Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
@inx karısı ya sence ben bu olabilir miyim? Sence Hulk gerçek olabilir mi???? Eğer bu bensem bari yorumun hakkını vereyim. Cehennemin hakkını verelim Memati.

Çatlasanız da patlasanız da BTS nurunu tamamlayacak. Alın bu da çatlayanlara gelsin.

Ne dediğinizi de takmıyorum asla. Lanet olası bir biçızım çünkü 💅💅💅💅💅💅 üstelik en doğru benim, herkes haksız. Tam bir doğrucu davutum
JXEKFPWKDPWJCPWKCPEKF @augustine YA LÜTFEN SÖYLE sıra arkadaşım olsa dediğin jktd miydi

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

@inx karısı ya sence ben bu olabilir miyim? Sence Hulk gerçek olabilir mi???? Eğer bu bensem bari yorumun hakkını vereyim. Cehennemin hakkını verelim Memati.

Çatlasanız da patlasanız da BTS nurunu tamamlayacak. Alın bu da çatlayanlara gelsin.

Ne dediğinizi de takmıyorum asla. Lanet olası bir biçızım çünkü 💅💅💅💅💅💅 üstelik en doğru benim, herkes haksız. Tam bir doğrucu davutum
CZHZBZJNXN ya uff aglayarak uyuma diye soyluyorum bu sen degilsin. daha fazla jktd hakkinda soru kabul etmiyorum

• Ağladım
Reactions: inx

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
2) sana yeni yeni alisiyorum. ikimiz de belli bir suredir forumdayiz ama pek bi alakasiz insanlariz gibi hissetmistim daha once. hatta beni sevmedigini falan dusunuyordum. ama sanirim oyle degil ben biraz kafamda kurmusum bxnxbxnnx
Bu ben miyim? Çünkü aşırı üstüme alındım zbndkdm hatta böyle bir başlık açsam senin hakkında aynı bunu yazardım
Bir tane daha var ama bunun kadar emin olamadım

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Ben hem gönderiyi beğenmediğim, hem sizin kadar çok paylaşım yapmadığım, hem de genelde sadece okuyup geçtiğim için çok varlığı belli olan biri olmadığımı düşünüyorum. Bu yüzden de burada olanlardan biri olduğumu düşünmüyorum. Aksini düşünen varsa hangisine uyuduğumu söylerse çok sevinirim. Ya da sen de direkt benim olup olmadığımı söyleyebilirsin. Ben yine okuyucu moduma dönüyorum izninizle.

Kitap alıntısı paylaşma gönderisinde bu gece Emily Brontë'den alıntı yaptığım için beauty is a state of mind diyerek sözümü bitiriyorum hashshaha. Kendinize dikkat edin ve çok iyi bakın. Güzel geceler, iyi forumlar 💙

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
18) acikcasi yorumlarin cidden hos ama ne yalan soyleyeyim senden biraz cekiniyorum. soguk bir havan var sanki.
25) cok sakin cok rahat biri gibisin. tatli tatli fikirlerini belirtip cekiliyorsun. cok sirin birisin. ama deniz vibei veriyorsun neden bilemedim xjxnbxnx

2) sana yeni yeni alisiyorum. ikimiz de belli bir suredir forumdayiz ama pek bi alakasiz insanlariz gibi hissetmistim daha once. hatta beni sevmedigini falan dusunuyordum. ama sanirim oyle degil ben biraz kafamda kurmusum bxnxbxnnx
bunlardan biri ben miyim diğer hiçbir şeyde bulamadım kendimi @augustine