Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Benim Balonlar🎈

Dixon

Trainee
Tepki
249
abartı bulduğum şeyleri listeledim
Sizde balonlarınızı yoruma bırakın
🎈

78df8018b7c1da58415eb843df0f043d.jpg
Stranger things
çocuk oyuncular karakterleri canlandırmasa, yerlerine yetişkinler oynasaydi diziyi izleyenlerin yarisi 5. Bolum de birakirdi diziyi
demek istedigim bu dizinin zirveye cikarilmasinin sebebinin sadece oyuncuların enerjisi olduğunu düşünüyorum yoksa prison break, the last of us gibi dizilerin yanindan geçemez

db8c7caa824b3c291165d93edf7bc923.jpg
Hadid Kardeşler
Ben ikisininde modelligini begenmiyorum ya
Bella için dunyanin en guzel kadini deniyor ama şahsen benim guzellik anlayışıma uymuyor

6c37d25ac0771d081abb087392db06f8.jpg
Pinar Deniz
Cok hos kadin ama hep eksiklik bi olmamislik var oyunculugunda ortalama buluyordum oyunculugunu sonra murat sonerin videosunu izledim..
Neydi o "piskopat" rolü

9202f0eb98755253b6d555fef9bfc7ea.jpg
Sektörü degistiricem diyen guzellik algıları,kilo hakkinda yapilan baskilar hakkinda konuşan ama yaptiklari soyledikleriyle çelişiyor
Feminist gibi davranip seungiri(?)nin destekcilerinin duzenledigi etkinlige partiye katilmasi
Ana vokala gore de iyi bir vokale sahip olduğunu düşünmüyorum

642da8728bf58344fc03d76321ee152c.jpg
Lutfen beni gommeyin ikisinide abarti buluyorum
Selena çok şey yapıyor ama hiç bir şey tam değil şarkıcı dünyanın en popüler şarkıcıların başında hem de ama şarkı soyleyemiyor herhalde 20-25 yillik bir oyunculuk geçmişi çocukluktan beri oyunculuk yapiyor amap 2 yillik oyunculuk yapan biri gibi ortalama oynuyor
Hailey de drama mevzuları olmasa bir de Justin olmasa kimse bu kadar ilgi gostermezdi

05e7d09a57b9778b76e686143bf02a2b.jpg
Şarkılarını çok begeniyorum
Özellikle Ditto ve omg
ama gercekten 5. aylarinda dunyanin en buyuk markalariyla calismayi hak ediyorlar miydi?
Ya da McDonald's la is birligi yapmayi ta da Coca-Cola ile?
Şirket çok güzel parlattı helal olsun
Çok da güzel medya oyunu yaptılar özellikle de ilk aylarda

672ec2411e654f6d509af4ba86a924cf.jpg
O kadar oyuncumuz varken zirvede olmayı gerçekten yaz dizisi oyuncusu mu hakediyor

746461da34885f36bb0372292802097a.jpg
Paris Hilton asistanlığından, kaset cikarip kendi programini cikarip bir nesilin yarattıkları guzellik algilariyla piskolejisini bozan aile
Bir kendall meslek buldu kendine digerleri isimlerini kullanip marka cikardi oyle
Ama baksan ne yetenekleri ne vasıflari ne de dünyaya katkilari var ama hepsi de milyarder

115830a969d78db5fd8dc7ab073d9484.jpg
Çok görüyorum vokalinin övüldüğünü ama ortada övülecek vokal yok
Bazıları sm stajyeri vokali böyle iyi şöyle iyi diyorlar da lia sm stajyeri olarak kalsa sm gerçekten çıkış yaptırır mıydı
Vokali sm de alt vokal olmaya yeter visuali sm tarzı değil iyi dans ediyor ama sahne hakimiyeti de yok

395931171fe998621d28d430f5ee8cec.jpg
Bu kiz nasil şampiyon oldu ya

4d76a53241a884d7890c5be1e53828d3.jpg
Nasil unutmuşum bu kizi
Son aylarda patlayan heryerde olan şarkici denilen ama muzikle ilgisi olmayan tiktok fenomeni direkt

