Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

🇹🇷 29 Ekim 1923 🇹🇷

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Biliyorsunuz ki bugün Cumhuriyet Bayramı. Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Nice 100 yıllarımız olması dileğiyle.

Günün anlam ve önemini biliyorsunuzdur o yüzden o kısma değinmeyeceğim. Benim anlatmak istediğim saat 00. 00'dan sonra yaşadığım gurur verici anı sizinle paylaşmak.

Arkadaşlarımla akşam dışarı çıkmıştık ve tesadüfen kırmızı sweat beyaz pantolon giymiştim. Ve arkadaşlarım ne güzel giyinmişsin. Günün anlam ve önemine göre kırmızı beyaz tam giymişsin ve çok güzel olmuşsun dediler. Sohbet ettikten sonra 23 buçuk gibi yurda geldim.

Gece yarısı olunca bizim yurtta kızlar İzmir'in marşını söylemeye başladılar. Beni görmeniz lazım nasıl heyecanlandım. Ben de söylemek istiyordum ama oda arkadaşım uyuduğu için söyleyemedim sonra o da sese uyandı ve pencereden telefonun fenerlerini açıp marşı söyledik. Birileri aşağı inin orada söyleyelim dediler. Hemen hazırlandık aşağı indik. Çok kişi yoktu. Ben ve oda arkadaşım bağırıyoruz. "Hadi herkes aşağıya ." Çok geçmeden baya kalabalık olduk. Elimizde telefon feneriyle defalarca kez İzmir'in marşını söyledik. Duman'ın "Senden Daha Güzel" şarkısını, Fikrimin İnce Gülü'nü de söyledik. Atatürk ve Silah Arkadaşları için Andımızı da bir kere ve İstiklal Marşı'nı başta ve sonda iki kere söyledik. O an o kadar güzel bir andı ki anlatamam. Hopladık zıpladık, bağırdık çağırdık, ıslık çalıp alkışladık, şarkı söyledik. Bir sürü şarkı söyledik ama şuan çok mutlu ve heyecanlı olduğum için hangilerini söylediğimizi unuttum. O kadar güzel bir andı ki anlatamam. Özgürce , eğlenerek Atam'ın bize emanetini kutlamak o kadar güzel ki. Hâlâ bir sürü kişi İzmir'in Marşını söylüyor. Ne Mutlu Türk'üm diye bağırıyorlar.


Erkek yurdundakileri söylemeden geçemeyeceğim. Biz yaptıktan sonra onlar da yapmaya başladılar. Ne dedikleri tam anlaşılmasa da sesleri baya geliyor ara ara sesleri kısılıyor o sıra sözlerine bakıyorlarmış😄 oda arkadaşımın erkek bir arkadaşı söyledi. Baya söyledikten sonra bi sessizlik oldu o sıra erkeklerden birisi El Fatiha diye bağırdı o kadar komik ve eğlenceliydi ki hemen Fatiha'mı okudum. Sesleri hâlâ geliyor sanki tribünde tezahürat yapıyorlar gibi😅.

Anlatamayacağım kadar güzel bir andı. Atam ile binlerce kez gurur duydum. Sevinçten elim ayağım titriyordu. Ve birçok kız ile özgürce 100. yılımızı kutlamak o kadar güzel bir şey ki❣️. Atatürk ve silah arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsem azdır. Onlar olmasa bu gururu yaşamayacaktım.

Bir Türk vatandaşı olarak ülkeme ve Atam'a layık bir vatandaş olacağım. Her ne kadar zor zamanlar yaşayacak olsam da Atam'ı örnek alıp pes etmeyeceğim hep savaşacağım. Bize de bu yakışır.

Tekrardan ve tekrardan Atatürk ve silah arkadaşlarına binlerce kez teşekkür ederek hepinizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum 🇹🇷

fec18b4de9fe790e5cea173a8da29af8.jpg
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
Hissiz Müziğim

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Okurken yüzümdeki gülümseme hiç sönmedi. Gerçekten Türk olmaktan ve böyle güzel bir vatana sahip olup değerini bilenlerle yaşamaktan gurur duyuyorum ya. Atatürk'ün dediği gibi " Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu ila ve idame edecek sizsiniz."
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu olsun


Bu gülümseme umarım hiçbir zaman eksik olmaz❤️
Kız duygulandım Allah kahretmesin 🤧
Ağlamak yok mutlu olmayı hak ediyoruz🌸
Bu günlerde özgürce şarkı söyleyebildiğimiz vatanımız için sevine bildiğimiz zamanı bize yaşatan ATAMA VE SİLAH ARKADAŞLARINA sonsuz teşekkürler İyiki bize bu mutluluğu yaşattırıyorlar CUMHURİYETİN 100.YILI KUTLU OLSUN ❤🤍
Ben de Atam'a ve silah arkadaşlarına sonsuz teşekkür ediyorum 💖
Nice 100 yıllarımızı kutlama dileğiyle ❣️
 
Konu Sahibi
Hissiz Müziğim

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283

Benzer konular

Üst