Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Coachella'da Sadece Blackpınk Performans Göstermeli

Golden Voice

VIP Visual Queen
Katılım
18 Şub 2024
Mesajlar
252
Tepki
796
Puan
51
Coachella'da BLACKPINK dışında hiçbir Kpop grubu performans göstermemelidir.

LE SSERAFIM’in kötü performansından sonra, dünya çapındaki Kpop hayranları Coachella'da sadece BLACKPINK'in çalışması gerektiği görüşündeydi

LE SSERAFIM gerçekten korkunçtu, o kadar kötüydü ki, en kötü sesi olan Sakura bile diğerlerinin yanında normal görünüyordu çünkü daha kötü olmasa da kötü geliyorlardı.

LE SSERAFIM hayranları, Jisoo’nun vokallerini iyiliklerini korumak için kötü yapmaya çalıştılar, ancak bu hiç işe yaramadı çünkü Jisoo ve BLACKPINK Coachella'da iyi bir performans verdi. özellikle Jisoo’nun vokalleri.

Çeviri/ BTS_TV67







Şahsen bence Ateez güzel perf sergiledi ama Lesserafim'in performansı çok kötüydü...
 

Lilac

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
568
Tepki
1,365
Puan
69
Saçmalık olduğunu düşünüyorum. Neden herkese açık bi festivali sadece bir gruba indirgeyesiniz ki. Herkes katılabilir. He iyi performans sergilerler tebrik ederiz kötü performans sergilerler eleştiririz ama 'blackpinkden başka kimse katılmasın' demek saçmalık.
 

Miss Korea

Visual Goddess
VIP Visual Queen
Katılım
9 Şub 2024
Mesajlar
240
Tepki
1,096
Puan
57
Ya bu olayla alakalı komik olan şey Blackpink'in performansını gündeme getiren ve ayrı ayrı başlıklar açan Koreli netizenlerdi. Ben mesela Le sserafim'in bu derece tepki alacağını hiç düşünmezdim ama bir girdim Twitter'a K-netizenler içlerinden geçmişler ve attıkları her tweet'e de Bp'i eklemişler. Umarım bundan da blinkler sorumlu tutulmaz. Çünkü mızrak dönüp dolaşıp bizim dötümüzde patlıyor.
 

Miss Korea

Visual Goddess
VIP Visual Queen
Katılım
9 Şub 2024
Mesajlar
240
Tepki
1,096
Puan
57
yine öyle olmuş gibi ama bu performanstan sonra pinkchella da baya övgü almaya başladı kötü etkisi de oldu gibi ama daha çok iyi etki etti ya tam bir coachella sahnesi olduğunu anladılar
ya zaten Blackpink'in Pinkchella dönemi cidden peak bir dönem. O sahnelerinin kötü olduğunu söylemek için bana göre direkt anti olmak gerek. Kızlar cidden direkt hepsi manyak iyiydi. Sahne hakimiyetinde ve karizmasında üzerlerinde kimse yok. Grubun her üyesi star ışığına sahip çok garip
 
Üst