrafları var.(bu isimsiz hesabımın keşfeti). Girince dizi önerileri falan buluyordum. Kaydediyorum daha sonra dizi aradığımda hemen kaydettiğim yerden bakıp izliyordum. Güzel oluyordu. Kendi kişisel hesabımın keşfetinde de koreliler falan var ama daha çok Türk magazini, master cheff video ve haberleri (master cheffi izlemiyorum sosyal medyadan takip ediyorum 😅) falan var genelde. Yani takip etmediğim hesaplara keşfetimden bakmak güzel oluyor kısacası.
    52Hertz
    52Hertz
    Komik değil aslında benimde BTS ve webtoon dolu keşfetim 😂 bende televizyon izlemem genelde internetten takip ederim her şeyi ama benim kendi hesabım şimdi bir düşününce bende bir yan hesap açsam daha rahat olurum 🤔
    Müstesna
    Müstesna
    Ben de sadece kpop,kdrama için yan hesap açmıştım. Daha rahat oluyor. Diğerinde sadece yakınlarımı takip ediyorum. Yan hesabımda full uzakdoğu 😅
    Kütüphanedeyken sıkıldığımda ve mola verdiğimde hayday oynuyordum. Her oynayışımda da içimden "umarım interneti kısıtlamazlar ya da yavaşlamaz da oynamaya devam ederim" diye geçiriyordum. (Çünkü diğer kütüphane binasının internetinde oynayamamıştım. İnternette her yere giriyordu oyuna girmiyordu.)
    Sabah girdiğim oyuna şimdi giremiyorum. İçimden geçirdiğim güzel şeyler de keşke bu kadar çabuk gerçekleşse...
    Sevgili halalarım, babamın bizim oturduğumuz evi annemin üzerine yaptığını söylemişler. Bir şekilde bizim kulağımıza geldi. Babama sorduk. "Yok öyle bir şey. Ama annenin üzerine de yapabilirdim onlara ne" dedi.(ben şok). Ortalama bir araba alırız olay olur. Evimiz olay olur. Üç kuruşluk malımız bile elalemin çenesini yoruyor. Bir de zengin olsaydık ne olurduk ben bilmiyorum ya.
    2 ay önceki hastalığımdan özür diliyorum. Beterim beteri var. O zaman çok hasta değildim aslında ama tahammül edememiştim. Bu seferki hastalığımda anladım ki ben baya sabırlıyım heralde. Yine tahammül etmekte zorlanıyorum ama başa gelen de çekiliyor yani. Herkes dikkatli olsun. Çok fena gripler var.
    Sm yine yapmış yapacağını. Nct Nation konser filminin sonunda tüm üyelerin adını yazmışlar ama Taeil'i yazmamışlar. Konserde yer almadığı için konser filminin sonuna nasıl yazmazsınız ya. Bir de isimler akarken arkada Taeil'in sesinin de olduğu bir şarkı çalıyormuş sanırım. rezillik resmen. Hani skandalı yüzünden ara veren idollerine şunu yapıyorsun da sağlık sorunları nedeniyle ara veren idolüne yapma bari. Normalde Sm'nin idollerine sağladığı imkanlar dolayısıyla ve konseptlerini vs sevdiğimden idollerimin şirketten ayrılmasını istemem ama Taeil ayrılsın istiyorum. askerden geldikten sonra solo sanatçıların olduğu iyi bir şirkete geçsin. ve muhteşem bir solo kariyer inşa etsin kendine. grup faaliyetlerini zaten aksatmadan katılır benim Taeil'im. o konuda şüphem yok ondan.
    • Beğen
    Reactions: Üye silindi 303
    Müstesna
    Müstesna
    mesela benim isteğim Kyuhyun'un yeni katıldığı şirket olan antenna. bence tam Taeil'lik orası.
    Cumartesi-pazar dizilerinden biri eksildiğine göre se young'un dizisine başlayabilirim. Sonra da ji chang wook'un dizisine başlarım. Bütün sevdiğim oyuncular aynı zamanda dizi çekiyorlar. Bu yetmezmiş gibi bir de aynı gün yayınlanıyor diziler. Yetişemiyorum. Kpss ye bu kadar çalışsam kesin atanırım aslında 🤣
    Perfect marriage revenge dizisini bitirdim az önce. Çok iyi diziydi ya. Entirikasıyla, romantizmiyle, heyecanıyla her şeyiyle çok iyiydi. Her şey çok dozundaydı. Sadece sunghoon'un yakışıklılığı için bile izlenir zaten ama konu da güzeldi. Entirikalı, aşklı dizi arayışında olanınız varsa izleyebilirsiniz. Zaten 12 bölüm.
    Müstesna
    Müstesna
    @esben çok fazla entrikalı Kore dizisi izlemiyorum. Hatta penthouse'dan sonra bu ilk diyebilirim. O yüzden aklıma gelmiyor dizi ismi. ama sung hoon'un evlilikle ilgili bir dizisi daha var. Sanırım o da entirikalı. Love ft. Marriage & Divorce. 2 sezon olduğu için cesaret edip izleyemedim. İstersen ona bir bakabilirsin.
    Müstesna
    Müstesna
    @esℓem ben little women'ı güncel yayınlanırken başlamıştım aslında. Baya da heyecanla izlemiştim ilk 4-5 bölümünü. Sonra bir şeyler oldu ve ben izleyemedim. Sonrada hevesim kaçtı ve izlemedim. Yarım bıraktığım ve devamını merak ettiğim çok dizi var. İnşallah bir gün hepsine döneceğim 😅 teşekkür ederim öneri için. 🥰
    MaMa'da en iyi performans Tvxq'ydu ya. Seyircinin şarkıya eşlik etmesi olsun Riize'nin şarkıyı çok iyi söylemesi ve dans etmesi olsun. Her şeyiyle harikaydı. Tvxq işte ya. Performans nasıl olur gösterdi bize.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profil görüntülenmeleri

269

Son görüntüleyenler

  1. 269 Profil ziyaretçileri
  2. kayısı
  3. Valin
  4. Lili Beth
  5. JeyKey
  6. Haney 🍯
  7. django
  8. Blabla
  9. HaeSun
  10. canimbanabas
  11. Hissiz Müziğim
Üst