Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Itzy'nin Gelecek Albümünde Yer Alacak Olan B-Side 'Bet On Me' Için Mv Yayınlandı!

marin

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
241
Tepki
639
Puan
22
[NAVER] ITZY, yeni albümlerindeki b-side şarkısı 'BET ON ME' için müzik videosunu yayınladı ve tam teşekküllü bir geri dönüş promosyonu başlattı.

ITZY, yeni mini albümleri 'KILL MY DOUBT'ın 31 Temmuz'da resmi olarak yayınlanmasından önce 3 Temmuz'da ilk parça 'BET ON ME' için müzik videosunu yayınladı. JYP Entertainment 20 Haziran'da resmi kanalında bir promosyon planlayıcısı yayınladı ve başlık şarkısı 'CAKE' ile b-side şarkıları 'BET ON ME' ve 'None of My Business' olmak üzere toplam üç yeni şarkı için müzik videosu yayınlayacağını açıklayarak K-pop hayranlarının beklentisini artırdı.

Yeni şarkı 'BET ON ME', dünyanın önünde tek başına dururken yalnızlıkla yüzleşme ve korku duygularını dürüstçe ifade etme temasını barındıran rock temelli, yüksek tempolu bir R&B türüdür ve sözleri JYP'nin temsilci yapımcısı Park Jin Young tarafından yazılmıştır. Daha önce G.o.d.nin 'Road' ve TWICE'ın 'Feel Special'ı aracılığıyla Park Jin Young, herkesin hayatta en az bir kez deneyimleyeceği duyguları, bunların üstesinden gelme sürecini ve yeniden yeşerme cesaretini açık bir şekilde ifade ederek dinleyicilere derin bir yankı uyandırmıştı. Bu sefer de ITZY üyeleriyle yaptığı bir söyleşiden esinlenerek yazdığı sözlerle dinleyicileri bir kez daha cesaretlendirecek bir mesaj veriyor.

Bu dönemde yaşayan gençlerin yanı sıra ITZY üyeleri için de bir büyüme şarkısı olan 'BET ON ME', kaygı ve güvenin içlerinde bir arada olduğu durumu ve uzun ıstıraplı süreçte pekişen güveni anlatıyor.

Yayınlanan müzik videosunda bir şey tarafından kovalanıyormuş gibi karanlık bir tünelden geçen beş üye sonunda bir çıkış yolu bulur ve parlak ışığa doğru ilerler. "Beni seçiyorum, üzerime bahse girerim" cümlesiyle biten video, "Korkuyorum ama bana inanmaya can atıyorum" diyor ve ITZY'nin kendine güvenen eşsiz enerjisini, endişelense bile en sonunda cevabı bulan gençlerimizin imajıyla birleştirdiğini gözler önüne seriyor.

ITZY'nin yaklaşık 8 ay sonra çıkan yeni mini albümü 'KILL MY DOUBT', başlık şarkısı 'CAKE' ardından 'BET ON ME', 'None of My Business', 'Bratty', 'Psychic Lover' ve 'Kill Shot' da dahil olmak üzere 6 yeni şarkıdan oluşuyor. Başlık şarkısı "CAKE"in, Twice'ın "Like OOH-AHH", "CHEER UP", "TT" ve "LIKEY" gibi hit şarkılarını yaratan Black Eyed Pilseung tarfından yapılması beklentileri yükseltti. Her yaz 'ICY', 'Not Shy' ve 'SNEAKERS' ile müzik endüstrisini hareketlendiren ITZY ve 'hit maker' Black Eyed Pilseung, 2023 yazında buluşuyor ve harika bir sinerji yaratıyor.

ITZY'nin yeni mini albümü 'KILL MY DOUBT' ve başlık şarkısı 'CAKE' dünya çapında eş zamanlı olarak 31 Temmuz'da saat 18:00'de (KST) yayınlanacak.





NOT: ITZY'nin yeni MV'si ile ilgili bir Naver makalesine denk geldim ve ufak düzenleme ve kısaltmalarla birlikte çevirisini paylaşmak istedim. Park Jin Young TWICE'a yaptığı gibi kızları karşısına alıp dertleşmiş ve onlardan dinlediklerinden bir şarkı yazmış. Bu detay çok hoşuma gitti. Makale hem bundan hem de ITZY'nin gelecek albümünün detaylarından bahsediyor. Eğer dinlediyseniz şarkı ve sözleri hakkındaki yorumlarınızı paylaşın, merak ediyorum fikirlerinizi 💖
 

asdudd

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
10
Tepki
20
Puan
21
Şarkının sözlerinin Itzy için yazıldığı da çok belli. Tezahüratı "ITZY! MIDZY! Haydi uçalım", çıkışlarından beri bunu kullanıyorlar. Şarkı sözlerinde de düşmeye cesaret edemeden asla uçamayacaksın diyorlar. Her zamanki gibi fandom adının anlamı olan "güven" ile ilgili bir söz de bulunuyor. İlk dinlediğim an Park Jinyoung direk Itzy'den esinlenerek yazmış bu şarkıyı dedim. Sözlerini çok beğendim, klipte şarkıyla uyumluydu. Bir tek Yeji'nin klip boyunca hiç durmadan sadece koşması beni güldürdü ashdhdj Albümü heyecanla bekliyorum, umarım ana şarkı için hayal kırıklığına uğramam.
 
Üst