Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

bu arada uzun zamandir icerik ureticisi oldugum halde dogru duszgun post atmiyordum diye uzuluyordum forumun gelmis gecmis en iyi basliklarindan birini actim hadi devamini getirelim part 2yi yapsin biri

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

ay @çiçek 'imden sonra gördüğüm en nazik kullanıcı sensin şu an 😭💗💗
Teşekkür ederim o senin nazikliğin 💙 Çiçek isimli kullanıcıyı da epeydir görmüyorum buralarda, sen ismini anınca söylemek istedim. Kendisi bir süredir girmiyor mu yoksa artık forumu kullanmayı bıraktı mı? Umarım kendisi iyidir. Pozitif, olumlu düşünen biri gibi gözüküyordu çünkü.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Şey ben var mıyım sbxxmösö şu an kendimi ikinci kez sorduğum için çok takıntılı hissettim üzgünüm ama ilk kez böyle bir şeye katılıyorum büyük ihtimalle yokum ama merak ettim ajskckdldç
seninle cok bi konusmamiz olmadigi icin eklemedim askim rahat rahat uyuyabilirsin

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Pt2'yi yapıp, full kötü yorumla doldurup, sende içindesin diyip, sen böyle artık aramaktan çıldıracak hâle geldiğinde de "hi hi hi sen yoktun ki burda" diyesim var 🙄
ya ben seni yazarken kesin anlar bu diye yazmistim aam offf arkadaslar sadece 2 kisiye ne olduklarini soyledim biri @ask ayni beyin hucresini paylasiyoruz dedigim biri de @Betty 25. yorum onlar da cok belli olan kendilerinin de fark ettigi yorumlardi onun dusinda soylemiyorum