2c7a7ce95b7328f99b2dd23d874e4cfd.jpg
TÜRKİYENİN EN BÜYÜK BALONU DA BUDUR
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Listenin karman çormanlı

Son düzenleme:

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Sonuncuyu görene kadar normal okudum ama sonuncu beni çok kızdırdı
Angry Season 9 GIF by Shameless

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Mürdüm eriğini daha çok seviyorum ben. Yeşil erik yerken az kalsın ölüyordum travmam var ༎ຶ⁠‿⁠༎ຶ

Ü

Üye silindi 197

stranger things pınar deniz hande erçel hailey selena hadid kardeşler için dediklerine katılıyorum diğerlerinin de kim olduklarını bilmiyorum ama ek olarak bellanın yürüyüşünü ben çok beğeniyorum yüzü benim de güzellik anlayışıma uymuyo ama yaptığı yardımlar vs beni kadına yaklaştırdı çok tatlı buluyorum kendisini
stranger thingse gelince de ben sadece 1 sezon izledim millie bobbyyi hiiçç sevmiyorum kız çok itici bi de ısrarla büyük görünmeye çalışıyo bacım 19sun daha neyse
ERİK İÇİN NASIL ÖYLE DERS TADI ÇOK GÜZEL

Konu Sahibi
Dixon

Dixon

Trainee
Tepki
249
stranger things pınar deniz hande erçel hailey selena hadid kardeşler için dediklerine katılıyorum diğerlerinin de kim olduklarını bilmiyorum ama ek olarak bellanın yürüyüşünü ben çok beğeniyorum yüzü benim de güzellik anlayışıma uymuyo ama yaptığı yardımlar vs beni kadına yaklaştırdı çok tatlı buluyorum kendisini
stranger thingse gelince de ben sadece 1 sezon izledim millie bobbyyi hiiçç sevmiyorum kız çok itici bi de ısrarla büyük görünmeye çalışıyo bacım 19sun daha neyse
ERİK İÇİN NASIL ÖYLE DERS TADI ÇOK GÜZEL
Kisilik olarak bella yi bende seviyorum elinden geldigince gucunu iyiye kullaniyor
Ben meslegini o kadar iyi yaptigini dusunmuyorum sadece

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Dixon

Dixon

Trainee
Tepki
249
Son düzenleme:
Konu Sahibi
Dixon

Dixon

Trainee
Tepki
249
Benim için Cem Yılmazın komedi anlayışaı bana hitap etmiyor pek.

Erik 😖
Bana da
ben cem yilmazin bacanagi tolga çeviğin arkadaşim hosgeldinini seviyorum
Diğer programlari sansurlu ve kesik kesik oldugu icin sarmiyo

Hanlı

Trainee
Tepki
45
Benim son zamanlarda en abartı ve şişirilmiş bulduğum
"Yalı çapkını" dizisi
Dizinin konusu ve oyuncuları neden bu kadar patladı asla anlam veremiyorum. Diziyi hiç izlemedim ama hem arkadaşlarım izliyor hem de sosyal medya sağ olsun izlemesek de tüm karakterlere kadar biliyoruz artık.
Sürekli trendlerde. Olayları bile biliyorum izlemeden.
Konusuyla son derece klişe ve ülkemizde daha önce Sayısızca tekrarlanmış bir yapım. Üstelik gördüğüm kadarıyla yerinde sayıyor hep aynı seyler veriliyor seyirciye.
Ayrıca dizide, takıntılık ,şerefsizlik ve şiddet gırla ilerliyor. Herkes övüyor.
Bu dizinin neresi bu kadar tuttu diyorsun , izleyenleri hemen " afra ve Mert uyumu" sayesinde diyor.

Bu arada bu ikiliyi de balon olarak görüyorum.
Aralarında var denen uyumu da.

