Snape
Trainee
- Tepki
- 91
Ben eskiden BTS fandomındaydım hatta exo dan sonra ilk kpop maceram onlarla başladı diyebilirim fandomdan çıkmam butter sonrasıydı yanlış hatırlamyorsam. Öyle absürt bi sebebim de yok açıkçası ben sadece dersler olsun hayat olsun birçok şeyden bunaldığım bi dönemden geçiyordum ve twtda da yine çok zaman geçiriyordum o kadar toxic fanla karşılaştımki beni gruptan soğuttular resmen Twitterda çok ayrı kafalarda olan armyler var fandomligi kendilerine adeta bir iş edinmiş "sen şu üye için buraya oy vermedin mi tamam sen çık şimdi fandomdan" tarzı bir üslupla benim twtdan da kpopdan da uzaklaşmamda büyük rol oynadılar sağolsunlar.
Tabiiki çok güzel dostluklar da edindim bts sayesinde hâlâ daha görüştüğüm çok güzel insanlar var dediğim gibi ben de eskiden armydim tabiki bütün fandom aynı değil ve her fandomda bu tarz toxic insanlar olur sadece bu tarz fanların Twitter daki çokluğu tartışılmaz bana göre.
Son olarak da verdiğim uzun aradan sonra kpop a geri döndüğümde tekrar BTS takip etmedim ancak şuan severek dinlediğim ve takip ettiğim başka gruplar var.
Sizin anlatmak istediğiniz daha farklı fandomdan çıkma hikayeleriniz vardır diye bu başlığı açtım merakla bekliyorum
Tabiiki çok güzel dostluklar da edindim bts sayesinde hâlâ daha görüştüğüm çok güzel insanlar var dediğim gibi ben de eskiden armydim tabiki bütün fandom aynı değil ve her fandomda bu tarz toxic insanlar olur sadece bu tarz fanların Twitter daki çokluğu tartışılmaz bana göre.
Son olarak da verdiğim uzun aradan sonra kpop a geri döndüğümde tekrar BTS takip etmedim ancak şuan severek dinlediğim ve takip ettiğim başka gruplar var.
Sizin anlatmak istediğiniz daha farklı fandomdan çıkma hikayeleriniz vardır diye bu başlığı açtım merakla bekliyorum