Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol
Tepki
1,893

    Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Mesaj Alanları Hakkında Profil Ziyaretçileri

  • Nct de askere gidecek üyeleri bir düşüneyim dedim ve grup kalabalık olmasına rağmen 26 kişiden sadece 11 kişi askere gidecek. Yani grubun yarısından çoğu yabancı olduğu için askere gitmeyecek. Çok iyi yaa.
    Varyete programlarda idollerin ağızlarından her çıkana inanan bir kitle var. Arkadaşlar adı üstünde eğlence programı. Komik olmak için bir şeyler uyduruyorlar. Her söyledikleri şey gerçek değil yani. Lütfen yapmayın ya. Biraz üzerine düşünseniz gerçek olmadığını anlayacaksınız zaten. Düşünmeden neden inanıyorsunuz?
    Kuru ciltliler şu hayata bir adım önde başlıyorlar bence. Nemlendirici krem mi, genelde kuru ciltlilere göre zaten. Güneş kremimi mi, fazla bir özellik aramalarına gerek yok çünkü güneş kremlerinin o yağlı yapısını bir şekilde kaldırıyor ciltleri. Ama yağlı ciltliler öyle mi? Nemlendirici arıyorum, zor buluyorum. Güneş kreminde zaten aynı markada bile yağlı ciltler için olanda fiyat yükseliveriyor. Kozmetikte de yine yağlı ciltler sorun yaşıyor. Çok çok kaliteli bir ürün alamadıysanız makyaj yaptıktan 1 saat sonra yüzünüz parıl parıl. Benim göz farı sürdüğümde o bile kalmıyor gözümde yağdan dolayı.
    Kusura bakmayın ama kuru cildiniz varsa her gün cildiniz için Allah'a şükretmeniz lazım. Şimdi sizin hayat mücadelenizle bizimki aynı mı sizce? Bence değil.
    Annemle hastaneye gittim. Dönüşünde de babam annemi alacak köye gideceklerdi. Ben annemin yanında beklemedim babamı. Çünkü beklesem babam beni de köye getirir diye. Yavaş yavaş eve doğru yürüyorum baktım bizim araba karşıda. Ben hemen yolumu değiştirdim diğer sokağa girdim. Babam arkamdan korna öttürdü ama duymazdan geldim ve yırttım köye gitmekten 😅
    Lisedeyken de bir keresinde normalde okula gitmeyecekken köye gidileceğini öğrendiğim zaman sabah erkenden kalkıp okula gitmiştim 😂
    Eğer Kore'de yaşayan bir fangirl olsaydım şu sıralar en yoğun dönemim olurdu herhalde. Cha eun woo ve ten bir gün arayla geri dönüş yaptılar ve fan konserleri de çakıştı. Dün ten'in konserine katılırdım bugün cha eun woo'nunkine. Böyle bir yoğunluk güzel olurdu aslında. Ahh ahh...
    Babam her seferinde farklı bir soğuk algınlığı virüsünü bulup eve getirmeyi nasıl başarıyor ya?! Daha 1 ay önce grip olduyduk. Şimdi yine gribiz. 1 ay önce sabredemediğim gripten özür diliyorum.
    Ten'in albümü yayınlanmış. Ben dün yayınlanan mv'nin başlık şarkısını olduğunu düşünmemiştim. Artık ne beklediysem birden fazla mv olduğunu düşünmüştüm. Ve yarın başlık şarkısı mv si gelecek sanıyordum. Bence Ten'in bu albüm süreci biraz sönük geçti ya. Benim beklentim daha fazlaydı. Yayınlanan danslı videonun devamı falan da gelir sanmıştım. Ben niye böyle düşündüm bilmiyorum. Belki de çok uzun süredir Ten'in solosunu beklediğim içindir. Tatmin olmadım. Neyse gideyim de albümü dinleyeyim bari.
    Bugün yıllar önce arkadaşlığımı bitirdiğim çocukluk arkadaşım ile liseyi birlikte okuduğum ve üniversitede de aynı yurt odasını paylaştığım başlarda ben ona değer verdiğim halde aynı karşılığı alamadığım ama yine de mezun olana kadar sevmeye devam ettiğim, mezun olup ayrı düştükten sonra gerekmedikçe iletişime geçmediğim arkadaşımın iş arkadaşı olduğunu öğrendim. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedim. ikisi de verilen sevginin farkına varmayıp başka dostlarını benim önüme koyduktan sonra o dostlarından da umduğunu bulamamış insanlar. iyi geçinirler. mutlu oldum adlarına :sneaky:
