Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Beni Elestirin // Augustine

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

vip pembe hesabın yakıştığı kişilerdensin seni daha fazla görsem keşke o zaman daha net bir yorum yapardım ama pozitif hislerim var sana karşı
ayyyy tesekkur ederim su vip yorumu beni her seferinde cok mutlu ediyor 😭😭😭 belirli bi sure ara vermistim o yuzden pek etkilesimimiz olmayabilir umarim ileride daha cok etkiledimde bulunuruz 🩷🩷

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Başta seninle çok yakın olamadık ama şimdi daha iyi tanıyorum seni çok tatlısınnnn çok da kibarsın başlıkların da çok eğlenceli ve farklı yani kısaca ben galp sen 😍🥰😍
Küçük bı itiraf: ben senin pp Idle Minnie sanıyordum uzun bı süre sjsjsjsjsj

Son düzenleme:
Konu Sahibi
A

Anonymous (ef8b)

Forumda seni ilk gördüğümden beri böyle şeker kokulu, bıcır bıcır bir kişilik sanmıştım. Pembiş pembiş takılman da hoşuma gidiyordu. Sevdiğim bir kullanıcıydın. Ama son zamanlarda Pandalı kullanıcıya kötü davrandığını düşünüyorum. Hoş değil yani anlatabiliyor muyum? Şimdi bu çok objektif, çok haklı yorumumdan ötürü beni Pandalı kullanıcı sanabilirsin. Ama değilim yani. 😪

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Forumda seni ilk gördüğümden beri böyle şeker kokulu, bıcır bıcır bir kişilik sanmıştım. Pembiş pembiş takılman da hoşuma gidiyordu. Sevdiğim bir kullanıcıydın. Ama son zamanlarda Pandalı kullanıcıya kötü davrandığını düşünüyorum. Hoş değil yani anlatabiliyor muyum? Şimdi bu çok objektif, çok haklı yorumumdan ötürü beni Pandalı kullanıcı sanabilirsin. Ama değilim yani. 😪
Kesinlikle panda değilsin inandık biz 😍😍

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Başta seninle çok yakın olamadık ama şimdi daha iyi tanıyorum seni çok tatlısınnnn çok da kibarsın başlıkların da çok eğlenceli ve farklı yani kısaca ben galp sen 😍🥰😍
Küçük bı itiraf: ben senin pp Idle Minnie sanıyordum uzun bı süre sjsjsjsjsj
yaaaaaa sen forumda ilk dikkatimi ceken uyelerden biriydin ve hep seninle daha yakin olmak istemistim ama bi ara kayboldun gibi sey oldu seni hicbkr yerde goremedim 😭😭😭 bundan sonra daha yakin olalim sevdigim kullanicilarin baslarinda geliyorsun

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

7dd55a818e5793a83b7a5a2866c4f61c.jpg
yorum yok foto konussun

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
yaaaaaa sen forumda ilk dikkatimi ceken uyelerden biriydin ve hep seninle daha yakin olmak istemistim ama bi ara kayboldun gibi sey oldu seni hicbkr yerde goremedim 😭😭😭 bundan sonra daha yakin olalim sevdigim kullanicilarin baslarinda geliyorsun
Evt ben bazen ara veriyordum 😭😭 Beni hatırlaman çok tatlı 😍
Daha yakın olalım Ağustos 😍😘😍

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Pembe senin rengin cidden, tekrardan siyah olunca nasıl alışacağım hiç bilmiyorum valla. Çok tatlı ve havalısın babe 💅

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Çok kafa birisisin bence, eğlencelisin ve yaptığın yorumlara gülüyorum bazen. Benzetmelerin çok komik oluyor. Barbie gibi girly girl ama aynı zamanda uçarı.
ben ben senin iltifatlarina eriyorummmmmmm mutluluktan/utanctan sekilden sekile girdim okurken 😭😭😭 forumda uzuuuuun zamandir sevdigim kullanicilardan birisin inanilmaz havali buluyorum seni boss babym cunhurbaskani barbiem benim 😭😭😭

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Pembe senin rengin cidden, tekrardan siyah olunca nasıl alışacağım hiç bilmiyorum valla. Çok tatlı ve havalısın babe 💅
hmmm bu @Uranyum um vip satmak icin bi taktigi olabilir mi xvnznxnx saka bi yana bu iltifati almaya bayiliyorum mecbur vip devam edicez bxnxbxn ve bu arada asil sen havalisin? foruma ilk geldiginde seni cok havali buldugum icin senden baya cekinmistim ama sonra cok tatli bi sey ciktinn

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
hmmm bu @Uranyum um vip satmak icin bi taktigi olabilir mi xvnznxnx saka bi yana bu iltifati almaya bayiliyorum mecbur vip devam edicez bxnxbxn ve bu arada asil sen havalisin? foruma ilk geldiginde seni cok havali buldugum icin senden baya cekinmistim ama sonra cok tatli bi sey ciktinn
Ay çok teşekkür ederimmm 😭