Dinlemeyi en sevdiğiniz b-side şarkısı nedir?
Size önermek adına birkaç tane ekleyeceğim ;
Bunlar az bile ama olsun
Size önermek adına birkaç tane ekleyeceğim ;
Bunlar az bile ama olsun

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlHep böyle başlangıçlar dileği ile... Bu arada eski jenerasyon dinleyende varmış....SNSD - Animal, Boomerang, Europa, Dancing Queen
Jessica Jung - Falling Crazy In Love, Big Mini World, Dancing on the Moon
TWICE - Go Hard, Scandal, Get Loud, 1,2,3, Gone, Queen of Hearts
2PM - Give It To Me, Two of Us, Game Over
Lee Junho - Fancy
Kim Jae Joong - Paradise
OMG - Who comes Who knows, Doll
ITZY - Mirror
Taeyeon - Fire, Love You Like Crazy
Tiffany - TALK, Once in a Lifetime
Daha çoooooooook var. Bunlar başlangıç olsun dedim lkafjalsgk
Vaaay beeeeeeeZoom, Bye Bye, I just, B me, All yours, La rouge, shout out, Flicker, When the wind blows 12 hours, when you call my name ve aklıma gelmeyen bir sürü şarkı
Hem de nasıl, Nostalji, Part:1'e beklerizHep böyle başlangıçlar dileği ile... Bu arada eski jenerasyon dinleyende varmış....
Let me know çok hoș yaa ayrıca TTU (ne zaman bunu açsam aklıma konudan bağımsız Enhypen Jay-Jake geliyor kajaomaoakaoajaoakaoa)Ben de bir kaç tane BTS önerisi yapayım.
If I Ruled The World
Let Me Know
Hip Hop Phile
Autumn Leaves
The Truth Untold
Jamais Vu
Louder Than Bombs
Dis-ease
Born Singer
Hemmmmmen geliyorumHem de nasıl, Nostalji, Part:1'e bekleriz
![]()
Hakiki taste sahibi insanexo üyelerinin solo sarkılarından önericem birkac tane bilmeyen cok vardır diye tahmin ediyorum umarım bunları dinleyip beğenirsiniz
suho - for you now, self portrait, decanting,
baekhyun - underwater, ghost, disappeared, cry for love
kai - amnesia, come in, nothing on me, blue, ride or die
chen- you never know, my dear, i don't even mind,
xiumin - serenity, how we do
d.o. - im fine, dad, my love
lay - call my name, soul, wish, mask
Let Me Know beni çok etkiliyor sebepsiz niye bilmiyorum aşırı duygulanıyorumLet me know çok hoș yaa ayrıca TTU (ne zaman bunu açsam aklıma konudan bağımsız Enhypen Jay-Jake geliyor kajaomaoakaoajaoakaoa)
Duyguyu verebiliyorlar çünkü özellikle JK...Let Me Know beni çok etkiliyor sebepsiz niye bilmiyorum aşırı duygulanıyorum
Ben albümdeki tüm şarkıları dinlemedim ama bakayım hemen...Şakasız söylüyorum Ive'in yeni albümünün tüm bsidelari süper. ENHYPEN dışında ilk defa bir grubun albümünü bu kadar çok dinliyorum
Shine with me , cherish , mine , heroine, hypnosis..
umarım beğenirsinnnn ben bayılıyorumBen albümdeki tüm şarkıları dinlemedim ama bakayım hemen...
Kulaklığımın şarj olmasını bekliyorum malum yaşam fonksiyonum gibi ainaianaoamakanaOnun disin
umarım beğenirsinnnn ben bayılıyorum
byalaoshsbgs tamamdırrKulaklığımın şarj olmasını bekliyorum malum yaşam fonksiyonum gibi ainaianaoamakana