Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Anonim Forum! Yansın Ortalık!

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
@Haney 🍯, seni sevenleri anlamıyorum. Allah aşkına skz dinleyen birini nasıl sevebilirsiniz ki? Söylendiği kadar tatlı da değil ayrıca, sadece herkese yaranmaya çalışıyor 😒
Changbin ve Minho dışında skz sevmem ama kendisini severim; hem bırak boşver tatlım, isteyen istediğini sevsin bu hareketlere gerek yok

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,756
Şeyi çok merak ediyorum kim olduğumu bilseydin eğer bu kadar savunmaya geçer miydin? Sanmıyorum senin fikrin der geçerdin çünkü aran bozulsun istemiyorsun kimseyle. Erudite dışında kimseyle tartıştın mı erudite sayılmıyor çünkü
biriyle tartışınca samimi mi olunuyor?? fevri olmak sana samimiyet belirtisi olarak gelebilir ama haberin olsun gerçek dünyada herkes instagram yorumlarda yaşıyormuş gibi birbirine saldırmıyor. burada hepimiz ister istemez bir kimlik edindik, herkesin pozitif/negatif profilleri oluştu ve halihazırda anonim olmamıza rağmen 'anonim forum' istedik😁😁😁 tabii ki eğer kedinin önemsediği biriysen sana karşı, sana darıldıysa bile, daha alttan alır bir tavır gösterecektir. bu samimiyetsizlik demek değil ki. yetişkinlik ve eğitim düzey demek...

Konu Sahibi
A

Anonymous (fde7)

İlke mi, yok ya ilkelerim yok pek. 8 milyar insan nasıl beni sevmez diye şimdi beddua etmeye gidiyorum. Benim enerjimi sömürdün yeminle
Tüh ya ben enerjik bir insan değilim ondandır sekiz milyara gerek yok şurda aktif olan maksimum kırk kişiyiz

Konu Sahibi
A

Anonymous (c112)

biriyle tartışınca samimi mi olunuyor?? fevri olmak sana samimiyet belirtisi olarak gelebilir ama haberin olsun gerçek dünyada herkes instagram yorumlarda yaşıyormuş gibi birbirine saldırmıyor. burada hepimiz ister istemez bir kimlik edindik, herkesin pozitif/negatif profilleri oluştu ve halihazırda anonim olmamıza rağmen 'anonim forum' istedik😁😁😁 tabii ki eğer kedinin önemsediği biriysen sana karşı, sana darıldıysa bile, daha alttan alır bir tavır gösterecektir. bu samimiyetsizlik demek değil ki. yetişkinlik ve eğitim düzey demek...
Arkadaşlar siz ve benim tartışma anlayışımız aynı değil her tartışma kocaman ve argo barındırmak zorunda değil

Konu Sahibi
A

Anonymous (ad91)

Ya @Vankedisi🐈 nin neden bu kadar üzerine gittiniz isterse herkese çiçek böcek ne isterse dağıtır şunun şurasında sadece bir forum çoğu kişi de samimi buluyor kendisini tabi sizde samimi bulmak zorunda değilsiniz size geçmez bu tutumu orası ayrı ama çok uzatılacak bir konu değil bence
Üzerine gittiğim bir durum yok zaten bana dediklerine cevap verdim

Konu Sahibi
A

Anonymous (b3c9)

Tartışmakla samimiyetin alakası ne hâlâ anlamadım ben.Yani illa herkes polemiklere girmek zorunda mı kimse apolitik takılamaz mı?Örneğin ben de çok fazla tartışmalara girmeyi sevmiyorum girmek zorunda da değilim.Sadece site bölümüyle ya da kadın düşmanı vs userlarla ilgili bir şey sinirime dokunursa söylüyorum veya dislike atıyorum.Bazı insanların mizacı pozitiftir illaki yapmacık olmasına gerek yok.Ayrıca @Vankedisi🐈 nin gerektiğinde tepki verdiğine de tanık oldum.Gayet samimi buluyorum kendisini
Kaç kez açıkladım bilmiyorum ama bahsettiğim tartışma arkadaşların arasında bile olabilir anlaşmadım konuda kendinş savunman ve karşındakiyle olan konuşma tartışmadır.

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Tartışmakla samimiyetin alakası ne hâlâ anlamadım ben.Yani illa herkes polemiklere girmek zorunda mı kimse apolitik takılamaz mı?Örneğin ben de çok fazla tartışmalara girmeyi sevmiyorum girmek zorunda da değilim.Sadece site bölümüyle ya da kadın düşmanı vs userlarla ilgili bir şey sinirime dokunursa söylüyorum veya dislike atıyorum.Bazı insanların mizacı pozitiftir illaki yapmacık olmasına gerek yok.Ayrıca @Vankedisi🐈 nin gerektiğinde tepki verdiğine de tanık oldum.Gayet samimi buluyorum kendisini
Bende senin gibi dusunuyorum ya zaten kafa dagitmak sosyallesmek için giriyoruz buraya negatife gerek yok bende tartismayi sevmem en fazla eksi atarim yani

Konu Sahibi
A

Anonymous (1f8e)

@Vankedisi🐈 sinin üstüne niye gereksiz gidiliyo anlamadım tartışma yapmayı sevmiyo diye ikiyüzlü mü oluyo gayet normal bir şey bazı insanlar hassas olduğu ve insanları kırmayı sevmediği için negatifliklerden uzak durmayı seçiyorlar
Üstüne gittiğim falan tok arkadaşlar o yazdı ben yazdım hatta pardon onlar yazdı ben de cevapladım bu kadar eleştiriyi de kaldıramıyor musunuz

Konu Sahibi
A

Anonymous (e1ea)

Başlığın amacına uygun hareket ederek Bloom ve arkadaşlarının gruplaşma ve zorbalık konusunda fazla üzerlerine gidildiğini düşünüyorum. Sırf daha açık sözlüler ve kendilerini savunuyorlar diye zorba diye adlandırılmaları yanlış.