İlayda
Trainee
- Tepki
- 41
Merhaba Ben İlayda bu saatte rahatsız ettiğim için gerçekten çok özür dilerim ama sizden bir şey rica edebilir miyim benim çok acil bir işim var daha doğrusu şöyle açıklamak isterim Bölümümde aldığım Dilbilimi dersi hocamız FİNAL sınavı yerine 4 sayfalık bir deneme yazmamızı istedi ve sadece 1 hafta süre verdi o da tam 4 tane sınavım olduğu zamana denk geldi ve sınava mı çalışayım yoksa ödev mi yazayım derken ödevi yazdım ama pek olmadı gibi çünkü araştırılması çok uzun bir konu ve hoca çok kısıtlı bir zaman verdi ve ödevin de konusu gerçekten çok zor sizden ricam dilbilimi dersi alan bir tanıdığınız ya da bu netizen turkey'de biri var mı bana yardım edebilecek ve ödevin teslim tarihi 16'si gece yarısına kadar yani kısıtlı zamanım var eğer yardım ederseniz gerçekten beni cok büyük bir yükten kurtarmış olursunuz ama yanlış anlamayin lütfen sadece yardım istiyorum gerçekten çok acil yardıma ihtiyacım var. Ayriyeten şöyle açıklamak istiyorum ben dilbilimi bölümü okumuyorum sadece bu senelik bir ders ve hiç de anlamıyorum bu dersi.