- Tepki
- 2,517
dün kyungsoo'nun doğum günü partisi ve baekhyun'un da bringgreen imza etkinliği vardı ikisi de cok eğlenceli gecti kyungsoo I Do, Ordinary Day's ve Somebody sarkılarını seslendirdi
sapsallldjskxjskdj
dün acayip yakısıklıydı ta fotoğraflara bakmaya doyamadım 🩷🥹
baek kendi etkinliğinin biletlerini ucuza satısa cıkarması konusunda da fanlar cok uzun süre beklediği icin uygun fiyata ayarladım dedi bu adamı yemeyip da napalım simdi dünyanın en tatlı insanı
ayrıcaa solo konseri hakkında da konustu yakında duyurusu gelir büyük ihtimalle ve yazın solo albümünü cıkarıcak
etkinlik sırasında bir fan da promo icin killing voice, iu's palette ve lee mujin servise cıkmasını söyledi baek de bunu düsünücem dedi 🥹
ayrıca snack party biletleri icin 500k kisi sıradaymıs resmen saka mıdırrr chanyeol'un solo fanturu icin de 300k kisi sırada bekliyodu neredeyse exoların gücü inanılmaz gercekten
ayrıca dün jonginin doğum günüydü ve jongin anında weverse'e gelip bir sürü fanla konustu acayip tatlıydı cok özlemisim
bugün de junmyeon instagram'da jonginin doğum gününü kutladı fotoğraflarla pastayı kendisi hazırlamıs
bugün dubai'de kpop etkinliği icin chanyeol minseok ve jongdae sahne aldı
chanyeol yeni sarkısını söyledi rapper chanyeol sahalara geri mi dönüyor
jdae sahnedeyken chanyeol hemen minsoyla foto paylastı yicemm
jongdae'nin ilk twitter güncellemesi
su an etkinlik bitti ve ücü beraber love me right söyledi
chanyeol first snow challenge'a katıldı yine
ücü beraber selam vermisler 🥹 exommmm yerim sizi
chanyeol da exo konseri icin üyelerle birlikte buraya tekrar gelicem demis 🥹
masallah jongdaem cok aktif
bu arada bir türk exol chanyeol minseok ve jongdaeyle tanısmıs tweetin altında bahsetmis biraz ordan okuyabilirsiniz yine cok kıskandım üyeler cok utangac ve kibarmıs offf yicem bunları
bu aralar jongdae'ye bir seyler oluyo iyice dilf oldu cıktı basımıza bu yakısıklılık nedir bayılıcam simdi suraya
sapsallldjskxjskdj
dün acayip yakısıklıydı ta fotoğraflara bakmaya doyamadım 🩷🥹
baek kendi etkinliğinin biletlerini ucuza satısa cıkarması konusunda da fanlar cok uzun süre beklediği icin uygun fiyata ayarladım dedi bu adamı yemeyip da napalım simdi dünyanın en tatlı insanı
ayrıcaa solo konseri hakkında da konustu yakında duyurusu gelir büyük ihtimalle ve yazın solo albümünü cıkarıcak
etkinlik sırasında bir fan da promo icin killing voice, iu's palette ve lee mujin servise cıkmasını söyledi baek de bunu düsünücem dedi 🥹
ayrıca snack party biletleri icin 500k kisi sıradaymıs resmen saka mıdırrr chanyeol'un solo fanturu icin de 300k kisi sırada bekliyodu neredeyse exoların gücü inanılmaz gercekten
ayrıca dün jonginin doğum günüydü ve jongin anında weverse'e gelip bir sürü fanla konustu acayip tatlıydı cok özlemisim
bugün de junmyeon instagram'da jonginin doğum gününü kutladı fotoğraflarla pastayı kendisi hazırlamıs
bugün dubai'de kpop etkinliği icin chanyeol minseok ve jongdae sahne aldı
chanyeol yeni sarkısını söyledi rapper chanyeol sahalara geri mi dönüyor
jdae sahnedeyken chanyeol hemen minsoyla foto paylastı yicemm
jongdae'nin ilk twitter güncellemesi
su an etkinlik bitti ve ücü beraber love me right söyledi
chanyeol first snow challenge'a katıldı yine
ücü beraber selam vermisler 🥹 exommmm yerim sizi
chanyeol da exo konseri icin üyelerle birlikte buraya tekrar gelicem demis 🥹
masallah jongdaem cok aktif
bu arada bir türk exol chanyeol minseok ve jongdaeyle tanısmıs tweetin altında bahsetmis biraz ordan okuyabilirsiniz yine cok kıskandım üyeler cok utangac ve kibarmıs offf yicem bunları
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bu aralar jongdae'ye bir seyler oluyo iyice dilf oldu cıktı basımıza bu yakısıklılık nedir bayılıcam simdi suraya