- Tepki
- 2,104
Ankara'da olup haberi olan da olmayan da vardır elbet ama yakın zamanda güzel bir müzik festivali var ve liste şöyle:
2 Haziran 2023 - 1.Gün
Duman
Melike Şahin
Köfn
Çağan Şengül
3 Haziran 2023 - 2.Gün
Yüzyüzeyken Konuşuruz
Sena Şener
Hey! Douglas
The Away Days
Hayki
4 Haziran 2023 - 3.Gün
Pinhani
Fatma Turgut
Ozbi
Hedonutopia
Şimdiii.. Gelelim benim soruma. Duman ve Pinhani şarkılarına biraz, Melike Şahin ve Fatma Turgut şarkılarına da çok az aşinayım ama diğerleri hakkında bilgim neredeyse sıfır. Fav grubu MVÖ olan biri için bu şarkıcılardan önerebileceğiniz en iyi şarkılar hangileri? Konserde herkes eğlenirken ben çekirdek çitlemek istemiyorum, bu yüzden konserden önce şarkılara biraz aşina olmak istedim. KLDSJGLK Şimdiden herkese katkıları için teşekkürler!
2 Haziran 2023 - 1.Gün
Duman
Melike Şahin
Köfn
Çağan Şengül
3 Haziran 2023 - 2.Gün
Yüzyüzeyken Konuşuruz
Sena Şener
Hey! Douglas
The Away Days
Hayki
4 Haziran 2023 - 3.Gün
Pinhani
Fatma Turgut
Ozbi
Hedonutopia
Şimdiii.. Gelelim benim soruma. Duman ve Pinhani şarkılarına biraz, Melike Şahin ve Fatma Turgut şarkılarına da çok az aşinayım ama diğerleri hakkında bilgim neredeyse sıfır. Fav grubu MVÖ olan biri için bu şarkıcılardan önerebileceğiniz en iyi şarkılar hangileri? Konserde herkes eğlenirken ben çekirdek çitlemek istemiyorum, bu yüzden konserden önce şarkılara biraz aşina olmak istedim. KLDSJGLK Şimdiden herkese katkıları için teşekkürler!