    Boa tanıtım konusu açmayı düşündüm ama kadının idollük hayatı kitap olur yani. Oku oku bitmiyor. Okuması ne kadar sürer bilemiyorum. Yazmasını hiç bilemiyorum. Muhtemelen konular dizisi şeklinde part part yazıp paylaşırım gibi. Ama umarım bu tanıtım da nct tanıtımıma dönmez 😂 (inşallah yazarım yani 😅)
    Çok ilginç bir şey öğrendim. Normalde bunu Boa tanıtım konusu açarsam oraya yazmayı düşünüyordum ama dayanamayacağım ve şimdi yazağım. Boa'nın ilk çıkış albümünün yapımcılarından biri bang si hyuk'muş. 😲 park jin young da sanırım o yapımcılar arasındaymış ama jyp park jing young mu emin değilim. Ben şok.
    Cilt ürünü almak ne kadar zor ya. (Yani parasına bakan benim gibiler için zor). İçerik okumayı öğrenmeye çalışıyorum ama çok zor iş. Ben lisede kimya dersine bu kadar çalışsaydım şimdi çok başka yerlerde olurdum. 😅
    Her şey pahalı. Yaşıtlarım çoluk çocuğa karışıp yaşlanırken ben genç kalıp hava atacağım diye hayaller kuruyordum ama bu şartlarda pek mümkün gözükmüyor gibi. 😬
    Okulların açılmasına çok sevineceğimi hiç düşünmezdim. (Okula giden ben olmayınca güzel oluyor tabi 😅)Kütüphane boşalmış. Rahat sandalyeli masalarda yer bulabildim. Bu yüzden üşümüyorum ve sırtım ağrımıyor. Yeni eğitim öğretim döneminde hepinize başarılar diliyorum. Devamsızlık yapmayın, okullarınıza gidin emi canlarım. 🥰😁
    Amidst a Snowstorm of Love diye güncel bir Çin dizisine başladım. 11. Bölümü bitirdim az önce. Normalde Çin dizilerinde sadece ana karakterlerin yanyana geldikleri kısımları izlerim. Bu dizi tamamen başroller ile geçiyor. Doğru düzgün atlamıyorum. Çok iyi ya. Önceki izlediğim romantik komedi görünümlü ofis dizisinden sonra bu ilaç gibi geldi. (11. Bölüme kadar iyiydi. Ama bakalım 30. Bölüme kadar ne olur bilmiyorum).
    Deneme sonucum pek iç açıcı değil. Matematikle ne yapacağım bilmiyorum. Diğerlerini bir şekilde halldeceğime inanabiliyorum ama matematik beni çaresiz bırakıyor.
    Şu kpssye deli gibi çalışıp 95 puan falan alanlar olmasa herkes normal normal çalışsa ve normal puanlar alsa biz böyle zorlanmayacağız. Günde 10 saat çalışan tipler yüzünden herkes acı çekiyor. Hırsınız batsın emi.
    Müstesna
    Müstesna
    Bu çalışma ile ilgili size bir örnek vereyim mesela. Diyanetin hoca alımı yaptığı bir sınav var. Bu sınavda imam ve müezzin alım puanları hep düşükken kadın hoca alım puanları hep yüksek. Erkekler 50-55 puanlarla (ki bunu herhalde dindar bir ailede büyüyen ve imamhatip mezunu olan biri hiç çalışmadan da alır) imam oluyorken kadınlar 80-90 puanlarla ancak hoca olabiliyor. Erkekler tembel olduğundan sınava doğru düzgün çalışmıyorlar. Ama kadınlar hırs küpü olduklarından çalışıyorlar ve puanları sürekli yükseltiyorlar. Kpss de aynı mantık. 90-95 alanlar yüzünden sınavı da her sene daha da zorlaştırıyorlar. Halbuki herkes gerektiği kadar öğrenmek için çalkşsa ne sınav zorlaşacak ne puanlar bu kadar yükselecek. Ne de herkes bu kadar acı çekecek.
    Müstesna
    Müstesna
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profil görüntülenmeleri

269

Son görüntüleyenler

  1. 269 Profil ziyaretçileri
  2. kayısı
  3. Valin
  4. Lili Beth
  5. JeyKey
  6. Haney 🍯
  7. django
  8. Blabla
  9. HaeSun
  10. canimbanabas
  11. Hissiz Müziğim
Üst