Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkekler kolay kolay kin tutmuyor ama olgunlaşmadan önce birinden durduk yere nefret edebiliyorlar gibi geliyor bana neyse düşünceme geçeyim Güzellik algıları birinin bir şeyi ortaya atıp popülerleşmesi ile değişiyor kalın bacak güzel değil mesela ama birden herkes beğenmeye başladı halbuki eskiden herkes nefret ediyordu ve hiç beğenmiyordu. Ayrıca kalın dedikleri bacaklar da kalın değil orta(normal) kalınlıkta oluyor genelde. Kimsenin bacağına lafım yok canlarım yanlış anlama olmasın. Jihyo nun sesi güzel bal gibi ama bp antileri sırf Roseyi övmemek için onu da övüyorlarmış gibi geliyor çünkü vokali Soların Wendynin Hyolynin yanında zayıf ve bp antileri bu isimleri söylerken Jihyo demeleri, Rose övmemek için gibi(Rose hayranı değilim) evet bir şey yazın dedin ama ben iki tane yazdım neyse canım 1 tane fazladan zarar gelmez
Haklısın. Dünyadaki yaşamın devam edebilmesi için hem erkeklere hem de kadınlara ihtiyacımız var. İkisinin de ayrı ayrı çok yararları var. Bazı durumlarda erkekler ve kadınlar birbirlerinden üstün olabiliyor. Fakat her ne olursa olsun kadın ve erkek toplumda, hukukta, eğitimde, sağlıkta vs. eşit olmalı.
Bazı meslekler modern kölelik gibi bir şey. Günde saatlerce çalışıyorsun ve birilerini memnun etmekle uğraşıyorsun. Sosyal hayatın yok gibi karşılığında geçimini bile sağlayamadığın belli miktar para alıyorsun o kadar. Fiziki şiddete maruz kalanlar olabilir ama daha çok psikolojik şiddete maruz kalıyorsun
Ben herkesin yapmasını saçma buluyorum. Eğer bakamayacaksa, çocuğunu sevgi ve saygı içerisinde topluma faydalı bir şekilde büyütmeyecekse yapmasınlar.
Maalesef bizim toplumda çocuk yapma baskısı var. Bu yüzden çok çocuk yapan var. Kadının bu konu hakkında düşüncesinin bi önemi yok.
Ben herkesin yapmasını saçma buluyorum. Eğer bakamayacaksa, çocuğunu sevgi ve saygı içerisinde topluma faydalı bir şekilde büyütmeyecekse yapmasınlar.
Maalesef bizim toplumda çocuk yapma baskısı var. Bu yüzden çok çocuk yapan var. Kadının bu konu hakkında düşüncesinin bi önemi yok.
Aslında sorun el kadar bebelerde değil de toplumda ebeveynlerde diye gireyim ortama Küfürden zerre hoşlanmam çevremdekiler de öyledir. Çocuklar sünger gibi ne görüp duyarlarsa onu çekip yapıyorlar işte.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ha bi de uzaylıların dünyayı istila etmesi fikrini destekliyorum @andromeda
Ama bi şartla bazı gereksiz insan müsveddelerini de alıp gitsinler deneylerini uzay boşluğunda yapsınlar
Suriyelileri pek sevmesem de kadınlarına üzülüyorum. Çok çocuk yapmalarının sebebi de kocaları ve her iki tarafın aile baskısı. Eğer çocuk yapmazlarsa üzerlerine kuma getireceklerini falan söylüyorlarmış. Ataerkil bi zihniyete sahip olduğu için de kadının bi önemi yok. O yüzden kocaları onları terk etmesin diye çocuk yapıyorlarmış ama yine de üzerlerine kuma geliyor. Bi Suriyeli kadına sormuşlardı kardeşlerim niye bu kadar çok çocuk yapıyorsunuz diye o da kocamız başka kadınlara gitmesin diye demişlerdir.
Burada tek sorun erkek değil bana göre. Buradaki sorun kadının zihniyeti, o kadar alıştırmışlar ki erkek egemenliğine kendisinin değerini bilmiyor . Ve çocuklarına da bunu aktarıyor. İslam dininde ve toplumumuzda çocukların yetiştirilmesinde daha çok kadın sorumlu olduğu için çocuklarını da kendisinde baskılanan erkek egemeliğiyle büyütüyorlar. Ve böylece koca bi toplum bu şekilde yönetiliyor. Aslında anne bu düşünceden kendini soyutlasa ve bu şekilde çocuklarını yetiştirse her şey çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
Offf evet keşkeeee
Eğer bir simülasyondaysak ve bizi duyuyorlarsa buradan seslenelim uzaylı hanımlara beylere öhöm;
Şu kötü kalpli insanlardan dünyamızı arındırsanız da biz de sizin gibi yüksek medeniyet seviyesine yükselsek hiç fena olmazdı
Haklısın. Dünyadaki yaşamın devam edebilmesi için hem erkeklere hem de kadınlara ihtiyacımız var. İkisinin de ayrı ayrı çok yararları var. Bazı durumlarda erkekler ve kadınlar birbirlerinden üstün olabiliyor. Fakat her ne olursa olsun kadın ve erkek toplumda, hukukta, eğitimde, sağlıkta vs. eşit olmalı.
Ben de her koşulda kadın ve erkek eşit olduğunu düşünmüyorum. Bazı durumlarda kadın daha üstün bazı durumlarda erkek daha üstün. Ama temel haklarımızda kadın erkek eşitliğini savunuyorum.
Bazen eşitlikler adaletsizliğe de yol açabiliyor. O yüzden adil olanı tercih ederim. Kadın ve erkek arasındaki dengeyi eşitliğe göre daha iyi sağladığını düşünüyorum
aa yorumları görünce aklıma geldi cinsiyetçilik gibi olacak ama bazı kadınların yaptığı şeyi erkekler yapınca tahammül edemiyorum trip atmak mesela hemcinsim abartınca bile katlanamıyorum trip olayına erkekler yapınca hiç mi hiç katlanamıyorum ama
'4.jenerasyon idolleri çok sıkıcı, eğlenmeyi bilmiyorlar, 3.jen idolleri bi başkaydı.'' deniyor genelde ama ödül törenlerinde ''resting bitch face'' trendinin öncüsü 3.jenerasyon idolleriydi. ödül töreni reaction videoları popüler olduktan sonra idollerin büyük çoğunluğu full mimiksiz takılıyordu. 10 dklik performans izliyorlar ve yaptıklar tek şeyler nefes almak bi de arada yalandan wow çekmek kancnkanknasklcnkankvnakvnjsnklas fanların linçlemesiyle falan onlar da mecburen yapıyorlardı tabii yanlış anlamayın
Bana yazın kombin yapmak daha zor geliyor. Terlediğim için sürekli banyo yapıp üstümü değiştiriyorum bu çok yoruyor. Bir de ben sıcağa pek gelemiyorum.
Ama yaz mevsimi meyvelerini ve tatlılarını tercih ederim
Ben de her koşulda kadın ve erkek eşit olduğunu düşünmüyorum. Bazı durumlarda kadın daha üstün bazı durumlarda erkek daha üstün. Ama temel haklarımızda kadın erkek eşitliğini savunuyorum.
Bazen eşitlikler adaletsizliğe de yol açabiliyor. O yüzden adil olanı tercih ederim. Kadın ve erkek arasındaki dengeyi eşitliğe göre daha iyi sağladığını düşünüyorum