Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
Önceden eski Kpop şarkıları bugün çıksa yine hit olur mu? diye başlık açmıştım şimdi bence bu dönem de çıksa kesin hit olur dediğim eski Kpop şarkıları
Miss a-hush hush
Bence her dönemde alıcısı olan dinlenmesi kolay akılda kalıcı bir ritmi var
2ne1-i am best
Hâlâ bile bir dinleyici kitlesi var o yüzden tahmin edilmesi zor olmamalı yg şarkılarına alışık olan herkes beğenir ama 2023'e göre biraz sıratabilir insanlar demode bulabilir
F(x)-4 walls
Asla sırıtmaz bu dönemin modasına çok uygun zaten Newjeans'in asap şarkısına benziyor
Snsd-the boys
İ am best gibi the boys'un da hâlâ dinliyeci kitlesi var yeni Kpop'a başlayan kitle bile bu şarkıyı biliyor aslında run devil de bu listeye girebilir bu arada run devil eski bir Türkçe şarkıya benziyor ama çıkaramıyorum
Exo-growl
sitcom muziğine benziyor aile dostu bir şarkı o yüzden yine tutabilir diyorum
Bts-i need u
BTS değilde 19-22 yaş arası bir grup çıkarsa bence tutar gençlik isyan şarkısı gibi ve nedense bu şarkıyı txt ile çok bağdaştırıyorum txt çıkarsa hiç sırıtmaz
Wonder girls-tell me
Zaten bu aralar yine viral olan bir şarkı bu şarkıda growl gibi aile dostu zaten her türlü tutar
Tvxq-mirotic
efsane ve unutulmaz bir şarkı belki insanlara demode gelebilir ama büyük bir Kpop grubu çıkarsa hayranları "zaten eski Kpop böyleydi gerçek Kpop bu"diye savunurdu
Kara-step
Herkese tanıdık gelen bir melodisi var her yörede buna benzer bir şarkı vardır
After school-bang bang
Teen cruch şarkıları gibi bence her dönem bu tür şarkıların alıcısı vardır
Bu arada run devil Hadise'nin aşk kaç beden giyer şarkısına benziyor buldum
Miss a-hush hush
Bence her dönemde alıcısı olan dinlenmesi kolay akılda kalıcı bir ritmi var
2ne1-i am best
Hâlâ bile bir dinleyici kitlesi var o yüzden tahmin edilmesi zor olmamalı yg şarkılarına alışık olan herkes beğenir ama 2023'e göre biraz sıratabilir insanlar demode bulabilir
F(x)-4 walls
Asla sırıtmaz bu dönemin modasına çok uygun zaten Newjeans'in asap şarkısına benziyor
Snsd-the boys
İ am best gibi the boys'un da hâlâ dinliyeci kitlesi var yeni Kpop'a başlayan kitle bile bu şarkıyı biliyor aslında run devil de bu listeye girebilir bu arada run devil eski bir Türkçe şarkıya benziyor ama çıkaramıyorum
Exo-growl
sitcom muziğine benziyor aile dostu bir şarkı o yüzden yine tutabilir diyorum
Bts-i need u
BTS değilde 19-22 yaş arası bir grup çıkarsa bence tutar gençlik isyan şarkısı gibi ve nedense bu şarkıyı txt ile çok bağdaştırıyorum txt çıkarsa hiç sırıtmaz
Wonder girls-tell me
Zaten bu aralar yine viral olan bir şarkı bu şarkıda growl gibi aile dostu zaten her türlü tutar
Tvxq-mirotic
efsane ve unutulmaz bir şarkı belki insanlara demode gelebilir ama büyük bir Kpop grubu çıkarsa hayranları "zaten eski Kpop böyleydi gerçek Kpop bu"diye savunurdu
Kara-step
Herkese tanıdık gelen bir melodisi var her yörede buna benzer bir şarkı vardır
After school-bang bang
Teen cruch şarkıları gibi bence her dönem bu tür şarkıların alıcısı vardır
Bu arada run devil Hadise'nin aşk kaç beden giyer şarkısına benziyor buldum