Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Blackpink Bst Hyde Park

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
O kadar çok yazmak istediğim şey var ki dedim başkası yazsın bende üstüne eklemek istediklerimi ekleyeyim hem şu saatte kimse yoktur heyecanımı kimseyle paylaşamam dedim ama en sonunda işin mi var sanki İŞSİZ dedim ve kendimi yazıyı yazmaya ikna ettim.
☝Bu kısaca bunu atayım diye seçtiğim gönderi.Sonrasinda kızların solo sahnelerini de atayım dedim çünkü konuşmak istediğim kısım orası.

Kadını gördüğüm her an içimden ÜSTÜME BAS diyen birileri çıkıyor.

Rosie posie's stylist don't do this again

Eski kıyafetlerine benzer şeyler giydi diye kızanlar var ama bence kızmaya gerek yok güzel görünüyor özellikle makyajı baya güzel

Melek gibi kadın 😍 soloyu da özlemişiz cidden

Şimdiiiii konuşmaya başlayabilirim yazdım kiii konuşma hevesimin kaçtığını fark ettim.Beyazlı kıyafetler için birinin dekoltesi olacaksa hepsinin olsun ya da hiç olmasın diyen insana çok sinirlendim bir o var aklımda.
Kızların solo kıyafetlerini rosie hariç beğendim.Çok çok daha iyi yapılabilirdi. Konserlerde aynı burada aynı coachella da aynı... YETEEER diye çığlık atmak istiyorum artık.

Beyaz kıyafetlerde yunan tanrıçası siyah kıyafetlerde aksiyon filmi vibe'ı alıyorum

Lisanın pantolon hariç efsaneler.Ben direk böyle pantolonlar sevmediğim için çok fazla bir şey demek istemiyorum beğenen birini de gördüm internette.. sonuç olarak zevk meselesi diyorum bu işe

Beyazlı kiyafetlerde stanlerin dediği tek şeye katılıyorum o da jisoo siyah şort giymemeliydi.Hiç mi kimse demedi biz niye kıza bunu giydiriyoruz diye! Beyaz şort giyse hiçbir sorun kalmayacak.

Jennie'nin kıyafetler aşırı ikonik bu yüzden linç is coming diyorum ve yazıyı bitiriyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

4.30 da yazmaya başladım 5.10 da bitti işim.Yarin uyanınca okurum fikirlerinizi.Ben artık yatayım 🏃‍♀️
 

Hasbully

Trainee
Katılım
10 Haz 2023
Mesajlar
59
Tepki
154
Puan
8
tek kötü noktası coachellada ki gibi canlı yayın olmamasıydı bence. Kızlar çok güzeldi, enerjileri muhteşemdi. HYLT yeni koreografi, money remix ve yeni dansına bayıldım. LSG yine aşırı ikonikti hiç festival şarkısı havası vermese de hem coachellada hem bstde en hoşuma giden performanslardan biri oldu. The girls ve All eyes on me de olsa tadından yenmezdi🥲 Beyaz kıyafetlerde en çok jenin kıyafetini siyahlarda ise jisoonun üstünü ve lisanın pantolonunu beğendim

Blackpink GIF by 2022 MTV Video Music Awards
 

inx

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
742
Tepki
2,462
Puan
186
jisoo'nun beyazlı kıyafeti cidden çok kötü kıza verdikleri kıyafetlerin üst kısmı neredeyse hep böyle. rosé'nin solosunda giyindiğini de beğenmedim bunlar haricinde güzel geldiler bana sahnelerine henüz bakmadığım için yorum yapamıyorum o konuda
 
Üst