Geçen gün sosyal medyada trend olan bir sahneye denk geldim. Adamın abisi ölmüş, performansı sosyal medyayı inletmiş. Bir bakayım dedim, Küçük emrah'tan hallice Bir performans karşımda
Ama herkes altına Yok böyle bir oyunculuk falan yazmış.
Afra'nın da bir iki sahnesini gördüm yapaylık akıyor resmen .
Her şeyiyle balon bir dizi ve balon birer oyuncular diye düşündügüm konu son zamanlarda bu.
o kadar çok burnumuza sokuluyor ki bunlar, sezona girsin de bir süre kafamız rahatlasın diyorum. Böyle bir konu açılmışken içimi dökeyim dedim.
Ne kadar dolmuşum işte şekil A

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
abartı bulduğum şeyleri listeledim
Sizde balonlarınızı yoruma bırakın
🎈

Ekli dosyayı görüntüle 1151
Stranger things
çocuk oyuncular karakterleri canlandırmasa, yerlerine yetişkinler oynasaydi diziyi izleyenlerin yarisi 5. Bolum de birakirdi diziyi
demek istedigim bu dizinin zirveye cikarilmasinin sebebinin sadece oyuncuların enerjisi olduğunu düşünüyorum yoksa prison break, the last of us gibi dizilerin yanindan geçemez

Ekli dosyayı görüntüle 1152
Hadid Kardeşler
Ben ikisininde modelligini begenmiyorum ya
Bella için dunyanin en guzel kadini deniyor ama şahsen benim guzellik anlayışıma uymuyor

Ekli dosyayı görüntüle 1153
Pinar Deniz
Cok hos kadin ama hep eksiklik bi olmamislik var oyunculugunda ortalama buluyordum oyunculugunu sonra murat sonerin videosunu izledim..
Neydi o "piskopat" rolü

Ekli dosyayı görüntüle 1154
Sektörü degistiricem diyen guzellik algıları,kilo hakkinda yapilan baskilar hakkinda konuşan ama yaptiklari soyledikleriyle çelişiyor
Feminist gibi davranip seungiri(?)nin destekcilerinin duzenledigi etkinlige partiye katilmasi
Ana vokala gore de iyi bir vokale sahip olduğunu düşünmüyorum

Ekli dosyayı görüntüle 1155
Lutfen beni gommeyin ikisinide abarti buluyorum
Selena çok şey yapıyor ama hiç bir şey tam değil şarkıcı dünyanın en popüler şarkıcıların başında hem de ama şarkı soyleyemiyor herhalde 20-25 yillik bir oyunculuk geçmişi çocukluktan beri oyunculuk yapiyor amap 2 yillik oyunculuk yapan biri gibi ortalama oynuyor
Hailey de drama mevzuları olmasa bir de Justin olmasa kimse bu kadar ilgi gostermezdi

Ekli dosyayı görüntüle 1163
Şarkılarını çok begeniyorum
Özellikle Ditto ve omg
ama gercekten 5. aylarinda dunyanin en buyuk markalariyla calismayi hak ediyorlar miydi?
Ya da McDonald's la is birligi yapmayi ta da Coca-Cola ile?
Şirket çok güzel parlattı helal olsun
Çok da güzel medya oyunu yaptılar özellikle de ilk aylarda

Ekli dosyayı görüntüle 1159
O kadar oyuncumuz varken zirvede olmayı gerçekten yaz dizisi oyuncusu mu hakediyor

Ekli dosyayı görüntüle 1166
Paris Hilton asistanlığından, kaset cikarip kendi programini cikarip bir nesilin yarattıkları guzellik algilariyla piskolejisini bozan aile
Bir kendall meslek buldu kendine digerleri isimlerini kullanip marka cikardi oyle
Ama baksan ne yetenekleri ne vasıflari ne de dünyaya katkilari var ama hepsi de milyarder

Ekli dosyayı görüntüle 1161
Çok görüyorum vokalinin övüldüğünü ama ortada övülecek vokal yok
Bazıları sm stajyeri vokali böyle iyi şöyle iyi diyorlar da lia sm stajyeri olarak kalsa sm gerçekten çıkış yaptırır mıydı
Vokali sm de alt vokal olmaya yeter visuali sm tarzı değil iyi dans ediyor ama sahne hakimiyeti de yok

