Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Blackpink Üyelerinin Grup Sözleşmesi

Golden Voice

VIP Visual Queen
Katılım
18 Şub 2024
Mesajlar
252
Tepki
796
Puan
51
K-netizenler, her BLACKPINK üyesinin YG ile grup sözleşme yenilemesi için yaklaşık 7,5 milyon DOLAR aldığını tahmin ediyor.

YG belli ki Blackpink grup olarak elinde kalsın diye elini cebine atmış. Gerçi YG'yi de anlamak lazım sonuçta elmas gibi bir grubu kaybetmek istemiyor.

7.5 Milyon dolar = 10.005.525.000,00 won


20240321_213317.jpg
 

Miss Korea

Visual Goddess
VIP Visual Queen
Katılım
9 Şub 2024
Mesajlar
240
Tepki
1,095
Puan
57
Çok cahil konumuna düşmek istemiyorum ama 7,5 milyon dolar bp seviyesindeki idoller için az değil mi ya? :unsure: Bir de 7 yıllık olduğu doğruysa yg baya karlı bir anlaşma imazalamış.
ya buradaki sayılar aslında yıllık baz alınan sayılar değil, yoksa Bp tek moda sektöründen bile senelik rahat 100 milyon dolar gelir elde ediyorlardır. 7.5 milyon dolar. Ama dediğin gibi sözleşme başınaysa eğer cidden saçmalık bir tık. Ama diğer idollerinki mesela üye başına 1 milyon dolara ulaşmıyordu. O açıdan bakınca da Blackpink yine farkını ortaya koyuyor
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
Golden Voice

Golden Voice

VIP Visual Queen
Katılım
18 Şub 2024
Mesajlar
252
Tepki
796
Puan
51
Çok cahil konumuna düşmek istemiyorum ama 7,5 milyon dolar bp seviyesindeki idoller için az değil mi ya? :unsure: Bir de 7 yıllık olduğu doğruysa yg baya karlı bir anlaşma imzalamış.
Won olarak düşünürsek aslında burada kârlı çıkan Blackpink üyeleri. Türk parası ile doların karşılaştırması olarak düşünebilirsin. 1 dolar bizde ne kadar değerliyse kore açısından 30 40 kat daha değerli. 1 dolar = +1k won ediyor. Blackpink üyeleri zaten grup sözleşmesini imzalayacaktı yani Blackpink açısında her açıdan kârlı oluyor. Ha ever bu arada 7.5M dolar Blackpink için az bir para çünkü bu kızlar global açıdan büyük bir popülerliğe sahip ama işte kore açısından bakarsak çok iyi bir para.
 
Konu Sahibi
Golden Voice

Golden Voice

VIP Visual Queen
Katılım
18 Şub 2024
Mesajlar
252
Tepki
796
Puan
51
ot4 cb gelse de eskisi gibi kaliteli mv, kaliteli sarkilar alabilir miyiz hic emin degilim acikcasi bunun yaninda cb gelmesini cok istesem de kizlar grup olarak eskisi gibi hissettirmiyorlar bana maalesef
hicbir sarkisi onceden sizdirilmamis en az 14 sarkilik gercek bir full albumle donus yapmalarini ve grup olarak cb donemini bol bol promo yaparak gecirmelerini istiyorum kizlarla bir ilgisi yok ama blinkler olarak yg tarafindan cok hayal kirikligina ugratildik ve bu yuzden kizlardan bir suru ot4 icerik almayi o kadar istiyorum ki bu istekler imkansiz seylermis gibi geliyorlar artik
Fanlar hatta fan olmayanlarda The Album sonrasından bir sonraki cb için çok endişe ediyordu ama Born Pink çok kaliteliydi ve daha başarılı bir albüm oldu. Kalite konusunda endişe etmeye gerek yok Blackpink sonuçta kaliteli bir era geçirmememiz imkansız gibi bir şey. Ayrıca promosyon yapmalarını bende çok istiyorum her şekilde başarılı oluyorlar fakat artık görünüp daha çok başarılı olsunlar.
 
Konu Sahibi
Golden Voice

Golden Voice

VIP Visual Queen
Katılım
18 Şub 2024
Mesajlar
252
Tepki
796
Puan
51
ya bilmiyorum ben born pinkin kaliteli bir album oldugunu dusunmuyorum acikcasi full album dendi 8 sarki aldik ustelik bu sarkilardan biri onceden sizdirilmis bir sarkiydi biri de rosénin solo sarkisiydi yeah yeah yeah niye albumde onu da anlamis degilim ve pink venom bana kalirsa cok kotu bir sarki sadece jennienin rap partini ve rosénin rock n roll partini seviyorum typa girl sozlerinde irite oldugum kisimlar oldugu icin dinleyemiyorum neyse umarim artik daha cok gorunurler ot4 cb yapmazlarsa kpopi droplicam cunku surekli cb beklemekten sıkıldım 😭
Bu tabii kişiden kişiye değişir mesela yeah yeah yeah Born Pink'teki Shut Down ve Tally'den sonraki en güzel şarkı olabilir. Sadece tamamıyla korece olması biraz sıkıntıydı o kadar eğer öyle olmasaydı şu an en sevilen parça dahi olanilirdi. HTL çok güzel şarkı evet albümde olmayabilirdi ama işte bence albüme yakışıyor onu da çok seviyorum. Pink Venom herkese hitap etmiyor ama bence o da kötü değil. Born Pink'i genel olarak düşünürsek The Albüm kadar olmasa da bence kaliteli ve güzeldi. Dediğim gibi bu kişiden kişiye değişiyor ki The Album'de 8 parçalı bir albümdü. Konser öncesi acil yayınlayalım gibi bir şey olmuştur bence. Blackpink olmayınca K-Pop çok boş bir sektör gibi geliyor ama beklemekten de kendimi alıkoyamıyorum..
 
Üst