Ekli dosyayı görüntüle 1165
Bu kiz nasil şampiyon oldu ya

Ekli dosyayı görüntüle 1168
Nasil unutmuşum bu kizi
Son aylarda patlayan heryerde olan şarkici denilen ama muzikle ilgisi olmayan tiktok fenomeni direkt

Ekli dosyayı görüntüle 1162
TÜRKİYENİN EN BÜYÜK BALONU DA BUDUR

Listenin karman çormanlı
Ne kadar cok dolmussun...bir de bence de hailey ve selena dramalari💀💀 ikisi de gayet memnun bence birbirlerinden asiri faydalandilar populerlik anlaminda

Konu Sahibi
Dixon

Dixon

Trainee
Tepki
249
Ne kadar cok dolmussun...bir de bence de hailey ve selena dramalari💀💀 ikisi de gayet memnun bence birbirlerinden asiri faydalandilar populerlik anlaminda
Dolmadim sıkılıyorum aklıma kim geldiyse yazdim
bende genel olarak ikisinin mutlu oldugunu dusunuyorum selenanin kitlesi uykuya daliyorken selena fanlarini canlandirdi sadece fanlarini degil tüm sosyal medyayı kendi tarafına çekti
Manipülasyon konusunda çok başarılı
Hailey de geçmişte gençken Selenaya sardi sardi hailey tam olgunlaştı duruldu bakti selena belgesel cikariyor aciklama yapma geregi duyup programa cikip bu üçgen hakkinda konustu??
Selenada bir kaç ay sonra birden tüm oklari çevirdi kiza hemde fotoğraflar atilip sorun olmadigini soyledikten sonra
Sosyal medya sağolsun tüm hayatlari her yerde kendileride çok da rahatsız gibi durmuyo
Bide fanlari kavga ediyo ikiside birbirinden beter ergen kızlar gibiler

Benim son zamanlarda en abartı ve şişirilmiş bulduğum
"Yalı çapkını" dizisi
Dizinin konusu ve oyuncuları neden bu kadar patladı asla anlam veremiyorum. Diziyi hiç izlemedim ama hem arkadaşlarım izliyor hem de sosyal medya sağ olsun izlemesek de tüm karakterlere kadar biliyoruz artık.
Sürekli trendlerde. Olayları bile biliyorum izlemeden.
Konusuyla son derece klişe ve ülkemizde daha önce Sayısızca tekrarlanmış bir yapım. Üstelik gördüğüm kadarıyla yerinde sayıyor hep aynı seyler veriliyor seyirciye.
Ayrıca dizide, takıntılık ,şerefsizlik ve şiddet gırla ilerliyor. Herkes övüyor.
Bu dizinin neresi bu kadar tuttu diyorsun , izleyenleri hemen " afra ve Mert uyumu" sayesinde diyor.

Bu arada bu ikiliyi de balon olarak görüyorum.
Aralarında var denen uyumu da.

Geçen gün sosyal medyada trend olan bir sahneye denk geldim. Adamın abisi ölmüş, performansı sosyal medyayı inletmiş. Bir bakayım dedim, Küçük emrah'tan hallice Bir performans karşımda
Ama herkes altına Yok böyle bir oyunculuk falan yazmış.
Afra'nın da bir iki sahnesini gördüm yapaylık akıyor resmen .
Her şeyiyle balon bir dizi ve balon birer oyuncular diye düşündügüm konu son zamanlarda bu.
o kadar çok burnumuza sokuluyor ki bunlar, sezona girsin de bir süre kafamız rahatlasın diyorum. Böyle bir konu açılmışken içimi dökeyim dedim.
Ne kadar dolmuşum işte şekil A
Benim annemde telefondan izleyip duruyo rezil bir dizi bir de ilginç bir şekilde fan kitlesi var bu dizinin
Hepside 13 yaşında ortalama
en kötüsü de şiddeti, zorlamayi, tacizi aşk saniyorlar

• Kalp
Reactions: ask